Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 18:39 @Θ. Κλημεντίνη
Κανε αυτο που λει το ονομασου και ολλα θα πανε καλα.Ξεχνα τους αλλους φερσου λες και δεν σε πειραξε ας σε πειραξε βαθεια μεσα σου.Οταν σε δει οτι εισαι το χαλαρη και οτι τα αντιμετοπιζεις ολλα ψηχρεμα θα του κοψεις τον αερα και ισως σε δει διαφορετικα καπια στιγμη.Και κανε αλλα πρεγματα χωρις να επιδιωκεις να βρεις καποιον αλλον.Και καποια στιγμη 1000% θα βρεις καποιον που θα σε τραβηξει περισσοτερο.Ετσι ειναι αυτα παροδικα πριν το καταλαβεις θα εισε τσιμπημενη με καποιον αλλο.Αλλα και εσυ ρε κοπελα μου γιατι απο το κινητο? Πήγαινε στο θέμα: με έφτυσε ...
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 16:26 @Sex
Aυτα εδω που εγραψα και εδω .Γενικα το παιδεμα μεχρι να σε φτασει στο κοκκινο ειναι οτι καλυτερο περα απο τα συνηθησμενα.Αν εδω που τα λεμε δεβ με ενδιαφερει τοσο να περναω εγω καλα οσο η κοπελα.Μεσα απο την δικοι σας ευχαριστηση νομιζω οτι ολοι μας νιωθουμε την υπερτατη χαρα.(Απλα να μην το παρακανεται γιατι περναει το συνεσθημα οτι ειναι ψευτικο γιατι το αντιλαμβανομαστε ασχετα που δεν μιλαμε).
Πήγαινε στο θέμα: Τί αρέσει στους άντρες στο σεξ?
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 15:27 @Sex
Τον γαργαλαει ρε συ απλα δεν θελει να πετακτει αποτομα.Του αρεσει ομως μην ανυσηχεις... Πήγαινε στο θέμα: Τί αρέσει στους άντρες στο σεξ?
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 15:26 @Sex
Πας μεσα βγαινει η τσατσα η ο νταβατζης λεει στη κοπελα να βγει εξω κανει μια γυρα την κοιτας.Και μετα αποφασιζεις αν θες η οχι να την πηδηξεις.Αν οχι πας σε καποιο αλλο και ου το καθεξης.
Πήγαινε στο θέμα: μπουρδελα
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 14:48 @Sex
Πανω κατω στην υλικια σου ξεκινανε.Αλλοι πιο μικρη αλλη πιο μεγαλη. Δοκοιμασε να φανταζεσαι διαφορα την ωρα που τον παιζεις και εχε κλειστα τα ματια (βοηθεια νομιζω). Πήγαινε στο θέμα: πως να χυνω?
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 14:43 @Sex
Ειναι προσωπικη σας επιλογη.Εγω προσωπικα αν ειχα παιδι ουτε καν θα το σκευτομουν η τουλαχιστον θα εμενα στην φαντασιωση και μονο εκει.Ειμε της αποψης να κανεται το ιδιο.Τωρα το τι θα κανεται ειναι καθαρα δικο σας θεμα και δεν μπορει να το κρινει καποιος τριτος.Εαν δεν υπηρχε το παιδι θα ηταν διαφορετικα αλλα οφειλεται να του δινεται σωστα παραδειγματα.θα μου πεις θα μπορουσατε και να μην του το λεγατε και ποτε αλλα δεν θα ηταν αδικο?Εγω ειμε 17 και πραγματικα δεν θα με ενδιεφεραι το τι θα κανουν η γονεις μου στο κρεβατι τους αλλα ενα μικρο παιδι εαν το μαθαινε δεν θα αντιδρουσε, δεν θα στεναχωριοταν?
Πήγαινε στο θέμα: Ανταλλαγή συντρόφων
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 14:27 @Sex
Ποσο χρονων ησουν οταν εγινε η τελευταια ονειρωξη? Γενικα δηλαδι τελειωνεις αλλα δεν βγαζεις ουτε λιγο σπερμα? Το καλυτερο που εχεις να κανεις παντος ειναι να πας στον γιατρο στα πριζω αλλα αυτη ειναι η καλυτερη λυση η οποια θα σου δωση μια εγκυρη και σαφη απαντησει για το αν αυτο που εχεις ειναιφυσιολογικο η οχι. Πήγαινε στο θέμα: ΣΠΕΡΜΑ
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 13:30 @Sex
Ψαρεμα με υπομονη μεχρι κατι καλο να τσιμπισει... Ποιο λιανα κυνηγατο και προσπαθησε να το επιδιωκεις αλλα μην τρελενεσαι και ξεληγωνεσαι θα ερθει και αυτο. Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 13:00 @Sex
Φιλε Πανο αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το προβλημα σου ειναι οτι δεν εισε σηγουρος αν εισε ικανος να χυσεις η οχι.Διοτι κανεις προσπαθειες ,τον καυλωνεις αλλα μενεις μονο στην κινησει χωρις αποτελεσμα.Για πες μου την ωρα του παιξιματος εχεις νιωσει καποιο συνεσθημα οτι εχει ερχετε σπερμα δηλαδη αυτο το τρεμουλο,ευχαριστιση το πεος αρκετα πιο σκληρο και ευεσθητο και επαναλαμβανομενη κινηση πανω κατω (αν δεν το κρατας).Αν φτανεις σε τετιο σημειο και απλα δεν βγαινει σπερμα καθολου ουτε σταγονα κτλ τοτε ισως να χρειαζεται να επισκευτεις καποιο γιατρο αν και παλι ακομα δεν εχεις φτασει σε αυτο το σημειο τοτε θα ισχυουν δυο εκδοχες. 1)Η η φαντασια σου ειναι πολυ κακια πραγμα που σου ειναι δυσκολο να φανταστεις καπια για να χυσεις και τοτε θα πρεπει να καταβαλεις μεγαλυτερη προσπαθεια η δες κανα βιντεακι. 2)Η κατι δεν λειτουργει ομαλα και καλο θα ηταν να μιλησεις με τους γονεις σου να πας σε καποιο ειδικο. Μην ανυσηχησεις ακομα με αυτα που διαβασες πρωτα παρε γνωμη απο καποιον εμπυρο γιατι εδω εμεις απλα λεμε την πρωσωπικημας γνωμη και εμπυριες. *Παντος το οτι εχεις στυση ειναι αισιοδοξο. **(Μια ερωτηση τελευταια που θα με βοηθαγε να σου εδινα μιακαλυτερη απαντηση) Εχεις ποτε παθει ονειροξη?Στον υπνοσου εχει συμβει ποτε να δεις οτι κανεις κατι με μια κοπελα και να νιωθεις καπως ρεαλιστικα και περιεργα αυτο το συνεσθημα? Πήγαινε στο θέμα: ΣΠΕΡΜΑ
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 17:49 @Sex
Eιναι απλο.Απλα δεν ειχες ορεξη καπια στιγμη και δεν ηταν σε πληρη στυση και αυτοματα πιστεψες πως εχεις κατι ανχωθηκες και τωρα αυτο σε βασανιζει.Αν τραβας μαλακια κανωνικα και εξπερματωνεις δεν εχεις να φοβασαι τιποτα απλα βρες τροπο να το αποβαλεις και να εισε χαλαρος.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στυσης |