Μήνυμα στις 28/5/2011 στις 10:56 @Διασκέδαση
Πηγαινα παλιοτερα εφταμιση χρονια.Και επαιζα παραλληλα και στο σχολειο και εξω οταν κανονιζουμε.Αυτο γινεται και τωρα μονο που τωρα κλινουμε γηπεδο μονο για ποδοσφαιρο και εχω ελατωσει το μπασκετ.
Πήγαινε στο θέμα: Παίζετε μπάσκετ;Αν ναι που;
Μήνυμα στις 27/5/2011 στις 21:28 @Διάφορα
Οι περισσοτεροι λενε firefox.Αλλα εγω χρησημοποιω google chrome γιατι μου φαινεται ποιο γρηγορο,ποιο ελαφρη εναντιθεση του firefox που η καινουργια του εκδοση τρωει ολο κοληματα.Για το ftou ομως το opera ειναι το ποιο καταλληλο.
Πήγαινε στο θέμα: καλυτερος ιντερνετ browser
Μήνυμα στις 27/5/2011 στις 19:34 @Sex
Διάμετρο?Τα ειχα παλια με μια που ειχε εξερετικα μικρες θηλες μικρες θηλες δεν ξερω ποσο αλλα ηταν μικρες και ειχε και μικρο στηθος.Δεν το ειχα κανει θεμα ενοειται απλα δεν τρελενώμουν.Ωστοσο δεν μου ηταν εμποδιο στην μεταξυμας σχεση.Δεν μου εχει τυχει ομωλογο ποτέ τοσο μεγαλη θηλη.Μπηκα στον πηρασμο και το σχεδίασα σε χαρτι και συμπαιρανα οτι θα ηταν ασχημες μονο αν η γυναίκα ειχε μικρο στηθος τοσο που να χαρακτηρίζεται πλακα .Στην περιπτωση σου μαλλον λακταριστο απο το αντρικο φυλο θα χαρακτηριζοταν... Γενικα μεγαλο στήθος με υπερβολικα μικρες θηλες και μικρο στηθος με υπερβολικα μεγαλες ειναι κατι το οποιο ισως θα αποθαρινε το αντρικο φιλο αλλα μιλαμε για ακραιοτητες ετσι οχι.Μιλαμε για πολυ μεγαλο στηθος με διαμετρο θηλης 2,5 εκατοστα. Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 23:38 @Μηχανήματα
Διαφωνώ...Μπορει να κανει ποιο πολλα απο τι φανταζεσαι μεσα απο το fb. Εαν σου λεω εγω τωρα σε πολυ ακραια περιπτωση μιλαμε ξεγελασει μια κοπελα η οποια ειναι καταθλιπτικια και για τον αλφα βητα λογο μετα αυτοκτονει.Νομιζεις δεν θα ειναι το fb το πρωτο πραγμα που θα κοιταξουν?Θελει προσοχη...Δεν συμβαινουν συχνα αλλα μην λεμε και οτι δεν παθαινεις τιποτα απο το facebook.Εδω 40.000+ ατομα διαμαρτηρηθηκαν μεσα σε 2 μερες στην βουλη... Πήγαινε στο θέμα: Μπορω να παθω κατι;;;
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 23:32 @Sex
Εντάξι αν ενοεις 9 εκατοστα διαμετρο μετροντας τες περιμετρικα δηλαδη δεν ειναι ουτε υπερβολικα μεγαλες κατα την γνώμη μου ουτε μικρες.Ειναι κανονικες προς το μεγαλες.Τουλαχιστον ετσι οπως το καταλαβα εγω.Και αυτο ειναι ωραιο και δεν νομιζω να χρειαζεται να ανισιχεις.Πρωτη φορα ακουω οτι μετρατε την διαμετρο της θηλης.Ωραιο για μενα δεν ειναι να ειναι μικρο το στηθος και να υπαρχουν πραγματικα μεγαλες θηλες.Τονιζω για μενα γιατι οπως πολυ σωστα ειπαν τα φιλαρακια ποιο πανω τα γουστα διαφερουν.Ελπιζω να βοηθησα. Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 21:51 @Διάφορα
Aν βρεις αυτο που σου ειπα σε κανονικο θα σε καλυψει πληρως διοτι εχει 30 διαφορετικα formats για convert και κατεβαζει απο παν απο 120 sites.Δυστυχως δεν επιτρεπετε να σου πω πως να το αποκτησεις κανονικο. Μια photo ισως σε πεισει. Πήγαινε στο θέμα: Download Τραγούδια
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 16:09 @Διάφορα
Το εχω προσπαθησει με την μεθοδο δυο παραλλήλων ραυδων.Οι ραβδοι μετακινοντουσαν οταν τις χρησημοποιουσα .Αλλα δεν πιστικα.Το μονο σηγουρο ειναι οτι δουλεύουν και ανιχνεβουν τις αυρες και το εφάρμωσα πανω σε κανονικους ανθρωπους.
Πήγαινε στο θέμα: συνομιλια με πνευματα
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 10:45 @Διάφορα
Aν ειναι καλο το φυμναστηριο ο/η γυμναστης σου θα ξερουν να σου δωσου μια καλη διετα η τουλαχιστον θα σου συστησουν εναν καλο διαιτολογο.Φτανει να τους ρωτησεις.Τους λες τι θες.Πχ ογκο,γραμωση, μυηκη μαζα.Και σου φτειαχνουν την αναλογη διατροφη.
Πήγαινε στο θέμα: Διατροφη-Γυμναστηριο
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 14:09 @Sex
Sidefuck αναμφιβολα.Και επαφη με το σωμα και ανετη σταση με χουφτομα που μπορεις να εχεις και επαφη με τα βυζακια και παραλληλα η κοπελα θα το νιωθει μεγαλητερι ευχαριστηση καθως θα πιεζεται και η κλειτοριδα ΚΑΙ επιπλεον η κοπελα εχει ευκολη προσβαση παραλληλα να την ερεθιζει τριβοντας την.
Πήγαινε στο θέμα: Η καλύτερη στάση ;)
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 13:19 @Διάφορα
Youtube χρησημοποιώντας το videoget.Φτανει να βρεις το τραγούδι σε υψηλη αναλυση.Να το κατεβασεις κανωντας το convert σε mp3.κλικ εδω ειναι το trial.
Πήγαινε στο θέμα: Download Τραγούδια |