Μήνυμα στις 31/3/2008 στις 10:01 @Διάφορα
το ''Τi amο''-Umberto Tozzi. είναι εκπηκτικό τραγούδι! Πήγαινε στο θέμα: Ιταλικά τραγούδια
Μήνυμα στις 26/3/2008 στις 19:18 @Διάφορα
η καλύτερη επαγκελματική αποκατάσταση οικονομικά είναι οι στρατιωτικές σχολές.Αλλά εκεί είναι δύσκολη η προσωπική ζωή... Α!και ο εφοριακός βγάζει πολύ καλά λεφτά. Δικό σου κριτήριο να είναι τι εσένα σου αρέσει,γιατί αν σου αρέσει και αγαπάς αυτό που κάνεις θα είσαι και καλή οπότε αφού θα σαι καλή θα έχεις και καλή οικονομική αποκατάσταση! (Υ.Γ:Βέβαια δεν είναι πάντα σίγουρο αυτό...) Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι επαγγελμα να διαλεξω
Μήνυμα στις 26/3/2008 στις 19:10 @Διάφορα
η επιλογή επαγκέλματος είναι ένα δύσκολο πράγμα,γιατί είναι εκείνο που θα σε συνοδεύει στο υπόλοιπο της ζωής σου. Κριτήριο θα έπρεπε να ήταν τι εσένα σου αρέσει να κάνεις.Εγώ φέτος δίνω Πανελλήνιες και ειλικρινά,όσο βλέπω τις σχολές σκέφτομαι απλά ότι πάω να αποκτήσω ένα πτυχίο για να βγω στην εργασία στην καλύτερη των περιπτώσεων 25-27 ετών,στη χειρότερη μετά τα 30+. Εμένα πάντα μ'άρεσαν τα παιδάκια,γι αυτό σκέφτομαι Παιδαγωγικά-Νηπιαγωγός.Επίσης μ αρέσουν και οι Πολιτικές Επιστήμες στην Πάντειο,μετ΄από κουβέντα που είχα με τη μετέπειτα απασχόληση με τη ξαδέρφη μου όπου σπουδάζει εκεί. Δυστυχώς πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο την αρεσκεία μας αλλά και την αποκατάσταση(οικονομική κτλ) που θα μας δώσει το επάγκελμα που θα ακολουθήσουμε αφού βλέπουμε πως βαδίζει η σημερινή κοινωνία. Απλά όπως λέει η mariacat σκέψου πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου μετά από ΄μερικά χρόνια... Πήγαινε στο θέμα: πως να επιλέξω??????
Μήνυμα στις 26/3/2008 στις 18:48 @Διάφορα
Η εκδίκηση πληγώνει περισσότερο.Είναι κάτι που απλά σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερο μίσος και αργότερα μπορεί κάποιος να μετανιώσει για κάποια τυχόν εκδίκηση... Θα συμφωνήσω με την Αναστασία ότι τέτοιες πράξεις είναι κατινίστικες. Η ανωτερότητα είναι καλύτερη από τέτοιου είδους πράξεις... Πήγαινε στο θέμα: Η εκδίκηση είναι...
Μήνυμα στις 20/3/2008 στις 13:26 @Διάφορα
Πάντα ανάλογα μετη διάθεσή μου: Μάτια δίχως λογική-Λ.Μαχαιρίτσας Ηοliday-scorpions Goodbye my lover-J.Blunt Bράδυ Σαββάτου-Παπακωσταντίνου Άσε ένα ψέμα σου-Γ.Μυλωνάς Νότος-Λ.Μαχαιρίτσας Πήγαινε στο θέμα: Τι ακούτε αυτόν τον καιρό?
Μήνυμα στις 19/3/2008 στις 12:49 @Διάφορα
πρέπει να περνάτε πολύ ωραία!πολύ καλή φάση!!:)
Πήγαινε στο θέμα: Πως γιορταζετε...
Μήνυμα στις 17/3/2008 στις 00:15 @Διάφορα
συμφωνώ με τον Στέλιο στο ότι μία κοπέλα δεν είναι απαραίτητο να ναι και τελείως αδύνατη.Στα αγόρια αρέσουν τα ''πιασίματα''. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περπατάς γρήγορα ή να τρέχεις 15 λεπτά την ημέρα.Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα και είχε αποτέλεσμα! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το σωμα μου..
Μήνυμα στις 15/3/2008 στις 09:43 @Διάφορα
Το πρώτο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος είναι να πάρει έναν επιπλέον υπνάκο για ξεκούραση! Άλλη λύση είναι να φωνάξει τους φίλους τοου στο σπίτι και να παίξουν σκοτεινό όχι δωμάτιο,αλλά σπίτι,αφού θα μπορούν να παίξουν σ όλη την έκταση του σπιτιού! Αν υπάρχει λάπτοπ όλο και κάτι θα βρει για να ασχοληθείμ αυτό! Επίσης μπορεί να βγει απ το σπίτι,αν έχει χρόνο και διάθεση,και να πάει μια βόλτα και αν είναι βράδυ και έχει να προετοιμάσει κάτι για την επόμενη μέρα στο σχολείο ή στη δουλειά θα έχει τη δικαιολογία της διακοπής του ρεύματος!! Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές Δ.Ε.Η.
Μήνυμα στις 13/3/2008 στις 14:33 @Διάφορα
''Δυο πραγματα ειναι απειρα: το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια και για το πρωτο εχω καποιες αμφιβολιες..'' Άινσταιν Πήγαινε στο θέμα: σοφες κουβεντες
Μήνυμα στις 13/3/2008 στις 14:28 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν, εγώ θα σου πω πώς γιορτάζουμε το Πάσχα εδώ στην Κέρκυρα ,όπου και φημίζεται γι αυτό και οι Κερκυραίοι είναι περήφανοι για το Πάσχα.Ξεκινάω με την Κυριακή των Βαίων, που γίνεται η μεγαλύτερη λιτανεία του χρόνου, γίνεται δλδ η περιφορά του λείψανου του Αγ.Σπυρίδωνα, του προστάτη μας λόγω του ενός από τα πολλά θαύματα του. Στη λιτανεία συμμετέχουν όλες οι φιλαρμονικές της Κέρκυρας,18 στο σύνολο, τα σχολεία της πόλης και οι Πρόσκοποι. Από τη Μ.Δευτέρα μέχρι και τη Μ.Πέμπτη, γίνονται πολλές εκδηλώσεις, από τις φιλαρμονικές, κυρίως της πόλης, από χορωδίες και την ορχήστρα του δήμου μας, ανάλογες με το κλίμα. Τη Μ.Παρασκευή από το μεσημέρι γίνονται οι περιφορές των Επιταφίων, μέχρι και το βράδυ, με κορύφωση τον Επιτάφιο της Μητροπόλεως, της Αγ.Θεοδώρας, που πάλι βγαίνουν πολλές φιλαρμονικές, όχι όλες, τα σχολεία και οι πρόσκοποι. Όλο το κλίμα ειδικά σ αυτόν τον Επιτάφιο, είναι πολύ συγκινητικό και όλοι είμαστε γεμάτοι δέος, περισσότερο όταν ακούγεται το adagio του Μπενίνι από την Παλαιά Φιλαρμονική Κέρκυρας (την πιο παλιά φιλαρμονική της Κέρκυρας και γι αυτό πάντα σ όλες τις λιτανείες και παρελάσεις βγαίνει τελευταία).Τυχαίνει και να είμαι στην Παλαιά και ειλικρινά, μόλις παίζουμε τελευταία φορά το κομμάτι αυτό και μπαίνει ο Επιτάφιος της Αγ.Θεοδώρας στην εκκλησία, όλοι ανατριχιάζουμε... (www.youtube.com/watch?v=9vUsUKyifC8&feature=related για να δείτε και να ακούσετε). Το Μ.Σάββατο πάλι έχουμε λιτανεία το πρωί, για την περιφορά του τελευταίου Επιταφίου, του Αγ.Σπυρίδωνα. Πάλι παίζονται θαυμάσια κομμάτια, όπως το caldae lacrimae, πολύ ωραίο κομμάτι, που παίζει η 2η Φιλαρμονική της Κέρκυρας, η Φιλαρμονική Μάτζαρος κ η Παλαία παίζει το amleto (www.youtube.com/watch?v=y3npk2fWw88&feature=related) που κι αυτό το κομμάτι είναι τέλειο, γεμάτο δέος.(η φιλαρμονική μας περισσότερο γι αυτά τα 2 κομμάτια είναι φημισμένη). Στη συνέχεια, τις 11 το πρωί, αμέσως μετά τη λιτανεία, υπάρχει το έθιμο να ρίχνουμε τις στάμνες (κάτι σα μεγάλα πήλινα βάζα) για την 1η Ανάσταση. Το βράδυ του Μ.Σαββάτου όλοι οι Κερκυραίοι κ μη, μαζεύονται στην πλατεία της πόλης όπου εκεί βρίσκονται οι 3 φιλαρμονικές της πόλης για να παίξουν όλοι μαζί την ώρα του ‘Χριστός Ανέστη’ το εύθυμο κομμάτι ‘Γραικοί’. Όλα είναι σε χαρμόσυνο κλίμα και τα παιδιά που συμμετέχουμε με τις Φιλαρμονικές περνάμε πολύ ωραία! Την επόμενη μέρα της Ανάστασης από το πρωί βγαίνουν οι Αναστάσεις των Εκκλησιών που συμμετέχουν πάλι οι φιλαρμονικές της πόλης. Ύστερα σειρά έχουν τα οικογενειακά τραπέζια και τα γλέντια και όλο το κλίμα είναι γιορταστικό! Αυτά γίνονται στην Κέρκυρα το Πάσχα, που ειλικρινά δεν μπορώ να σας περιγράψω διαφορετικά όλα όσα γίνονται και τη μεγαλοπρέπεια των ημερών αυτών εδώ! Πήγαινε στο θέμα: Πως γιορταζετε... |