Μήνυμα στις 14/6/2014 στις 00:07 @Θ. Κλημεντίνη
Eυχαριστω για την υποστηριξη μαγκες!
Πήγαινε στο θέμα: Ανταποδωσα στην κοπελα!
Μήνυμα στις 13/6/2014 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
Πιστευω οτι σχολειο θα μου κανει πολεμο το πουτανακι...αλλα θα της κανω και εγω!
Μήνυμα στις 13/6/2014 στις 21:23 @Θ. Κλημεντίνη
Σας συμβουλευτηκα και τωρα νιωθω καλυτερα! Ελευθερος και παμε για αλλα γρηγοραααα :)
Μήνυμα στις 13/6/2014 στις 20:40 @Θ. Κλημεντίνη
Οσοι ειχατε διαβασει τα προηγουμενα post με την αλλη θα καταλαβετε...τελικα την βρηκα απο κοντα για να της τα πω αλλα εκεινη δεν ηθελε..μετα την πηρα τηλεφωνο και αρχισα να της τα χωνω οτι ολοι την βριζουν ετσι οπως φερεται οτι ειναι σκατοανωριμο και μικρο οτι δεν αξιζε να κανω σχεση μαζι της και τετοια! Την ωρα που την πηρα ηταν με την κολλητη της και μολις της τα ειπα αρχισε να γελαει και με αποκαλουσε με κατι εκφρασεις οπως "γυφτο ολο τα ιδια φορας,δεν εχεις καν λεφτα,θα παω να βρω αλλον και σε γραφω στα @@ μου" και διαφορα...αυτα φυσικα τα ελεγε οχι νευριασμενα αλλα αντιθετως γελαγε κιολας και τα εννοουσε...τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια σας στα προηγουμενα post με αυτη και τελικα δεν αξιζε καν! Ελπιζω να κοπαναει το κεφαλι της για τις μαλακιες που εκανε! Τελικα πρεπει να προσεχουμε περισσοτερο τι κανουμε και με ποιες ;) Πήγαινε στο θέμα: Ανταποδωσα στην κοπελα!
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 13:05 @Θ. Κλημεντίνη
Και το χειροτερο ειναι οτι μετανιωνεις που εδωσες ολη την αγαπη σου σε καποια που δεν αξιζε ουτε τα μισα!
Πήγαινε στο θέμα: Αρχισαν οι δυσκολιες!
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 12:53 @Θ. Κλημεντίνη
pi8hkos97 για εμενα εισαι αδερφος! εχεις βοηθησει αφανταστα απλα η γαμοκαψουρα μου με γαμησε!
Πήγαινε στο θέμα: Αρχισαν οι δυσκολιες!
Μήνυμα στις 10/6/2014 στις 22:18 @Θ. Κλημεντίνη
Πριν αναφερθω στο θεμα μου το ξερω οτι 2-3 ατομα που τους ευχαριστω πολυ για τις προηγουμενες συμβουλες τους οπως ο "pi8hkos97" θα με βρισουν και πολυ καλα θα κανουν...γιατι τα ηθελε ο κωλος μου! Ειχα γραψει κατι αρθρα πιο παλια για κατι προβληματα με την κοπελα μου! Αυτη τωρα με την δικαιολογια οτι δεν ταιριαζουμε με χωρισε! και επειδη μιλαω με την κολλητη της και με βοηθαει λεει οτι αφου χωρισαμε μιλαει στο τηλ μαζι της πολυ χαλαρα και ανετα και δεν εχει στεναχωρηθει καθολου! ουτε να τα ξαναβρουμε θελει! εγω επειδη ειμαι ενας βλακας και επεσα στην παγιδα που την ερωτευτηκα τωρα εχω καταντησει να την παρακαλαω (μεταφορικα) για να τα ξαναβρουμε! το μετανιωνω ρε γαμωτο αλλα μου ερχεται αυθορμητα! Ελεγχο καθε 2 ωρες το φβ της για το τι περναει και το τι κανει! οταν βγαινω με τους φιλους μου ξεχνιεμαι μπορω να πω! αλλα σπιτι ειναι κολαση... Ειμαι τραγικος το ξερω...ειμαι και ηλιθιος αλλα μα την παναγια οποτε την βλεπω online της πιανω κουβεντα ενω αυτη με γραφει! Δεν ξερω τι να κανω και ευχαριστω για την βοηθεια σας εως τωρα! Υ.Γ: Τελικα με τυλιξε ετσι οπως ηθελε το μικρο Υ.Γ: Βριστε ελευθερα Πήγαινε στο θέμα: Αρχισαν οι δυσκολιες!
Μήνυμα στις 10/6/2014 στις 18:15 @Sex
Γιατι να τα ξυρισεις? σε αναγκαζει κανενας η νομιζεις οτι θα ειναι πιο ομορφο? ΑΣΤΑ ΕΤΣΙ ρε φιλε!
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα....
Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 09:38 @Θ. Κλημεντίνη
πλακα κανεις τωρα ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: Πως μακραινουν τα μαλλια?
Μήνυμα στις 5/6/2014 στις 23:52 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδια θα σας φανει ηλιθιο αλλα θελω να το ρωτησω! σημερα ο κομμωτης μου μου εκοψε τα μαλλια περισσοτερο απο οτι του ζητησα και μου εχουν γινει αρκετα κοντα τωρα! δεν μου παει το κοντο μαλλι με το σχημα του προσωπου μου και θελω να μου πειτε εαν υπαρχει καποιος τροπος για να μακρυνουν τα μαλλια πιο γρηγορα και ποσος καιρος θα παρει! Ειναι λιγο ακυρο το θεμα αλλα ειναι και αυτο ενα προβλημα :P Περιμενω απαντησεις :) Πήγαινε στο θέμα: Πως μακραινουν τα μαλλια? |