Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 00:16 @Θ. Κλημεντίνη
όντως πολύ μπέρδεμα... πάντως εγώ πιστεύω ότι του αρέσεις... μήπως πρέπει να αρχίσεις και εσύ το σκοτσέζικο ντους?? αδιαφόρησε λίγο, φτύστον, μη του μιλάς, και μάλιστα αφού είσαι κοινωνική όπως μας λες πλησίασε τους φίλους του, άρχισε να παίζεις λίγο μαζί τους και μην του δώσεις καθόλου σημασία, θα τρελαθεί σίγουρα....
Πήγαινε στο θέμα: δεν μου δίνει σημασία
Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 00:07 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ξέρω αν είναι διχασμένη προσωπικότητα πάντως σίγουρα έχει πρόβλημα η κοπέλα... φίλε μου μακριά, όσο πιο μακρυά γίνεται, δεν μπορείς να κάθεσαι και να ανέχεσαι τα καψόνια της... και μόνο το ότι σου έφυγε ένα βάρος όταν τα ΄΄χαλάσατε΄΄ λέει πολλά... προσπάθησε να κόψεις κάθε επαφή μαζι της, το ξέρω θα είναι δύσκολο επειδή είστε γείτονες αλλά αυτό είναι το καλύτερο για σένα...
Πήγαινε στο θέμα: Διχασμένη πρωσοπικότητα (?)
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 23:57 @Θ. Κλημεντίνη
τουλάχιστον, το κατάλαβες...
Πήγαινε στο θέμα: Aπορια..
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 12:27 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:λοιπόν το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν του είσαι τελείως αδιάφορη... πρέπει να ενδιαφέρεται για σένα αλλιώς δεν θα τα έκανε αυτά... απλά μπορεί να μην είναι σίγουρος ακόμα για να σου δείξει έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για αυτό κάνει μικρές ασφαλείς κινήσεις... α! και κάτι άλλο πόσο χρονών είστε????Πήγαινε στο θέμα: Μου εδωσε κατι δικο του
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 12:19 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν, πρώτον η άλλη είναι τελειωμένη υπόθεση μην ασχολείσαι καν μαζί της, τι δηλαδή τώρα που σε είδε με την φίλη σου θυμήθηκε ότι υπάρχεις??? είναι θέμα εγωισμού... όσο για την φίλη σου λογικό είναι να ζηλεύει, γιατί εδώ που τα λέμε ξεκινήσατε κάπως ανορθόδοξα, και ίσως να πιστεύει ότι ακόμα τη χρησιμοποιείς για να ζηλέψει η άλλη... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να της ξεκαθαρίσεις ότι τώρα υπάρχει μόνο αυτή για σένα, να μην ξανασχοληθείς με την άλλη, να μη την αναφέρεις καν και να μην έχεις καμιά επαφή μαζί της, δέιξε στην κοπέλα σου ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για αυτήν, προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί της, να της δείξει ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί....
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 12:07 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:εννοείται πως ισχύει και για τα 2 φύλα... δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, από την στιγμή που θεωρείς τον άλλον δεδομένο αρχίζεις να βαριέσαι και ψάχνεσαι και με άλλους... στις σχέσεις πρέπει και οι δυο να μην επαναπαύονται και να κάνουν πράγματα για να μη χάνεται το ενδιαφέρον, αλλι΄ςσ το χάσαμε το παιχνίδι...Πήγαινε στο θέμα: Aπορια..
Μήνυμα στις 29/9/2012 στις 23:08 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ προσωπικά πιστεύω πως άμα ραγίσει το γυαλι δεν ξανακολλάει, και να κολλήσει δηλαδή ποτέ δεν θα είναι όπως ήταν στην αρχή... γενικά όσο και να προσπαθήσουν και οι δυο... μερικά πράγματα συμβαίνουν μια φορά και δυστυχώς δεν επαναλαμβάνονται.... Πήγαινε στο θέμα: απομάκρυνση και επανασύνδεση
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 20:11 @Θ. Κλημεντίνη
Mandragoriana, τόσο καιρό μας γράφεις για το ίδιο θέμα και βλέπω ότι ταλαιπωρήσε και δεν έχεις καταλήξει κάπου... για να ασχολέισαι τόσο πολύ είναι σίγουρο ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ σημαντικός για σένα όμως φαίνεται ότι προσπαθείς πολύ για αυτή τη σχέση και η προσπάθειά σου δεν ανταμείβεται.... μήπως είναι καλύτερα να σταματήσεις να προσπαθείς και να πας παρακάτω???? καταλαβαίνω θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά αξίζει τόση ταλαιπωρία για έναν έρωτα???που ίσως να μην είναι και έρωτας??? μήπως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσεις????
Πήγαινε στο θέμα: απομάκρυνση και επανασύνδεση
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 20:02 @Θ. Κλημεντίνη
πάρτης κάτι για το λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα ωραίο βραχιόλι, κάτι μικρό για να της δείξεις το ενδιαφέρον σου, σε καμία περίπτωση ρούχο... το καλύτερο είναι ένα κόσμημα, όχι πολύ εντυπωσιακό και ακριβό, κάτι διακριτικό που θα το φοράει και θα της θυμίζει εσένα... δεν ξέρω το λουλούδι μου φαίνεται πολύ φτωχό για δώρο...
Πήγαινε στο θέμα: Τι δωρο να της παρω;
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 17:14 @Sex
κοίτα από ότι φαίνεται η κοπέλα σου δεν είναι έτοιμη για σεξ, δώστης λίγο χρόνο, προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, κάντην να νιώθει άνετα μαζί σου, μη την πιέζεις... ότι και να σου πούμε εμείς άμα δεν είναι έτοιμη δεν θα γίνει τίποτα... πόσο καιρό είστε μαζί?? α! και πόσο χρονών είστε??
Πήγαινε στο θέμα: σεξ |