Μήνυμα στις 5/8/2014 στις 21:53 @Sex
Και που είναι η απορία σου; Φυσιολογικό είναι.. Πήγαινε στο θέμα: απωρεια σχετικα με το πεος
Μήνυμα στις 4/8/2014 στις 18:27 @Flame
Εντάξει να μην σκοτώνονται αλλά από τα φίδια σκοτώνονται 500.000 άνθρωποι κάθε χρόνο..Οπότε καλό θα είναι κάποιοι ηλίθιοι που παίρνουν πύθωνες για κατοικίδια να μην τα πετάνε στον δρόμο όταν μεγαλώνουν.. Πήγαινε στο θέμα: Aνθρωποφιλια η ζωοφιλια ?
Μήνυμα στις 4/8/2014 στις 17:40 @Flame
Εγώ πιστεύω ότι είμαστε ίσοι και όλοι έχουμε ψυχή ανεξάρτητα τι είσαι..Εντάξει,μερικοί το παρακάνουν με την "ζωοφιλία" τους μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου.. Υπάρχουν και κάποιοι που μισούν τα ζώα και χωρίς να τους έχουν κάνει κάτι τα βαράνε,τα σκοτώνουν(μιλάω για κατοικίδια ζώα σκύλο,γάτα).. Υπάρχουν και πολλά ζώα που κατά την άποψη μου καλά να πάθουν που τα σκοτώνουν οι άνθρωποι(πχ φίδι).. Γενικά δεν πρέπει να βάζουμε τα ζώα πάνω από τους ανθρώπους,αλλά όχι και να τα κακοποιούμε χωρίς να μας έχουν κάνει κάτι.. Πήγαινε στο θέμα: Aνθρωποφιλια η ζωοφιλια ?
Μήνυμα στις 2/8/2014 στις 23:28 @Θ. Κλημεντίνη
Όπως λέει και ο τίτλος είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια με μια κοπέλα που την γνώρισα 2 χρόνια πριν(αρχές 3ης γυμνασίου) τώρα θα πάμε Β λυκείου.Είχα πολλές ευκαιρίες να κάνω σχέση μαζί της,αλλά δυστυχώς επειδή είμαι πολύ ντροπαλός δεν έκανα τίποτα..Η κοπέλα μου το έδειχνε ξεκάθαρα πως με ήθελε,αλλά λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης,νόμιζα πως με βλέπει φιλικά.Ήταν και ένα άλλο παιδί που γνωριζόντουσαν από 1η γυμνασίου και από τα μέσα της 2ας γυμνασίου έπαιζε κάτι μεταξύ τους και τελικά έκαναν σχέση πέρυσι τον Ιανουάριο.Τότε μου έδειχνε πιο πολύ ότι με ήθελε και 1 μήνα αφού έκανε σχέση μου είπε πως είναι ερωτευμένη μαζί μου και πως δεν θέλει να τον χωρίσει επειδή της έχει φερθεί άψογα,της είπα και εγώ πως την θέλω αλλά τίποτα.. Στα τέλη του περσινού καλοκαιριού, χώρισαν και εγώ έκανα την μαλ@κία να μαλώσω μαζί της από τότε έχουν αλλάξει τα πράματα..Δεν μιλάμε σχεδόν καθόλου..Ειδικά τους τελευταίους μήνες τίποτα..Ούτε γεια,εξαιτίας μου βέβαια..Έχει πει στον κολλητό μου να κάνει κάτι για να αρχίσουμε να μιλάμε πάλι,του είχε πει να βγούμε έξω,αλλά εγώ λόγω εγωισμού δεν ήθελα.. Αν και δεν μιλάμε άλλο και έχει και σχέση και τα πάνε και καλά,ξέρω πως ακόμα με θέλει,εμένα μου λείπει όσο τίποτα.. Δεν ξέρω τι να κάνω,έχει σχέση σχεδόν 1,5 χρόνο...Την αγαπάω,της είχα υποσχεθεί πως θα την περιμένω μέχρι να χωρίσει,δεν κράτησα την υπόσχεση μου,μάλωσα μαζί της..Ακόμα και στο facebook δεν ήμαστε φίλοι(παρόλο που αν της στείλω θα με δεχτεί 100%)..Δεν ξέρω γιατί το κάνω,από την μια την αγαπάω και από την άλλη ο εγωισμός μου που θέλω να της δείξω πως μπορώ και χωρίς αυτήν(κάτι που δεν ισχύει).. Βοηθήστε με!! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με κοπέλα που έχει σχέση
Μήνυμα στις 2/8/2014 στις 14:34 @Διάφορα
Θέλω να αλλάξω σχολείο για πολλούς και διάφορους λόγους..Πάω πρώτη λυκείου και τώρα δευτέρα λυκείου..Έχω ακούσει πως αν αλλάξω λύκειο δεν θα μπορώ να συμμετάσχω στην σχολική ομάδα ή σε ατομικούς αγώνες..Αυτό ισχύει; Έμεινα και σε 1 μάθημα,αν αλλάξω,σε ποιο σχολείο θα το δώσω; Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγή σχολείου(λύκειο)
Μήνυμα στις 1/8/2014 στις 14:08 @Μηχανήματα
Αν μιλάς για το LoL όταν το έχω ασύρματο έχει γύρω στα 85-93 ping και δεν είναι καν 24άρι..
Πήγαινε στο θέμα: Hol
Μήνυμα στις 31/7/2014 στις 13:55 @Μηχανήματα
Ναι εγώ έχω HΟL μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα το έχω 3 χρόνια..Και σε παιχνίδια όπως LOL δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα(άσε που δίνω και σε έναν φίλο μου επειδή δεν έχει ίντερνετ).. Άσε που είναι και όλο προσφορές :) Υ.Γ. Δεν κάνω διαφήμιση της HOL απλά είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα από την εταιρία.. Πήγαινε στο θέμα: Hol
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 21:06 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα φίλε! Τα οικονομικά προβλήματα δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο στην σχέση σου.Αφού την αγαπάς,σε αγαπάει προσπάθησε για το καλύτερο.Έχετε κάνει τόσα όνειρα.Το καλύτερο για εσένα,θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάπου.Έτσι θα μπορέσεις να έχεις μια δουλειά στο μέλλον.Μην φοβάσαι τον πατέρα της,το πολύ πολύ να τα ακούσεις 1-2 φορές και μετά όλα οκ. Θεωρώ πως αυτός ο λόγος που θες να χωρίσεις είναι λίγο κάπως.Της μίλησες για τα οικονομικά σου,σου είπε πως δεν έχει πρόβλημα,άλλωστε πολλές οικογένειες δεν έχουν ακόμα και τα βασικά..Ότι πρόβλημα έχεις,μίλησε της.Αφού σε καταλαβαίνει όπως βλέπεις. Μην νιώθεις καθόλου άβολα για το σπίτι της.Πολλά ζευγάρια ζουν στο σπίτι της γυναίκας,μην στέκεσαι σε αυτή την βλακώδες παράδοση που λέει πως η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι του άντρα.Μαλ@κίες των παλιών. Καλή σου τύχη μεγάλε! Πήγαινε στο θέμα: Πως να την χωρίσω χωρεις να την πληγώσω
Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 12:55 @Διάφορα
Το κανονικό βάρος για το ύψος σου σε αυτή την ηλικία πρέπει να είναι γύρω στα 63 κιλά.. Όπως λέει και ο pi8hkos97 κάνε καλή διατροφή.. Πήγαινε στο θέμα: ποσο επρεπε να ειμαι;
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 18:55 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:56-58 κιλά θα έπρεπε..Για να χάσεις αυτά τα κιλά,μπορείς απλά να κάνεις τρέξιμο..30 λεπτά με 1 ώρα την ημέρα είναι μια χαρά...Πρέπει επίσης να προσέχεις τι τρως..Δεν σου λέω να μην τρως,αλλά τι τρως..Παράδειγμα αν το ρίχνεις στο πιτόγυρο κάθε μέρα δύσκολα να χάσεις κιλά..Τα γεύματα σου θα είναι Πρωινό,μεσημεριανό,βραδινό..Θα τρως καλά σε αυτά τα γεύματα και δεν θα τρως ενδιάμεσα.. Πήγαινε στο θέμα: Κιλα |