Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 02:03 @Διασκέδαση
εγω φιλε θα παω 3η λυκειου και θα πιγενω φροντηστηριο 3-4 ωρες την μερα θα πηγενω προπονησεις 2 ωρες την ημερα και γυμναστηριο 1-2 ωρες + το διαβασμα .... αν αγαπας κατι το κανεις ;) αν θελεις να παιζεις ποδοσφαιρο παιξε δεν σε εμποδιζει κανεις πχ αυτες τις 2 ωρες πες που θα κατσεις στον υπολογιστη αφιερωσετες στο γυμναστηριο ;)
Πήγαινε στο θέμα: Ποδοσφαιρο η γυμναστηριο?
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 01:45 @Διασκέδαση
η καστορια δεν εχει νεους ? πηγεννε στο τοπικο και αμα εισαι καλως ανεβαινεις , πιγενε και γυμανστηριο που το κακο να πιγενεις και στα δυο Πήγαινε στο θέμα: Ποδοσφαιρο η γυμναστηριο?
Μήνυμα στις 12/6/2013 στις 19:52 @Διάφορα
λοιπον πρεπει να βγαλεις στα τετραμηνα μαζι με τα γραπτα πανω απο 9,5 . Μετα αμα δεν βγαλεςι 9,5 τοτε μενεις σε μαθηματα που εχεις ΜΟ κατω απο 9,5 , αμα βγαλεις στα τετραμηνα μαζι με τα γραπτα ΜΟ πανω απο 9,5 περνας δεν παιζει σημασια τι εχεις στο καθε μαθημα
Πήγαινε στο θέμα: λυκειο
Μήνυμα στις 14/5/2013 στις 20:09 @Διάφορα
ναι απο 12000 αρχιζουν οι σχολες τεφαα , και ναι μπορεις να περασεις απο την τεχνολογικη κατευθυνση , στο 2ο πεδιο ειναι αν δεν κανω λαθος , παντως μπορεις να μπεις γτ και εγω τεχνολογικη ειμαι και το εχω ψαξει ;)
Πήγαινε στο θέμα: tefaa
Μήνυμα στις 16/4/2013 στις 15:01 @Θ. Κλημεντίνη
δεν κανει τιποτα που δειχνει οτι της αρεσεις , οποτε μαλλον φιλικα σε βλεπει
Πήγαινε στο θέμα: εχω μπερδευτει
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 21:05 @Sex
οχι ενοειτε ! γτ να το κανω ?
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια στο σχολειο
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 17:54 @Sex
θα της πεις να ερθει σπιτι σου και θα το καταλαβει ,
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 16/3/2013 στις 00:54 @Sex
αμα κανω σεξ με μια κοπελα την οποια αγαπω και δεν την βλεπω μονο για το σεξ μαρεσει να ειναι ρομαντικο , αν τα εχω με μια κοπελα και την βλεπω μονο για αυτο μαρεσει να ειναι αγριο , στο σεξ εισαι ιδι καυλωμενος δεν χρειαζετε τπτ
Πήγαινε στο θέμα: τι προτιμάτε εσεις;;
Μήνυμα στις 16/3/2013 στις 00:50 @Θ. Κλημεντίνη
ενοειτε ! μιλισε του , σε θελει 100 %
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω? |