Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 15:59 @Μηχανήματα
Καλησπερα φιλε,Το (Update Video Card) που μπορω να το βρω? :/
Πήγαινε στο θέμα: Minecraft Προβλημα
Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 01:50 @Κλάψιμο
και εγω μια απο τα ιδια Πήγαινε στο θέμα: Μελαγχολια
Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 01:46 @Flame
Ενας φιλος στο Γυμνασιο καπνιζε χωρις να το ξερει κανεις.. Το ασθμα μετα απο 2 χρονια καπνισματος εφυγε και μολις πηγε στον γιατρο ανακαληξε οτι τα πνευμονια του ηταν μαυρα και καπνηζε...Το ασθμα εφυγε αλλα φιλε πονταρε την ζωη του..γιατι μπορει να μηνεις επιτοπου αν εχεις ασθμα Πήγαινε στο θέμα: Το πρωτο τσιγαρο
Μήνυμα στις 5/1/2012 στις 01:36 @Μηχανήματα
Καλησπερα παιδια. Εψαξα στο google για το Minecraft και κατεβασα την εκδοση " Minecraft 1.8.1 beta cracked"οπως και αν σας φενεται τα γραφικα του δεν ειναι καλα.Η version δεν ειναι χαλασμενη την εβαλα προχτες στο λαπτοπ και δουλεβε αλλα εδω σε αυτο το PC δεν λητουργει Εχω: Microsoft Windows XP Home Edition Version 2002 Service Pack 2 Υπολογιστης: Intel(R) Pentium(R)4 CPU 2.60 GHz 2.59 Ghz,1.25 GB RAM. Θελω γνωμες και βοηθεια μηπως βρουμε τιποτα παρακαλω. Τα windows δεν ειναι σπασμενα ειναι αγορασμενα μαζι με τον υπολογιστη Α και εχω καλη καρτα γραφικων ΑΤΙ τραβαει μεχρι και το World of Warcraft (Σε γραφικα,σε μνημη δεν νομιζω) Πήγαινε στο θέμα: Minecraft Προβλημα
Μήνυμα στις 9/12/2011 στις 20:27 @Sex
Ειμαι 13 και την εχω 11,5 :/
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 9/12/2011 στις 18:40 @Sex
Λοιπον.Μπορεις πανεφκολα να αγορασεις Gilette ξυραφακια οπως ειπε και ο απο πανω.Κοστιζει αλλα αξιζει απο τα μιας χρησεις. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Την ωρα του μπανιου βαζεις σαπουνι επανο στο μερος που θες να ξυριστεις(Προτινω σαπουνι γιατι ο αφρος δεν ειναι καλος για το σωμα). Στη συνεχεια περνας το ξυραφακι 1-2 φορες το πολυ. Και επιδει εισαι κενουργιος (νομιζω)αν θες πατα εκει που λεει (Αποδεξου την απαντησει) Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ
Μήνυμα στις 9/12/2011 στις 18:33 @Sex
Εμενα με εποιασε ο αδερφος μου με το πεος στο χερι αχαχαχαχα.Και μου λεει (Τι κανεις ρε μαλακισμενο) και του λεω.(Καθαριζω το πουλι μου)Αστα να πανε.Δεν θα σου κανουν απολιτος τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: Ανήλικος
Μήνυμα στις 9/12/2011 στις 18:27 @Sex
Ειμαι 13.Και αυτα στα μαθενουν στην 6τη ταξει στο Δημοτικο στο μαθημα της φυσικης.Επεισης ολο και κανας μεγαλητερος θα του εξηγησει αλλα καλιτερα πες του εσει με απλα λογια γιατι αν ρωτησει καποιον συμαθητει παιζει να τον κανει και ρομπα
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω με τον γιο μου
Μήνυμα στις 9/12/2011 στις 18:11 @Sex
Εχω διαβασει διαφορα Post τα οποια λενε για την φιμωση.Θελω να μου πειτε λοιπον την γνωμη σας. Οταν το πεος μου ειναι normal το πετσακι τα κριβη ολα.Οταν ειναι σε στυση και παλι τα κριβη ολα και δεν κατεβαινει απο μονο του και πρεπει να το κατεβασω εγω.Δεν εχω καποιο προβλημα στον πονο ποτε δεν ειχα. Ειναι αυτο καποιο προβλημα που οδηγει σε Φιμωση? Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση |