Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 17:13 @Sex
Οχι δεν μολυνετε εγω το εχω κανει αυτο με το πορτοκαλη και αμεσως πληθηκα μετα ειδα κατι κοκκινιλες αλλα ενταξει σιγα... Αν πληθεις αμεσως δεν νομιζω να παθεις κατι...
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος και... μολυνση?!
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 22:48 @Μηχανήματα
Εγω σημερα με σταματησαν μονο που με ειδαν παρολου που φορουσα κρανος και οδηγαγα προσεκτικα τους ειδα απο την αλλη μερια να με κιτανε και ξαφνικα με καταδιοξαν πανω στην καταδιοξη εγω ειχα τερμα τα γκαζια γιατι τρυγυρνουσα στα στενα παρολα αυτα βρεθηκαν απο πισω μου και αναγκαστικα να σταματησω ευτιχος οταν με σταματησαν και μου ειπανε για διπλωμα τους ειπα οτι δεν εχω και εκεινη την ωρα τους ειδοποιησαν απο τον ασυρματο για εναν που απειλει με μαχερι και φυγανε αρον αρον και γλυτοσα παντως να ξερεις οτι υππαρχει περιπτωση αν σε πανε αυτοφορο θα σου παρουν το μηχανακη και να ξερεις για να το παρεις πισω χρειαζεσε παρα πολα λεφτα + το προστιμο που θα σου εχουν βαλει... Ποιος σου ειπε οτι θα παρεις 50αρι και θα το δοσεις? οταν βγαλεις για 125 απλα θα αγορασεις μια μηχανη 125 και θα την τοποθετησης και ολα κομπλε!
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 14:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε στην ηλικια σου και εγω τα ιδια στα 15 θα δεις να εκτοξευετε λιγο αν και εμενα μεχρι τωρα δεν εκτοξευετε (16 Ειμαι) μερικες φορες επειδι τραβαω καθε μερα αλλα και παλη για σενα δεν υππαρχει προβλημα η ποσοτητα θα μεγαλωσει με τον κερο.Πήγαινε στο θέμα: εξπερματωση
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 13:47 @Sex
Στο λεει επειδι δεν θελει να την χυσεις και να τα καταπιη... Κλασσικη δικαιολογια αν και πρωτη φορα την ακουω!!! Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα εγω δυσκολευομαι να το πιστεψω.
Πήγαινε στο θέμα: πεθανε απο χυσια?
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 07:43 @Μηχανήματα
Λοιπον φιλε θα σου τα πω εγω με συγουρια γιατι τα ξερω... Ο Αστυνομικος αν σε πιασει με 125 και διπλωμα 50αριου θα σου πει αρχικα "ΠΡΩΤΑ περνουμε το διπλωμα στα χερια μας και μετα οδηγουμε" με λιγα λογια με διπλωμα 50αριου δεν θα σου δειξει ελεος ο αστυνομικος εκτως και αν ειναι καλος και σε αφηση αμα δεν σε αφηση σε παει αυτοφορο ερχονται οι γονεις σου και σε βγαζουν αφου εχει οριστει δικαστιριο σε 1 χρονο στο οποιο θα βγαλεις διπλωμα αρον αρον για 125 να το δειξεις στο δικαστη να ξεμπερδευεις... Οι περρισοτεροι οδηγανε 125αρια με κρανος τα παντα τους πιανουν και τους αφηνουν γιατι ειναι μεσα στην πολη και δεν βγενουν παραεξω αμα εσυ το θες για λεωφορους μεγαλες διαδρομες θα σε γραψουν και με το παραπανω αμα το θες για καμια βολτα εκει παρτο (Δεν περνω ευθηνη αν σε γραψουν) Εγω ειμαι 16 οδηγαω 50 κηβικα και το μηχανακη θα μετατραπη σε 110 κηβικα (Παρανομα) 50 στα χαρτια 110 κανονικα αμα ομως γινει τροχαιο πρεπει ναναι πολλη καλος ο δικαστης για να μην αναφερει οτι οδηγαγα 110 και οχι 50 για να με καλυψει η ασφαλεια... Οποτε φιλε η θα παρεις ενα 50αρι και κουτσα κουτσα θα πηγενεις η ενα 125αρι και θα πηγενεις σφερα αλλα με φοβο και ανχος αλλιως περιμενεις 1 χρονο βγαζεις για 125 κηβικα και εφυγες σφαιρα.. Εσυ επιλεγεις.
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 15:34 @Θ. Κλημεντίνη
Πραγματικα σε κατανοω αλλα επρεπε να ξερεις οτι κανουμε βιαστικες κινησεις ολα ειναι στο μιαλο τιποτα παραπανω μου φενετε περιεργο... Καντε σεξ δεν νομιζω να μη νιοθετε ωραια... Για να παντρευτεις καποιον πρεπει να τον αγαπας το οτι τον βρηκες καλο παιδι δεν ειναι λογος για αυτο τωρα την πατησες. Για μενα οι λογοι που καποια γυναικα ειναι να παρει τα παιδια να φυγει και να ξαναφτιαξει την ζωη της ειναι επειδι ο αντρας της την κτυπαει την απαταει και μιλαει ασχημα στα παιδια δεν ΥΠΠΑΡΧΕΙ αλλος λογος... οι γονεις κανουν θυσιες για την ευτιχια των παιδιων αν θες να νιοσεις γυναικα ξεχασε τον αλλον και προσπαθησετο με τον αντρα σου παλεψτετο μαζι ΟΛΑ ειναι μια ιδεα! Δεν ειναι η μονη λυση να χωρισεις για ολα υππαρχουν 2 λυσεις!!!
Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρισω
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 08:38 @Κλάψιμο
Δες αμα εχεις και απο το αλλο σου αυτη αυτο το κοκαλακι ... Αν και για μενα θα επρεπε ηδη να εχεις επισκεφτει εναν οριλα δεν ειναι τιποτα θα στο δει και θα σου πει.
Πήγαινε στο θέμα: Πονος εξωτερικα του αυτιου!
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 08:31 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι δεν θα εισαι ευτιχισμενη οταν περνεις στους ομους σου 2 παιδια δεν θα εισαι γιατι για τα παιδια μας πρεπει να κανουμε θυσιες ΕΓΩ πρωσοπικα ειμαι κατα να χοριζει ενα ζευγαρι για τετοιου ιδους λογους επειδι εσυ θες να περνας καλα με ενα σεξ θα δυστιχισουν τα παιδια σου? Δηλαδη τι ριμαδα κοινωνια που εχουμε φτασει! Και αν δεν λειτουργητε καλα στο σεξ κοψτετο το σεξ δεν ειναι η μονη λυση για ευτιχια μονο και μονο που εχουμε τα παιδια μας να μας χαμογελανε και ναναι ευτιχισμενα τοτε πιστεβω για μενα τουλαχιστον θα αρκουσε αυτο να βλεπω τα παιδια μου γεματο ευτιχια... Οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα και να ξερεις αμα εισαι εσυ η ετια χορισμου τα παιδια σου θα σε μισισουν στο μελλον! Και αυτα που αναφερεις δεν ειναι αγαπες απλως ενθουσιασμος ειναι επειδι σου αρεσει πολλη ο ανθρωπος μια φορα αγαπαει... Αμα ειναι αυτος τοτε τον αλλον τον παντρευτηκες οντως μονο για τον πηδουλο και αμα ειναι ετσι ΔΕΝ ΛΕΩ τιποτα απλα ειμαστε ριμαδα κοινωνια.
Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρισω
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 07:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν κρινετε απο μια τσοντα τι εισαι... Αλλα απο το τι σε ελκυει και της προτιμισεις σου.. Αμα σου αρεσουν οι κοπελες στην καθημερινη σου ζωη και σε ελκυουν και ποσο μαλλον εχεις κοπελα εισαι κανονικος φυσιολογικος στρειτ...Πήγαινε στο θέμα: STREIT,GAY Ή BI
Μήνυμα στις 5/12/2011 στις 00:01 @Μηχανήματα
Η μονη λυση που μπορω να σκεφτω ειναι φορματ... Το προβλημα το παρουσιασε τωρα? Δηλαδη πρην 1 μηνα ο υπολογιστης δουλευε κανονικα?
Πήγαινε στο θέμα: U MAD WINDOWS? |