Μήνυμα στις 13/2/2012 στις 14:49 @Μηχανήματα
guys πως μπορω να ενσωματώσω υπότιτλους σε μία ταινία και να μην χρειάζεται κάθε φορά να τους βάζω? Πήγαινε στο θέμα: υποτιτλοι
Μήνυμα στις 31/1/2012 στις 18:07 @Διασκέδαση
Ρε παιδια πείτε καμιά καλή ομάδα για στοιχιμα έχω ανάγκη από χρήματα...
Πήγαινε στο θέμα: Στοιχημα
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 22:45 @Sex
γεια σας παιδια μια ερωτηση... αμα μεινει το προφυλακτικο μεσα στο κολπο μιας κοπελας πως το αφερουμε??? και ποιες ειναι οι επιπτώσεις??? Πήγαινε στο θέμα: εμεινε το προφυλακτικο μεσα
Μήνυμα στις 14/1/2012 στις 13:19 @Sex
Λοιπόν φίλε μου για μενα δεν έχεις να σταματήσεις τίποτα.... Αν το γουστάρεις κάν' το... και αν θες να το πεις στην κοπελα σου πες το.... Προσωπικά αν το αγόρι μου, το οποίο θα ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του ως άντρας, μου έλεγε ότι έχει μια γυναικεία συνήθεια δεν θα με πείραζε... τι νομίζεται το ότι κάποιοι ξυρίζουν τα πόδια τους και όλο τους το σώμα είναι καλύτερο από αυτό??? η το να βάζεις κρέμες και μεικ-απ είναι καλύτερο??? στο σημείο που έχει φτάσει η κοινωνία μας τίποτα δεν πρέιπει να μας φαίνεται παράξενο και παραλογο... Εγώ είμαι μαζί σου!!!
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ.
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 21:27 @Διάφορα
Αυτόπου έχουν "βαφτίσει" μόρα κάποιοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσωρινή παράλυση του εγκεφάλου... και συγκεκριμένα του νευρικου συστήματος... έτσι ξυπνάς αλλά τα βλέφαρα σου δεν ανοίγουν και έτσι βλέπεις αυτό το μαύρο πράγμα που πλησιάζει.... επίσης το σώμα σου δεν μπορεί να κινηθεί για τον ίδιο λόγο... έτσι σου δίνεται η εντύπωση ότι κάτι έρχεται κατα πάνω σου και δεν σε αφήνει να κουνηθείς... Αυτή είναι λοιπόν η Μόρα μας... φιλάκια πολλα!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: το πνευμα μορα
Μήνυμα στις 15/12/2011 στις 20:51 @Μηχανήματα
παιδια κατεβάζω από το vuse αλλά δεν ξέρω πως να βάζω υπότιτλους... καμια ιδέα??? Πήγαινε στο θέμα: υπότιτλοι
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 15:35 @Θ. Κλημεντίνη
σας παρακαλώ δώστε μια καλή απάντηση την χρειάζομαι έγκαιρα... αντιφάσκω μέσω facebook... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για μια απαντηση σε εναν καθηγητη
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 15:16 @Διάφορα
σλιούχα, ιντι να χουι, για γιε μπιου ντβαγιου ματ, ιντι γεμπίς.... αυτες
Πήγαινε στο θέμα: Ρωσσικες Βρισιες
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 15:07 @Θ. Κλημεντίνη
H πολιτική δεν είναι "ανούσια πράγματα". Χρειάζεται ψυχή και μυαλό. Οι πολιτικοί δεν χρειάζονται ευφυΐα όταν απευθύνονται σε ανόητους. Υπάρχουν άνθρωποι που ακολούθησαν το δρόμο που υποδεικνύεις, αλλά δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Η πολιτική είναι πολύ σημαντική δραστηριότητα για να ασχολούνται τα κουρασμένα μυαλά. Οι καλοί Έλληνες επιστήμονες πηγαίνουν στο εξωτερικό γιατί οι πολιτικοί έφτιαξαν μια χώρα που τους πνίγει. Είμαστε πολύ πίσω στην ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας στην χώρα μας, που επηρεάζει και την οικονομία. Αν τα "μυαλά" έχουν και "καρδιά", αν ασχοληθούν με τα κοινά και καταθέσουν τα προσόντα τους για το κοινό συμφέρον και όχι για την ματαιοδοξία των αξιωμάτων, θα κάνουν καλύτερο το τόπο και την χώρα μας. μπορειται να μου δωσετε μια απαντηση η οποια να του κλεινει το στομα γιατι λεει πολλα??? Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για μια απαντηση σε εναν καθηγητη
Μήνυμα στις 5/11/2011 στις 11:40 @Κλάψιμο
θα ηθελα παρα πολυ να χασω κιλα... αλλα απο οτι καταλαβα αυτο σε λιγο καιρο θα ειναι απιχνιδακι αφου δεν θα εχουμε να φαμε... δεν θα ηθελα να αλλαξω κατι αλλο μ αρεσω ετσι οπως ειμαι!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αν θελατε να αλλαξετε κατι τι θα ηταν? |