Μήνυμα στις 20/3/2010 στις 08:58 @Μηχανήματα
λοιπον δεν λυτουργει το ineternet κ προσπαθησα να το φτιαξω με τις οδιγιες με το κεντρο βοηθειας με τις οδιγιες που μου εδωσαν ομος τπτ μηπω θα μπορεσετε να μου πιτε εσεις πως μπορω να το φτιαξω το modem ειναι simens κ αναβουν τα 3 πρωτα κ το τελευτεο αναβοσβινει προσπαθησα κ εκει που πας που γραφεις τα admin toυς κοδικους κ αυτα ομος τπτ εκανα ακριβος τις οδιγιες οπος μου τις ελεγαν τπτ οταν παταω conect λει the local its still bussy κατι τετιο μιπος φτεει η γραμμη? ομος οταν πηρα τηλ για να ρωτισω μου λεγανε παρε στο ταδε νουμερο κ οταν επερνα το αλλο μου ελεγε να παρω τον αλλον δλδ απο τηλ σε τηλ με πηγαινανε μηπως ξερετε πως να το φτιαξω (η συνδεση ειναι της tellas) Πήγαινε στο θέμα: προβληματα με το modem
Μήνυμα στις 20/3/2010 στις 08:48 @Θ. Κλημεντίνη
δεν εγινε τπτ βγηκαμε κ οι 3 μας ομοσ θα τους εχω υποστενη παρακολουθιση
Πήγαινε στο θέμα: χορισα κ ειμαι χαλια
Μήνυμα στις 15/3/2010 στις 16:56 @Διάφορα
residen evil ta exw varethei silent hill den m'arese twra gia to alone in the dark tha dw k to prince of percia den m'arese kati se style devil may cry pu exei opla k spathia katalavate ti enow? (sory gia ta greeklsih alla kati egine k den alazei glwssa) Πήγαινε στο θέμα: πειτε μου ενα καλο game για το pc
Μήνυμα στις 15/3/2010 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
καλο κ αυτο θα της πω να φερει το ξαδερφακι της να γνωριστουμε να τα πουμε...
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 21:49 @Sex
για να μην ξενερωνει ξυρισετο σε στυλ τετραγωνοι η τριγωνο αμα δεν θες να ειναι εντελος ξυρισμενο ετσι δεν ξενερωνει κ θα εχεις κ εσυ τριχες...
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
την ρωτησα μου ειπε οτι ηταν ενας ξαδερφος της κ επρεπε να φυγουν(δεν τα πιστευω εγω αυτα αλλα ας το μασισω για καλο κ για κακο θα κραταω μια πισινη)
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 12:47 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον πηγα στην πλατεια που παει με της φυλες της κ πηγα κ εγω με την φιλη μου για σπασημο κατσαμε διπλα τους κ μας κοιταζε συνεχια κ σινεχια κατι ελεγε στης φιλες τις κ γελαγανε λοιπον της λεω της φιλης μου της ελενη(ετσι την λενε την φιλη μου)να με φιλησει λοιπον φιλιθικαμε σηκοθικε ι προην μας χορισε κ αρχισαν να μαλλιοτραβιουντε τις χορισα γρηγορα μην φαει τζαμπα ξυλο η κακομιρα η ελενη την πιανω την ντινα κ της λεω πως ειναι τα πραγματα με χαστουκιζει κ μετα με φιλαει να σε καλα sintele που μου ειπες τι να κανω ομος ακομα δεν καταλαβα γιατι οταν τσακοθικαμε εφυγε με τον αλλον??? Πήγαινε στο θέμα: χορισα κ ειμαι χαλια
Μήνυμα στις 12/3/2010 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
οπια νανε?δηλαδη να παω σε καποια φιλη μου κ να της πω πως εχουν τα πραγματα κ να το παιξει γκομενα μου?
Μήνυμα στις 11/3/2010 στις 15:31 @Sex
μπορει να ξενερονει ο ανθρωπος..
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω
Μήνυμα στις 11/3/2010 στις 13:26 @Διάφορα
λοιπον το εκοψα τα φρενα τρακαρε ομος δεν επαθε τιποτα χτυπισε λιγο στο κεφαλι ομος δεν επεθε κατι ο παλιο πουστης κ τωρα που γιρισα απο το σχολειο εφαγα ξυλο για το τιποτα δεν ξερω πια τι να κανω
Πήγαινε στο θέμα: μισω τον πατερα μου |