Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 06:04 @Sex
αν γενικα εχεις τριχες κ ξυριστεις θα σου φαινεται σαν καραφλα...αν οχι τοτε οκ... εγω τις ξυριζω... κ πλεον αξυριστος νομιζω οτι ειμαι σαν μαλακας... αν ο μονος λογος που δεν ξυριζεσαι ειναι ο φοβος τοτε ξυρισου... αν εχεις την αμφιβολια ξυρισου κ παλι... οι τριχες ξαναβγαινουν...αν πιστευεις οτι σ αρε συνεχισε το ξυρισμα μεχρι να βαρεθεις...αλλιως μην τις ξαναπαρεις.. Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα πέους
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 05:39 @Sex
ειστε πολυ μικροι για σεξ....σε 2 χρονια τα συζηταμε... παει στο διαολο σε 2 χρονια αν γινει μαλακια τοτε κατι σωζεται...αν γινει μαλακια τωρα??? εγω παντως σαν γονεας θα σε κρεμαγα εσενα αναποδα κ αυτον θα τον εθαβα... κ επισης σαν παιδια ακομα ουτε να προφυλασεστε ξερετε ουτε να αντιμετωπιζετε ωριμα τις καταστασεις... Πήγαινε στο θέμα: please λυσετε μου καπιες αποριες μου
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 05:26 @Sex
λοι+πον... εγω τα εφτιαξα πριν 2 χρονια με την πρωτη μου κοπελα...αυτη ειχε κανει κ σεξ κ εγω ακομα τσοντες εβλεπα.... παιζοταν κατι αρκετο καιρο.. αρεσε σε ενα φιλο μου πιο παλια ομως κ κρυβομουν πισω απο αυτο για να μην κανω κατι... φοβομουν μη βγω μαλακας.. τελικα μετα απο 3 μηνες παιχνιδι κ αφου ειχε προσπαθησει αμετρητες φορες κ εγω ταχα γυρναγα για κατι καπου...την βουτηξα κ τη φιλησα... τελικα αυτη δεν ηξερε να φιλαει...... συνεπως αφου δεν ξερει ουτε εκεινοςουτε εσυ..σε καθε περιπτωση λαθους ριξ τα σε εκεινον με γκυκο τροπο κ ολα καλα...θα μαθετε ετσι... μονη συμβουλη...να μην κανετε θορυβο κ να μη βρισκουν τα δοντια!!!! Πήγαινε στο θέμα: prwto fili
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 05:14 @Sex
εξαρταται ποσο πιο κατω φιλε... αν ειναι ο ενας στη θεση του κ ο αλλος στο γονατο...κοιταξε το για να εισαι σιγουρος... μονο μην κοκκινησεις οταν γελασει ο γιατρος γιατι μαλλον δεν ειναι τπτ.... αλλιως ο επιστημονας απο πανω εχει δικιο... Υ.Γ.:για να το προσεξες κ να απορησες κιολας πρεπει να εχουν μεγαλη αποσταση...αλλιως εισαι πολυ μαλακας (κυριολεκτικα) κ ασχολεισαι συνεχεια με τ αρχιδια σου...αν ειναι ετσι συνεχισε...καλο κανει...δινει αντοχες... Πήγαινε στο θέμα: Ο ένας όρχις είναι πιο κάτω
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 05:05 @Sex
λογο ωρας μαλλον απαντησα μονο στο πως να πλησιασεις ενα αγορι... 1000 συγνωμες μαζεμενες κ στη σειρα... κοπελια το αν θα του αρεσεις εξαρταται απο το πως θα τον πλησιασεις.... οποτε να σταθεις στη εκθεση παραπανω.... Πήγαινε στο θέμα: pos na plisiaso ena agori?
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 05:01 @Sex
αν το αγορι ειναι ενα συγκεκριμενο...θελω να ξερω κατι γι αυτον... αν οχι τοτε υπαρχουν 2 θεσεις: 1.αν θελεις σχεση απλα πες ενα γεια...θα τσιμπησει κ απο κει κ περα ειναι δικη σου δουλεια... 2.:αν 8ελεις σεξ τοτε ολα εξαρτονται απο 2 παραγοντες...την εμφανιση σου κ το μυαλο σου... υποπεριπτωσεις τωρα..: α)εισαι εμφανησιμη κ ξυραφι: search->aim->shoot->score β)εισαι εμφανησιμη,αλλα αργεις λιγο..: δεν πειραζει συμβαινει συχνα... απλα τον εντοπιζεις,τον κοιτας επιμονα κ αν κοιταει κ αυτος,η που θα πλησιασει εκεινος,η που θα κοιταει σαν χανος μεχρι να φυγεις... αν κοιταει σαν χανος σκονταψε πανω του κ πες ενα συγνωμη,γεια σου,με λενε ταδε...τελος γ)u suck...u smart..!: φροντισε να τον κανεις να σε παρατηρησει χωρις να γινεις ρεζιλι... κ κανε παιχνιδι με τα ματια..αν ανταποκρινεται πας απλα χυμα κ πιανεις κουβεντα...κ απο κει κ περα..u smart->u handle δ)look καρπουζι..μυαλο κουκουτσι...: τοτε απλα προσπαθεις να μην γινεις προκλητικη κ καταληξεις κλαιγοντας χωρις να θες να ξαναδεις αντρα στη ζωη σου.. αν το επιτυχεις τοτε το μυαλο δεν ειναι κουκουτσι κ κανεις οτι κ στην περιπτωση γ)...αν οχι τοτε απλα θες προσπαθεια κ ποτε να μην το βαζεις κατω γιατι πολλοι αντρες ειναι μαλακες κ απλα ενας σωστος δεν εχει βρεθει ακομα...(αν εισαι κατω απο 20 υπομονη γιατι οι αντρες θελουμε να γαμησουμε μονο τα μοντελα σ αυτη την ηλικια...΄γι αυτο τα μπουρδελα εχουν δουλεια παντα)... ε)σωμα οκ..μουρη καπως..μυαλο με διακοπτη..: εχεις πολλες ελπιδες...οι αντρες συχνα συμβιβαζονται με την "σακουλα στη μουρη"(πραγματικα κανεις δεν θα σου βαλει σακουλα,ειναι απλη εκφραση)... απλα βρες εναν σε ενα κλαμπ...χορεψτε μαζι..τριψου κ θα γινει η ζημια... αυτα "τα ολιγα" ηταν ολα κ ολα... τελος εχω να προσθεσω πως πρεπει να εισαι απολυτως ειλικρινης με τον εαυτο σου κ χωρις παροπιδες για το τι εισαι πραγματικα... αν λαβουμε υποψιν μας οτι θα το κανεις αυτο τοτε ανηκεις στις κατηγοριες α) ή γ) γιατι απο τη στιγμη που καποιος μπορει να δει τον εαυτο του οπως ειναι δεν θεωρειτα βλακας... Υ.Γ.:μονο ειληκρινης ειμαι...οχι μαλακας...τα λεω λιγο ομα αλλα υπογραφω για να γινομαι αντιληπτος ως χαρακτηρας Πήγαινε στο θέμα: pos na plisiaso ena agori?
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 04:22 @Sex
Φιλαρακι αν αρχισεις να ασχολεισαι με τετοιες μαλακιες απο τα τωρα..σε 15 χρονια δεν θα κελαηδαει το καναρινι... αν νομιζεις οτι ειναι μικρη,τσιμπα ενα βραχο δεσ'τον επανω κ πετα τον βραχο απ'την ταρατσα... παντως εγω προτεινω να βαλεις το τσουτσουνι σου να δουλεψει κ να καταλαβεις μονος σου αν θελει δουλεια το μεγεθος... Υ.Γ.¨:τσουτσουνι γιατι τσουτσουνι το βλεπεις...αν το δεις σαν πουτσαρο τοτε θα αναθεωρησω..! Πήγαινε στο θέμα: πεος |