Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 13:32 @Sex
Γεια σας!Όταν είμαι με το κορίτσι που μου αρέσει(δεν τα έχουμε ακόμη)και μου σηκώνεται ή μου φαίνεται από το παντελόνι προσπαθώ να το κρύψω γιατί ντρέπομαι(είμαι 14 και το έχω περίπου 15cm).Φυσιολογικό είναι?
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι και τον κρύβο
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 08:07 @Flame
Καλημέρα!Πιστεύετε πως σήμερα που θα είναι η πιο φωτεινή και πιο μεγάλη Σελήνη της χρονιάς θα γίνει τίποτα κακό έτσι πως λένε οι δεισιδαιμονίες.Για ότι θα φουσκώσει η θάλασσα?Πόσο περίπου λέτε να ανεβεί το νερό? Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλη Σελήνη
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 10:19 @Κλάψιμο
Χαχαχαχα!Αγγελιοφόρος αλλά απορώ πως δεν έχει βαρεθεί ακόμα...Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Με έχει μπερδέψει..
Μήνυμα στις 4/5/2012 στις 09:17 @Κλάψιμο
Καλημέρα στα μέλη του ftou!Παιδιά έκανα την μεγαλύτερη χαζομάρα που έχω κάνει στην ζωή μου.Λοιπόν άμα θυμάστε τα προηγούμενα ποστ μου είχα γράψει για μια που μου αρέσει και της αρέσω από όσο ξέρω.Αυτή είπε στην φίλη της να μου πει πως δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα και ότι το είπε στην φίλη της να μου το πει για να μην της τα ζητήσω και με πληγώσει.Εγώ είπα στην φίλη της ότι δεν υπάρχει μόνο αυτή στον κόσμο και πως άμα δεν θέλει οκ να μείνουμε φίλοι έτσι και αλλιώς είμαστε 4 χρόνια φίλοι.Το μήνυμα το πήρε αυτή που γουστάρω και μετά είπε στην φίλη της πως όλα αυτά που είπε είναι ψέματα και πως δεν τα εννοούσε.Εγώ τώρα τι να κάνω?Κάποιος?
Πήγαινε στο θέμα: Με έχει μπερδέψει..
Μήνυμα στις 2/5/2012 στις 07:26 @Κλάψιμο
Μίλα του πρώτη εσύ...Και εγώ έτσι είμαι ντροπαλός και έχω κάνει πολλές βλακείες όταν ήμουν μόνος με αυτήν που μου αρέσει και δεν της τα ζήτησα.Συνήθως της μιλάω και εγώ αλλά άμα μου μιλούσε και αυτή θα ήταν πιο εύκολο να της τα ζητήσω.Επίσης χθες έμαθα από μια φίλη της(από υπονοούμενα)πως της αρέσω αλλά κανείς δεν κάνει κίνηση....Αυτό που έχω να σου πω κάνε εσύ πρώτα κινήσεις και μίλα του.Αν σε γουστάρει δεν θα νιώθει άλλο άβολα και θα έρθει να στα ζητήσει! Πήγαινε στο θέμα: Τι να του πω?
Μήνυμα στις 1/5/2012 στις 22:09 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστώ όλους!
Πήγαινε στο θέμα: ο Τολμών νικά..
Μήνυμα στις 1/5/2012 στις 09:47 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα και καλό μήνα!Τι λέτε για το Τολμών Νικά ισχύει? Θέλω να με βοηθήσετε και σε κάτι άλλο.Μου αρέσει ένα κορίτσι με το οποίο είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε 4 χρόνια μένουμε στην ίδια γειτονιά.Λοιπόν ξέρει ότι την γουστάρω και νομίζω και αυτή με θέλει.Αλλά δεν μπορώ να της τα ζητήσω να τα φτιάξουμε γιατί πάντα είναι οι φίλες της?Πως να της το πως? Ευχαριστώ εκ το προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: ο Τολμών νικά..
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 15:36 @Sex
Παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι ο παρθενικός υμένας?πως σπάει?όταν σπάσει γίνεται τίποτα έχει καμία επίπτωση?
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενικός υμένας |