Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 18:41 @Flame
Ρε παιδιά σήμερα σκεφτόμουν από που προέρχονται οι γύφτοι και οι τσιγγάνοι,όχι ότι έχω προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους,άνθρωποι αυτοί άνθρωποι και εμείς.Ξέρει κανένας?
Πήγαινε στο θέμα: Γύφτοι.
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 16:34 @Κλάψιμο
Πο έλεος... Χρειάστηκες πολύ για να σκεφτείς την ιστορία?Trolololol
Πήγαινε στο θέμα: fobamaiiiiiii
Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 21:11 @Διασκέδαση
Πλάκα κάνεις...Ψάξε στο google.Από ότι ξέρω είναι πειρατεία να σου πούμε site...
Πήγαινε στο θέμα: Που μπορω να κατεβασω επεισοδια ?
Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 20:57 @Θ. Κλημεντίνη
Ο Πατέρας της με ξέρει καλά τον είχα δάσκαλο στο δημοτικό και από όσο ξέρω με συμπαθεί!Και μητέρα της με πάει κάπως αλλά δεν με ξέρει καλά...Πάντως ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Το ανακάλυψε ο αδερφός της
Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 15:48 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά λέτε να γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν μιλήσω στον αδερφό της για εμένα και για εκείνη? Συγνώμη αν σας πρήζω αλλά τα έχω χαμένα. Πήγαινε στο θέμα: Το ανακάλυψε ο αδερφός της
Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 14:57 @Κλάψιμο
Και εγώ το έχω σκεφτεί όταν σκέφτομαι πως δεν μπορώ να είμαι με την κοπέλα που είμαι ερωτευμένος...Παρόλο που είμαι 14.Αλλά δεν νομίζω κάποιος να αυτοκτονήσει για αυτό το πράγμα είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση"θέλω να αυτοκτονήσω"και να πάρεις το μαχαίρι και να μαχαιρωθείς.Όλα είναι στο μυαλό μας...
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοκτονία
Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 22:40 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστώ όλους αλλά ότι και αν κάνω τίποτα δεν θα πετύχω γιατί είναι κομπλεξικός και μ@λ@κ@ς....
Μήνυμα στις 12/5/2012 στις 22:23 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδεία σας ευχαριστώ όλους αλλά σε αυτό που θα σας πω τώρα δεν νομίζω να απαντήσετε.Λοιπόν σήμερα ο αδερφός της της είπε πως άμα της ξαναστείλω μήνυμα ή δει πως κάτι γίνετε μεταξύ μας θα βάλει άτομα να με δείρουν...Κάποια συμβουλή?
Μήνυμα στις 12/5/2012 στις 19:16 @Θ. Κλημεντίνη
aswtos ευχαριστώ πολύ με κάλυψες πλήρως.Στα μηνύματα που ανταλλάζαμε δεν της έλεγα τίποτα κακό.Από κοντά της φέρομαι πολύ καλά.Δεν ξέρω τουλάχιστον άμα ο αδερφός της έχει τίποτα μαζί μου(με ξέρει και από κοντά ο αδερφός της λέμε και καμιά κουβέντα καμιά φορά).Και οι γονείς της με ξέρουν καλά ειδικά ο πατέρας οποίος με συμπαθεί κιόλας.Αλλά δεν ξέρω μπορεί να μην την αφήνουν επειδή είμαστε μικροί αλλά δεν θα την βιάσω ίσα ίσα θα την προσέχω και θα την αγαπάω... Αλλά δεν ξέρω άμα ο αδερφός της είναι εμπόδιο καλύτερα να σταματήσω να την σκέφτομαι...
Μήνυμα στις 12/5/2012 στις 18:33 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι αλλά δεν ξέρω πως να το πω στους γονείς μου.. Κανένας άλλος? Πήγαινε στο θέμα: Το ανακάλυψε ο αδερφός της |