Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 11:30 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Οχι μην της κανεις την χαρη.Δεν σε παρατησαι με καποιον τυχαιο αλλα με τον κολιτο σου.Πραγμα που δειχνει οτι ειναι κακος χαρακτηρας.Ξεχνατην και βρες αλλη μην σε δελεαζει επιδη σου λει θα προχωρησεται.Καλυτερα να προχωρισεις μερικους μηνες αργοτερα με καπια που το αξιζη παρα με αυτην.Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και επανασύνδεση
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 11:22 @Θ. Κλημεντίνη
(Απο χτές που την πρωτοσυνάντησα) Ειχα βγει με δυο αλλους φιλους απο αλλο σχολειο χτες το βραδυ για καφε τιποτα το ιδιετερο και ξαφνικα σκαει μια κοπελα με τελειες αναλογιες (με βαση τα γουστα μου) και ενα ωραιο γλυκο προσωπο.Πλησιαζει το τραπεζι μας και μιλαει στον ενα απο τους τρεις μονο επιδη τον ηξερε απο το φροντιστηριο.Και καθετε στο διπλανο τραπεζι με τρεις αλλες φιλλες της (ουτε καν τις προσεξα).Τελος παντον μην τα πολυ λογο παιζοντουσαν μερικες ματιες και (και μια ξαφνικη μικρου μικους σηζητηση για κατι ασχετο) αλλα περισσοτερο μιλουσε με τον φιλο μου.Στο φυγε με ενα μισο για χερετιθήκαμε (ουτε χειραψια ουτε ενα χαρηκα)τιποτα φυγαμε και αμεσος τον ρωταω! -Τι μου...ι ειναι αυτο ρε?Πως και δεν εχεις κανει κατι μαζί του αφου εχετε τετια οικιοτητα. Στεναχωριέται ο φουκαρας κατεβάζοντας το κεφαλι.Και τοτε εγω ντραπηκα διοτι καταλαβα οτι δεν ειναι απλη φιλη και ισως να εχουν κατι παραπανω.Του κανω αμεσως σορυ αν ειπα κατι που σε πειραξε και μετα ξεχαστηκε και δεν αναφερθηκαμε σε αυτο ξανα.Οταν εφυγε μου κανει ο αλλος φιλος μου οτι ειναι προην του και πανε κοντα δυο χρονια που τα χαλασαν. Και σε αυτο απο τι καταλαβα εφτεγε ο φιλος μου.Τεσπα και μετα τον χωρισμο το εριξαν στο "φιλικα".Τον ρωτησα και αλλα πραγματα για αυτην και συμφωνα με α λεγομενα του ειναι καλη κοπελα διαφορετικου χαρακτηρα απο καποιες αλλες (ας μην αναφερθω και ξεφυγω). Λοιπον ο χρονος που περασα μαζι της ηταν ελαχιστος,ισως η παρουσια του προην της να την περιοριζαι η ισως να μην ενδιαφερεται αλλα θα ηθελα να την γνωρίσω ,να το παλαιψω, χωρις να το αναφαιρω σε αυτους τους δυο φιλους μου ιδειος στον τριτο.Το θεμα ειναι οτι το μονο μεσο επικοινονιας ειναι το facebook μεχρι να κανονίσω συναντηση στο οποιο την εχω ειδη friend (δεν θυμαμαι πως και ποτε γιναμε).Δεν ξερω αν ο φιλος μου ειναι ακομα κολιμενος μαζι παντος η κοπελα εχει κανει και αλλες σχεσης μετα απο αυτον αλλα ειναι ελευθερη τωρα. Πανε δυο χρονια οπως ειπα και δεν νιωθω οτι θα ειναι κακο εστω να κανω μια κινηση παραπανω. Λοιπον θελω να μου απαντησετε σε τρεις ερωτησεις αν εχετε ορεξη. 1)Τι θα κανατε στην θεση μου? 2)Εαν τελικα εισασταν αποφασισμενοι να προχωρισετε θα το κανατε μυστικα η θα το αποκαλυβατε στους φιλους σας (οχι κολιτους φιλους)? 3)Το θεωρήτε σωστο η λαθος να προχωρήσω? Απο τις απαντησεις σας θα εξαρτηθουν πολλα διοτι γνωριζω οτι μπορει να μην τρεχει τιποτα μεταξυ μας (γιατι το διαστημα ταν πολυ μικρο)απλ θελω να το εξακριβωσω και γιατι οχι να μην γνωριστω καλυτερα μπας και φτειαξω και ξεκαθαρισω τα πραγματα και το αν παιζει κατι. Σας ευχαριστώ πολυ και ελπιζω να μην σας κουρασα.Εγω κουραστικα παντος ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: ’Αγριο κόλλημα την σκεύτομαι συνέχεια!
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 10:43 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εχω και εγω steam ασχετα αν πλεον δεν το χρησημοποιω.Πας εδω και το κατεβαζεις.Φτειαχνεις ενα λογαριασμο.Στον οποιο περνας το κλειδι απο το game σου.Εχει οδηγιες μεσα πως.Θα πρεπει α ξερεις οτι απο την στιγμη που το περνας μενει για παντα και δεν χρειαζεσαι το cd για ανακτηση του.Μενει για παντα στον λογαριασμο και το κατεβαζεις οποτε θες.Σε περιπτωση που παιζεις με hack τρως μονιμο ban και δεν ξαναπαιζεις online με το account σου.Πήγαινε στο θέμα: ΗΛ. Παιχνιδι με STEAM
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 15:11 @Διάφορα
H αδερφη του φιλου μου κανει δεκα χρονια και μολις περσυ πηρε βενα πτυχειο (να δεις δεν θυμαμαι) το οποιο σου επιτρεπει να διδασκεις διοτι εμαθες πλεον να παιζεις.Ξεκοινα το να μαθεις τα βασικα αυτα τα δυο χρονια και αν σου αρεσει μετα το λυκειο το συνεχιζεις.
Πήγαινε στο θέμα: Μαθήματα Πιάνου
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 10:00 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Δεν εχω παει ποτε αλλα αν εισε δραστιριος και ευδιαθετος κατ θα βρεις.Ολοκληρη ικαρια ειναι οπως ολλος ο κοσμος θα εχει και τις "μπαζολες" και τα ενδιαφέρον μουν...α του.Επιχειρησε να ασχολησε εσυ μαζι τους γιατι στην ικαρια τα ατομα ειναι πιο χαλαρα πιο (δεν εχω εσθηση του χρνου) και για αυτο να εσθανεσαι ετσι.Καλη τυχη!Πήγαινε στο θέμα: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΚΑΡΙΑ
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 09:34 @Sex
Και εγω εχω κοπει ηρεμησαι απλα θελει προσοχη.Βαζε σκαλα.Επισης καλο θα ηταν πρωτα μπεταντιν και μετα ταλκ για να αποτρεψεις κμια πυθανη μολυνση.Αν ειχες παθει κατι τετοιο λογικα θα ειχε περισσοτερο εμοραγια και δεν θα μας εγραφες σημερα.Νομιζω θα ζησεις!
Πήγαινε στο θέμα: Κόπηκα στους όρχεις.
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 09:30 @Διάφορα
Σε ευχαριστω πολυ εχεις απολυτο δικιο.Ετσι θα κανω. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω ρε παιδιά?
Μήνυμα στις 11/6/2011 στις 15:00 @Διάφορα
Εξαλλου τι να την κανεις και να την ηθελες την σιδερογροθια αφους πας παγκρατειο?
Πήγαινε στο θέμα: Σιδερογροθιά
Μήνυμα στις 11/6/2011 στις 14:58 @Διάφορα
Eυχαριστω πολυ ολους!
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω ρε παιδιά? |