Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 19:53 @Θ. Κλημεντίνη
αν στο λει ξεκαθαρα δηλαδη (δεν μαρεσεις) ενω αν σου λει ψεματα θα σου πει ( εεεε δεν μαρεσεις εε ) θα μπερδεύεται μελιγα λογια
Πήγαινε στο θέμα: Αδιάψευστα σημάδια
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 16:56 @Flame
συμφωνώ με αυτα που ειπες :D
Πήγαινε στο θέμα: Σιωπηλοι προστατες...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 13:52 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:δεν υπαρχουν αποδειξεις , αλλα εγω πιστευωΠήγαινε στο θέμα: Σιωπηλοι προστατες...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 13:45 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Εσυ θα τον γνωρισεις σαν φιλη και αφου σε κοιταει θα θελει και αυτος να σε γνωρισει , ολοι ντρεπονται να γνωρισουν των άνθρωπο που τους αρεσει αλλα πρεπει να το κανουν οπως και εσυ πρεπει να τον γνωρισεις αλλιώς δεν θα γινει τιποτα ιδικά τωρα που τα εχει ξαναβρεί με την πρωην του . Αν μπορεις να μαθεις για ποιο λογο τα ξαναβρικαν αυτο θα σε βοηθουσε να βγαλεις καποια συμπερασματαΠήγαινε στο θέμα: Η άλλη...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 12:47 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο το παιδι θα ενδιαφεροταν για εσενα και θα ενδιαφερετε ακομα απλα μαλλον ειδε οτι δεν εγινε καμια κινηση να σε γνωρισει και στράφηκε στον παλιο του ερωτα . Η γνωμη μου ειναι να πεις σε αυτην την κοινη που εχετε να στον γνωρισει και για να τον γνωρισεις καλυτερα και να δεις πως θα σου συμπεριφερετε τοτε θα καταλαβεις καλυτερα αν σε θελει η οχι ,και εγω ειχα παθει κατι παρομιο με μια κοπελα η οποια τα εφτιαξε με εναν και συνεχιζε να με κοιταει ολοι την ωρα και απ οτι εμαθα της αρεσα στο παρελθόν . Γνωρισε τον και εσυ οσο το συντομοτερο μπορεις .
Πήγαινε στο θέμα: Η άλλη...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 12:39 @Διάφορα
πολαπλασιασεις τοις αποδοσης των αγώνων που θα παιξεις και μετα τα πολαπλασιασεις με τα λεφτα πυ θα παιξεις πχ αεκ-παο χ αποδοση 2 , ολυμπιακος-παοκ χ αποδοση 2 , οφη-εργοτελης χ αποδοση 2 και τα παιζεις πχ 3 ευρω = 2x2x2=8x3=24 πχ σε αυτους τους αγωνες θα παρεις 24 ευρω
Πήγαινε στο θέμα: παμε στοιχημα
Μήνυμα στις 27/1/2012 στις 20:17 @Διάφορα
απο τη ειδα δεν γινετε να το παιξεις over η under τον λογο δεν τον ξερω αλλα απο τι ειδα στα site στοιχημάτων αλλα και στον οπαπ δεν γινετε να το παιξεις
Πήγαινε στο θέμα: παμε στοιχημα
Μήνυμα στις 27/1/2012 στις 20:14 @Μηχανήματα
το εκανα αλλα πάλι γινετε το ιδιο πραγμα
Πήγαινε στο θέμα: Mozilla Firefox
Μήνυμα στις 26/1/2012 στις 14:42 @Μηχανήματα
εστι το βγαζω αλλα οταν ξαναμπαινω μου κανει το ιδιο
Πήγαινε στο θέμα: Mozilla Firefox |