Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 12:36 @Θ. Κλημεντίνη
Κάποιος?
Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία να της μιλήσω..?
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 22:29 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας και πάλι!Αν θυμάστε αυτά που έχω γράψει από όλα αυτά που έγιναν με ένα κορίτσι και ότι είδε ο αδερφός της τα μηνύματα θα σας ρωτήσω κάτι άλλο τώρα.Πριν από ένα μήνα μου είχε πει να μην της στέλνω άλλα μηνύματα γιατί την πίεζαν.Σήμερα πήγε στο χωρίο της και θα μείνει για μια εβδομάδα.Τι λέτε να της στείλω μήνυμα και να την ρωτήσω αν θέλει να μιλάμε τώρα και άλλα?(Έχουμε 1 μήνα να μιλήσουμε και δεν ξέρω γιατί?Τι λέτε καλά θα κάνω? Σας παρακαλώ απαντήστε γρήγορα! Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία να της μιλήσω..?
Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 22:40 @Sex
Όταν ήμουν 3 χρονών είχα κάνει αναγκαστική περιτομή επειδή μου είχε μπει άμμος στο πετσάκι και δεν μπορούσα να κατουρήσω,είχε φουσκώσει η κοιλιά μου.Λοιπόν η απορία μου είναι τώρα που είμαι 14 και το κεφαλάκι είναι έξω δεν είναι είναι πιο εύκολα να μολυνθεί π.χ. όταν κάνω μπάνιο και ο αφρός από το σαμπουάν πέφτει στο κεφαλάκι δεν παθαίνει τίποτα?Ή το κεφαλάκι δεν μολύνεται από το μποξεράκι που είναι όλη μέρα.Από αυτούς τους λόγους εννοώ.Ρωτάω γιατί δεν θέλω να έχει πρόβλημα η κοπέλα μου όταν μεγαλώσω.Ξέρω ότι είμαι μικρός ακόμα να ρωτάω τέτοια αλλά θέλω να ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή και συμπτώματα
Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 22:23 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα όλοι με κράζουν και από την γειτονιά μου(που μένει και το κορίτσι που έχω αναφέρει)μέχρι και στην ομάδα που παίζω ποδόσφαιρο.Δεν με νοιάζει τι λένε ειδικά στην ομάδα γιατί το λένε για πλάκα.Στην γειτονιά δεν θέλω να το λένε για να μην γίνει καμιά βλακεία(το ξέρουν όλοι από την γειτονιά μου ακόμα και οι γονείς της)αλλά δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι και εμένα έτσι με πείραζαν.Το κορίτσι φυσικά το πείραξε αυτό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε σχέση αυτή την στιγμή(έχουν συμβεί χίλια δυο πράγματα που αν τα γράψω θα τελειώσω αύριο).Καλό θα ήταν να μην δίνεται σημασία στους μωροδίστικους χαρακτήρες.Ή έτσι όπως λένε τις βλακείες πες τους ένα "σκάστε" και θα δεις πως δε θα ξαναμιλήσουν. Πήγαινε στο θέμα: Σας παρακαλω σωστε με !
Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 19:46 @Θ. Κλημεντίνη
Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να μάθετε ο ένας τον άλλον.Όταν μάθετε καλά ο ένας τον άλλον θα του το πεις.Είναι πολύ απλά τα πράγματα αλλά πρόσεχε μην του το πεις απότομα και πάθει τίποτα το παιδί.Δώσε του όσο πιο πολύ σημασία μπορείς έτσι ώστε να σε δει και αυτός ερωτικά.Άσε που μπορεί να σε βλέπει είδη ερωτικά από όσο μας λες πάνω(και εγώ έτσι κάνω με αυτήν που είμαι ερωτευμένος,της έχω μιλήσει φυσικά,μεγάλη ιστορία).Αρχίστε να μιλάτε και μετά από κάνα μήνα του το πετάς. ΠΡΟΣΟΧΗ:Μην του το πεις από κινητό,Facebook ή κάτι τέτοιο από κοντά καλύτερα. Πήγαινε στο θέμα: Σας παρακαλω σωστε με !
Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 14:18 @Sex
Γιατί όταν κάνει σεξ ένα ζευγάρι η γυναίκα πάντα πονάει και φωνάζει.Δηλαδή πως πονάει?Δεν ξέρω άμα καταλάβατε τι εννοώ.Που πονάει?
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και γυναίκες
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά σας ευχαριστώ!Θέλω και άλλες γνώμες αν γίνεται!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον αδερφό της.
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 23:42 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας και καλό καλοκαίρι!Παιδιά το τελευταίο καιρό έχω γράψει πολλά θέματα για πράγματα που με "βασανίζουν"με ένα κορίτσι.Εντάξει της μίλησα,της τα ζήτησα αλλά δεν τα φτιάξαμε επειδή δεν ήθελε να χαλάσει η φιλία μας...Μετά από αυτό όλα πήγαιναν καλά αλλά μόνο για μια εβδομάδα καθώς πολλές φορές μιλούσαμε από το κινητό(με μηνύματα) μερικές φορές μου έστελνε αυτή πρώτα και μερικές φορές εγώ,όμως μια άτυχη μέρα που είχα βγει με έναν φίλο μου,αυτός της έστειλε μήνυμα"τι κάνεις"(το ήξερα φυσικά)Αλλά αυτή ήταν κάτω με τα παιδιά της γειτονιάς και το κιν. το είχε ξεχάσει σπίτι.Εκεί το είδε ο αδερφός της που δεν ήξερε τίποτα για όσα έγιναν.Δεν ξέρω τι έγινε ανάμεσα τους αλλά το επόμενο πρωί μου έστειλε μήνυμα(το κορίτσι)να μην μιλάμε και να μην της στέλνω μηνύματα.Φυσικά ο αδερφός της έβαλε το χεράκι του...Δεν ξέρω αν έχει τίποτα μαζί μου αλλά δεν του έχω κάνει τίποτα ούτε είμαι κάνας"αλήτης" για να μου συμπεριφέρεται έτσι και ούτε κάνω παρέα με κακές παρέες.Από τότε που έγιναν αυτά δεν έχουμε μιλήσει ποτέ.Όταν πάμε βόλτα με τα άλλα παιδιά και πάω και εγώ φεύγει.Είπε στις φίλες της να μου πουν πως ο αδερφός της φταίει για όλα αυτά και αυτή ήθελε να κάνουμε σχέση.Τις είπε επίσης να μου πουν πως θα αρχίσουμε να ξαναμιλάμε από τον Σεπτέμβριο που θα φύγει ο αδερφός της για σπουδές...Εντάξει το καταλαβαίνω πως θέλει να την προστατέψει αλλά είπαμε δεν θα κάνουμε και σεξ άλλωστε 14 χρονών είμαστε.Δεν καταλαβαίνω και κάτι άλλο,οι γονείς της το έχουν μάθει(όλοι η γειτονιά μου έχει μάθει τι έγινε)αλλά δεν της είπαν τίποτα...Επίσης η Χρυσαλένια(έτσι την λένε)μίλησε στην μαμά της και δεν την πείραξε αλλά δεν ξέρω γιατί ακούει το αδερφό της.Δεν μπορώ να περιμένω 3 μήνες μέχρι να φύγει ο αδερφός της ούτε μπορώ να προχωρήσω όσο και αν φαίνεται περίεργο από την ηλικία την έχω ερωτευτεί και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...Θα ήταν καλό να μιλήσω στον αδερφό της ή θα τα κάνω χειρότερα τα πράγματα? Παιδιά απαντήστε σας παρακαλώ! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον αδερφό της.
Μήνυμα στις 31/5/2012 στις 00:08 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!Άμα θυμάστε παλιότερα μου θέματα έχω γράψει για ένα κορίτσι που μου αρέσει.Λοιπόν στις 8 Μαΐου της τα είχα ζητήσει αλλά μου είπε πως της αρέσω αλλά δεν θέλει να τα φτιάξουμε γιατί αν χωρίζαμε μετά φοβόταν πως δεν θα μιλούσαμε άλλο(είμαστε 4 χρόνια καλοί φίλοι).Μετά από αυτά μιλούσαμε συνέχεια με μηνύματα από κινητό και από κοντά.Μέχρι που μια μέρα(πριν 15 μέρες περίπου)της έστειλα μήνυμα αλλά το μήνυμα που της έστειλα το πήρε ο αδερφός της(18 χρονών)που δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά.Το μήνυμα που της έστειλα ήταν"τι κάνεις".Λοιπόν το επόμενο πρωί μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε να μην της στέλνω άλλα μηνύματα.Από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει ούτε έχουμε βρεθεί με τα παιδιά της γειτονιάς μαζί όπως παλιά.Επίσης έβαλε 2 φίλες της και μου είπαν πως το μήνυμα δεν μου το έστειλε επειδή δεν θέλει να μιλάμε αλλά επειδή την πίεζε ο αδερφός της.Λέω τώρα που έχουμε και εξετάσεις αν βρεθούμε στον δρόμο μόνοι μας(από τον ίδιο δρόμο πάμε σχολείο)να της μιλήσω.Και αν δείξει ενδιαφέρον να την φιλήσω κιόλας. ΥΓ:Όταν της τα ζήτησα μου είπε επίσης πως είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει τι θέλει και πως η απόφαση μπορεί να αλλάξει άμεσα. Παιδιά καίγομαι θέλω συμβουλές!!! Πήγαινε στο θέμα: 3 εβδομάδες χωρίς γεια
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 09:45 @Διάφορα
Πρέπει να γράψεις από 4.5 και πάνω...Γιατί 15+12=27/2=13.5+4.5=18/2=9 άρα περνάς.9 είναι ο μέσος όρος στο λύκειο από όσο ξέρω.Γράψε εσύ καλά μην γίνει τίποτα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Μεσος ορος |