Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 10:30 @Διάφορα
Καλήμερα!Τους τελευταίους μήνες μου έχουν βγει σπυράκια στο πρόσωπο(μέτωπο,σαγόνι και μερικά στα μάγουλα προς τον λεμό).Μπορείτε να μου προτείνετε τίποτα να κανω για να φύγουν. ΥΓ Είμαι 14. Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πρόσωπο
Μήνυμα στις 26/7/2012 στις 13:23 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ φίλος!Θέλω και άλλες απαντήσεις παρακαλώ!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Να ξεκινήσω από την αρχή ή να το τελειώσω
Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 14:07 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παρέα του ftou.gr!!! Λοιπόν το πρόβλημα-Ιστορία μου είναι το εξής: Πριν πολύ καιρό τα ζήτησα από ένα κορίτσι από την γειτονιά μου(με το όνομα Χ) με το οποίο είμαστε 4-5 χρόνια φίλοι.Ήταν πριν απο 3-4 μήνες όταν της τα ζήτησα γιατί νόμιζα πως κάτι εσθανόταν για μένα.Έκανα πολλές βλακείες όπως δεν έλεγα σε αυτή αυτά που ήθελα να πω αλλά τα έλεγα στις φίλες της να τα μεταφέρουν.Το περασμένο καλοκαίρι που με ήθελε και μου το είπε όταν της τα ζήτησα,δεν έκανα τίποτα καθώς από τότε την ερωτεύτικα,και μου το έδειχνε. Όταν της τα ζήτησα μου είπε πως θέλει λίγο καιρό να το σκεφτεί και αυτός ο καιρός ήταν 2 μέρες.Όταν πηγαίναμε σχολείο μιλήσαμε και μου είπε τα εξής<<το σκέφτηκα και η απάντηση μου είναι πως είναι καλύτερο να μείνουμε φίλοι,όχι επειδή δεν μου αρέσεις,μου αρέσεις αλλά φοβάμαι πως αν χωρίσουμε δεν θα είμαστε ούτε φίλοι.Ωστόσο η απάντηση μου μπορεί να αλλάξει,θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα που δεν μπορώ να στα πω>>.Επίσης με ρωτάει<<θα με αποφεύγεις τώρα?>>και της λέω<<όχι>>. Όταν γυρίσαμε από το σχολείο στο δρόμο έφυγα πιο νωρίς και πιο γρήγορα χωρίς τον φίλο μου,αυτή με τις 2 φίλες της ήταν 100-200 μέτρα πίσω.Η μια από τις φίλες της με φώναξε να περιμένω,γύρισα το κεφάλι μου πίσω και είδα την Χ κόκκινη σαν πατζάρι από ντροπή τότε γύρισα πάλι και έφυγα.Επειδή με μια από της φίλες της μένουμε πολύ κοντά δηλαδή τα σπίτια είναι κολλητά μου είπε πως η Χ μετάνιωσε.Μετά από λίγο μου έστειλε μήνυμα(η Χ) και μου είπε<<Μην ξεχνάς η απάντηση μου μπορεί να αλλάξει και να μην με αποφέυγεις σε παρακαλώ>>.Μιλούσαμε για καμιά 1 ώρα μετά έκλεισα το κινητό επειδή είχα μήνυμα και τέλος. Όλα καλά δεν την απέφευγα μιλούσαμε με μηνύματα και είμασταν όπως παλιά.Μετά από μια ευδομάδα(από όσα έγιναν)βγήκα με κάτι φίλους μου(πιο πριν η Χ μου είχε πει να μην της στείλω μήνυμα γιατί θα αφήσει το κιν σπίτι γιατί έχει αγγλικά).Εγώ είχα βγει με τους φίλους μου και ένας από αυτούς πήρε το κιν μου και της έστειλε μήνυμα<<τι κάνεις>>το είδε ο αδερφός της και την κατσάδιασε.Όταν της έστειλε το μήνυμα αυτή ήταν κάτω με τα παιδιά της γειτονίας το κιν. το είχε σπίτι.Όταν γύρισα από την βόλτα δεν ήξερα τίποτα,και μου λέει η φίλη της πως ο αδερφός της είδε το μήνυμα.Και επειδή η φίλη της με γουστάρει και λέει ψέματα μερικές φορές,την πήρα τηλέφωνο αλλά το είχε κλείστο.Το επόμενο πρωί μου έστειλε μήνυμα και μου είπε<<Μην μου στέλνεις άλλα μηνύματα,παράτα με επιτέλους>> Από τότε δεν της μίλησα αυτή έλεγε ένα "γεια" στον δρόμο εγώ τίποτα.Έλεγε καθημερίνα αλλά ούτε καν την κοιτούσα,ούτε της μιλούσα αλλά κατά βάθος είμουν ακόμα ερωτευμένος μαζί της.Πριν 1 μήνα πήγα στην Αγγλιά για επίσκεψη στην θεία και στον θείο μου.Τότε είδα μια φώτο στο φβ που έλεγε"όταν χάσεις κάποιον πραγματικά τότε θα καταλάβεις πόσο τον αγαπάς".Όταν γύρισα (πριν 12 μέρες)μαζί με την θεία,τον θείο μου και τα ξαδέρφια μου αυτή έκοβε βόλτες με τις φίλες της στην γειτόνια.Όταν με είδαν άνοιξαν την πόρτα και δήθεν ήθελαν να πάνε στο σπίτι της φίλης της αυτή με κοίταξε και μου χαμογέλασε με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.Στην συνέχεια κάθε δυο λεπτά περνούσαν έξω από το σπίτι μου(εγώ καθόμουν έξω μαζί με το θείο μου με τα λάπτοπ). Όταν έβγαζα βόλτες τα μικρά ξαδέρφια μου που είναι 3-2 και 6 μηνών αυτή καθέ φορά που περνούσα χεραιτούσε αλλά εγώ τίποτα.Όμως πάλι η φίλη της που με γουστάρει με μπέρδεψε λέγοντας μου στην αρχή<<Η Χ το μετάνιωσε>>της λέω<<κάτι έχω καταλάβει>>και μου λέει<<δεν μετάνιωσε επειδή σου είπε όχι αλλά επειδή άφησε τα πράγματα να γίνουν έτσι και έπρεπε να πει από την αρχή όχι>>.Εμ τότε την έβρισα την φίλη της και την επόμενη μέρα όταν η Χ έρχοταν μαζί με της ξαδέρφες της από μια βόλτα που πήγαν η Χ μου λέει δυνατά<<ΓΕΙΑ>>.Την κοιτάω και δεν μιλάω.Αργότερα την ίδια ημέρα είπες στις φίλες της και στις ξαδέρφες της(που μένουν στο σπίτι της ήρθαν για διακόπες)πως είμαι πολύ μ...κας και παίζω τον μάγκα αλλά κάτα βάθος είμαι με κοτούλα.Εγώ δεν είπα τίποτα(ολά αυτά μου τα είπε η άλλη φίλη της που είμαστε μόνο φίλοι και με έχει βοηθήσει πολύ και επίσης είναι ειλικρινής.Συνέχεια προσπαθεί να μου μιλήσει αλλά εγώ τίποτα και μόνο επείδη σκέφτομαι το μήνυμα και νιώθω πως είμαι ένα μηδενικό για αυτήν.Συνέχεια τα βράδυα ακούω καψούρικα.Την αγαπάω ακόμα αλλά δεν ξέρω να τα ξαναβρώ μαζί και να αρχίσω από το 0 ή να τα παρατήσω όλα? Σύγνωμη για το τεράστιο κείμενο αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος και την αγαπάω ακόμα ΥΓ είμαστε 14 και ο μ@λ@κ@ς ο αδερφός της που της κρίνει την ζωή είναι 18. Πήγαινε στο θέμα: Να ξεκινήσω από την αρχή ή να το τελειώσω
Μήνυμα στις 27/6/2012 στις 10:45 @Διασκέδαση
Παιδιά είμαι 14 χρονών και του χρόνου θα πάω 3η γυμνασίου.Θέλω να κάνω μαθήματα κιθάρας αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό γιατί νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις από πιο μικρή ηλικία.Τι λέτε γίνεται?
Πήγαινε στο θέμα: Εκμάθηση κιθάρας
Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 19:59 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν giannis1234 κάνεις μεγάλο λάθος.Με αυτό που λες εσύ γίνεσαι τούμπανο άλλα σταματάει η ανάπτυξη και όχι μόνο,έχεις πόνους παντού και μπορεί να μείνεις ακόμα και ανάπηρος.Λοιπόν για όλους τους μυς θέλει πολλές επαναλήψεις με λίγα κιλά.Είμαι 14 και έχω σχεδόν φουσκώσει,παίζω και ποδόσφαιρο.Πήρα πρόγραμμα από τον προπονητή μου αλλιώς δεν θα έγραφα. Αρχίζουμε! Χέρια:Κάμσεις και τα χέρια να τα έχεις σε σχήμα μπουνιάς όταν στηρίζονται.Βοηθάει στο φούσκωμα στήθους,άνοιγμα πλάτης και φούσκωμα μπράτσων κατά 10%.Μπορείς να κάνει και μερικά βαράκια ώστε να φαίνονται οι φλέβες. Σώμα:Για τους κοιλιακούς δεν θέλει τίποτα άλλο από τρέξιμο και την κλασσική άσκηση με 15 επαναλήψεις 3 φορές την ημέρα.Για την πλάτη μπορείς να δεις τα παραπάνω που σου έγραψα.Επίσης για να ανοίξουν οι πλάτες όταν πας θάλασσα κολύμπα πολύ.Φυσικά δεν γίνεται μέσα σε μια μέρα αλλά θα δεις τα αποτελέσματα μετά από 15 μέρες συνεχόμενης κολύμβησης. Πόδια:Τρέξιμο στην άμμο όταν πας παραλία για μισή ώρα όχι όμως τεμπελίστικα...Για τα πόδια χρειάζονται και τα μηχανήματα του γυμναστηρίου.Πολλές επαναλήψεις με λίγα κιλά.Για να κάνεις πέτρα την γάμπα κάνε το πρώτο που σου είπα τρέχα.Πάρε καμιά οχιά να σε κυνηγάει άμα βαριέσαι :D.Όσο για τον τετρακέφαλο θέλει γυμναστήριο για να γυμναστεί πλήρως. Διατροφή:Αυτό δεν μπορεί να σου το πει κανένας γιατί δεν ξέρουμε πως είσαι.Την διατροφή την παίρνεις από έναν διατροφολόγο.Αλλά εντάξει είναι γνωστό σε όλους μας πια τι πρέπει να τρώμε. Παρόλο που είμαι δεκατεσσάρων έχω γυμναστεί πολύ και οι ανάπτυξη μου συνεχίζεται κανονικά.Λοιπόν καλό τουμπάνιασμα... Πήγαινε στο θέμα: αύξηση μυικής μάζας στα χέρια;
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 16:53 @Flame
Ο Πάτερ Παΐσιος είπε πως η Γη θα καταστραφεί από πολέμους και όχι από χαζομάρες των Μάγια.Και το πως θα καταστραφεί λάθος είναι.Θα χαθούν πολλές ζωές.Επίσης λέει πως η μικρά Ασία θα γίνει πάλι ελληνική και πως θα γίνει μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στην Ρωσία και στις Η.Π.Α.Και όλο αυτό επειδή η Ρώσοι θέλουν να πάρουν τα πετρέλαια στην Σαουδική Αραβία.Η Μικρά Ασία θα είναι στον δρόμο του Ρωσικού στόλου και θα καταστραφεί ολόκληρη.Οι Ρώσοι δεν έχουν τι να κάνουν την Μικρά Ασία και επειδή υπάρχει αυτή η βοήθεια της Ρωσίας στην Ελλάδα η Μικρά Ασία θα γίνει δικιά μας.Όσο για τον πόλεμο της Ρωσίας με τις Η.Π.Α. αυτό είναι η καταστροφή του κόσμου αλλά όχι το ΤΕΛΟΣ. Πήγαινε στο θέμα: Τι θα γινει το 2012?
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 18:00 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ δεν νομίζω να γίνει τίποτα.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα.Όλο αυτό βγαίνει από τους Μάγια που έχουν κάτι κύκλους και όταν τελειώνει ο μεγάλος κύκλος που διαρκεί 5431 χιλιάδες χρόνια δηλαδή 5,4 εκατομμύρια χρόνια,γίνεται μια μεγάλη καταστροφή στον πλανήτη.Αυτό είναι βλακεία η Γη έχει αυτή την μορφή πάνω από 20 εκ. χρόνια και άμα είχε γίνει μεγάλη καταστροφή πριν από 5,4εκ χρόνια η γη δεν θα είχε αυτή την μορφή.Όλα αυτά τα συζήτησα με έναν φίλο τον γονιών μου που είναι γεωλόγος.Πήγαινε στο θέμα: Τι θα γινει το 2012?
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 17:52 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την μέθοδο γραμματόσημο μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ?
Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία να της μιλήσω..?
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 17:28 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι φίλε αυτό θα κάνω όσο και να με πληγώνει...Βρήκα ένα online παιχνίδι να παίζω όλη μέρα τώρα που τελειώσαν και τα σχολεία.Αλλά έχω και ακόμα ένα πρόβλημα μένουμε στην ίδιο γειτονιά ένας δρόμος μας χωρίζει.Και αυτή βγαίνει έξω όπως και τα άλλα παιδιά της γειτονιάς και παίζουν ή κάθονται.Εγώ τι θα κάνω θα κλειστώ μέσα?Επίσης έκανα μια μεγάλη βλακεία πριν από ενάμιση μήνα.Καθόμουν με αυτήν και όταν με έλεγαν τα παιδιά από την ομάδα που ήμασταν μια παρέα 5 ατόμων και ήμασταν σαν αδέρφια μου έλεγαν να βγούμε τους παράτησα 4-5 φορές με αποτέλεσμα να με ξεχέσουν εντελώς.Και ήξεραν ότι δεν έρχομαι γιατί καθόμουν με αυτήν.Τώρα δεν έχω κανέναν να βγω έξω οι άλλοι μου μιλάνε μόνο όταν έχουμε προπόνηση,τηλέφωνο δεν με παίρνουν άλλο ενώ παλιά με έπαιρναν 10 φορές την μέρα.Με τα παιδιά από το σχολείο κάνουμε παρέα αλλά μόνο στο σχολείο...Τώρα τι να κάνω?Το ξέρω πως τα έκανα σκ@τά και εγώ φταίω.Πως μπορώ να ξανακάνω τα πράγματα όπως παλιά αλλά αυτή την φορά χωρίς την παρουσία της...?
Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία να της μιλήσω..?
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 16:38 @Θ. Κλημεντίνη
Είδα τα μηνύματα σας πριν από μια ώρα και έκατσα να σκεφτώ.Ίσως έχετε δίκιο,πρέπει να ξεκόβω και εγώ σιγά σιγά.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.Αλλά να σας πω και κάτι το ότι ο αδερφός της την πίεζε είναι αλήθεια.Αλλά πέρασε ένας μήνας και δεν έκανε τίποτα.Άρα και εγώ πρέπει να την ξεχάσω.Αλλά το θέμα είναι πως θα την ξεχάσω την έχω ερωτευτεί...Απαντήστε και σε αυτό σας παρακαλώ!
Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία να της μιλήσω..? |