Μήνυμα στις 14/2/2012 στις 14:13 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι φυσικα θα ειναι καλη ιδεα και θα δει και αυτος οτι τον θελεις ακομα..
Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 13/2/2012 στις 17:33 @Θ. Κλημεντίνη
Αν τον αγαπας τοσο οσο λες τοτε θα ειναι καλο να τα ξαναβρητε και βλεπετε στην συνεχεια τι θα γινει
Μήνυμα στις 13/2/2012 στις 17:32 @Sex
το εχει γυρισει 100% δεν ειναι συμπεριφορα αυτην για ενα (αντρα)
Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει ο κολλητος μου
Μήνυμα στις 13/2/2012 στις 14:02 @Sex
ενοω οτι θα σε 8εωρισουν για καμια που θελει να πιγενει με τον εναν και τον αλλον χωρις να τους ξερει σωγμωμη αλλα πουτανιτσα θα σε θεωρισουν και θα σου πρωτινά να μην το κανεις
Πήγαινε στο θέμα: φασωμα σε παρτυ!
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 21:13 @Θ. Κλημεντίνη
Η γνωμη μου ειναι να σκεφτης και λιγο το μελλον αν θα εισαστε ευτυχησμενοι οπως πριν αν θα σου συμπεριφερεται καλυτερα αν αυτοι η σχεση παει ρος τον γαμο και τετοια γιατι πιστευω οτι δεν θα ηθελες να ξαναπερασεις τα ιδια ..
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 21:06 @Μηχανήματα
κοιτα να δεις η KONAMI κανει update στο προ μεχρι να βγει ο καινουριο πχ το προ 2011 εκανε update μεχρι που βγεικε το 2012 ,τωρα να υπαρχει pαtch λιγο δυσκολο γιατι με την λογικη απο τοτε που βγενει ενα καινουριο προ παυουν να ασχολιουνται με το παλιο :/ και εγω εψαχνα παλια patch για το 2009 επειδη μαρεσε περισοτερο απο το 2010 αλλα τιποτα και ειχα ρωτηση και αυτα που σου λεω μου ειπαν και εμενα δυστυχώς :/
Πήγαινε στο θέμα: patch μεταγραφες pro2012 για 2009
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 16:03 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:δεν υπαρχει , μην ψάχνεις άδικαΠήγαινε στο θέμα: patch μεταγραφες pro2012 για 2009
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 13:13 @Μηχανήματα
πρεπει να εχεις ID και μπορεις να παιξεις online μονο αν εισαι μεσα sto master leageu δεν γινετε να παιξεις πχ tournament online
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με προ
Μήνυμα στις 11/2/2012 στις 12:33 @Sex
λοιπόν θα πάτε θα δεις κάποιον που σου αρεσει και χωρις να τον ξερεις θα πας θα τον πάρεις απο το χερι και θα τον σηκώσεις για να χορέψετε αλλιως αν ειναι κάποιος που σαρεσει και χορευει θα πας και θα τον πιασεις και θα χορυεις και εσυ μαζι του , απο την αντιδρασει του θα δεις και αν του αρεσεις ... αν και δεν θα σε θεωρισει και το καλυτερο κοριτσι ...
Πήγαινε στο θέμα: φασωμα σε παρτυ! |