Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 18:01 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Από τι ξέρω από τον προπονητή μου υπάρχει σχολή...Όχι πανεπιστήμιο.Είναι σχολή,κάνεις μαθήματα,παίρνεις το πτυχίο(coach UEFA'B για να προπονείς μικρά παιδιά ή ερασιτέχνες ποδοσφαιριστής)ή κάνεις μαθήματα για το άλλο πτυχίο(Προπονητής ποδοσφαίρου που προπονείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Γ',Β',Α' εθνικής αλλά για να το πάρεις πρέπει στο παρελθόν να υπήρξες επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ή ακόμα γυμναστής σε επαγγελματική ομάδα).Α!Επίσης για να γίνεις επαγγελματίας προπονητής(προπονητής ποδοσφαίρου)μπορείς και να σπουδάσεις σε ΙΕΚ(χωρίς να υπήρξες ποδοσφαιριστής ή κάτι τέτοιο).Πήγαινε στο θέμα: προπονητης
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 13:32 @Θ. Κλημεντίνη
Όμως δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό εδώ: τωρα αυτα που σου λεει περι φιλιας και συμμαθητων κλπ στα λεει και τα εννοει τοσο οσο τα εννοεις και εσυ δλδ καθολου. Δηλαδή τι εννοείς?(είναι copy,paste από το δικό σου μήνυμα) Πήγαινε στο θέμα: Μόνο φίλοι?
Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 23:05 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!Συγνώμη που γράφω πολλά θέματα αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς,δεν ξέρω τι να κάνω. Με την Χ μαλώσαμε και εδώ και καιρό(3-4 μήνες δεν μιλούσαμε)αυτή με χαιρετούσε πολλές φορές αλλά εγώ τίποτα.Προχθές της ζήτησα γίνουμε πάλι όπως παλιά(είμαστε χρόνια φίλοι),της είπα πως την βλέπω μόνο ως φίλη και πως τα έχω ξεχάσει όλα,αλλά την αγαπάω ακόμα περισσότερο(είμαι ερωτευμένος μαζί της 1,5 χρόνο).Στην απάντηση μου είπε να πάω να της μιλήσω από κοντά και να της πω με ειλικρίνεια τι αισθάνομαι για αυτήν.Και επειδή την νέα χρονιά θα είμαστε στην ίδια τάξη μου είπε να μιλάμε κανονικά και να κάνουμε παρέα σαν να μην έγινε τίποτα... Τι λέτε πρέπει να της πω ότι αισθάνομαι? Δεν ξέρω τι να σας ρωτήσω από το άγχος μου,τα έχω χαμένα.Αν καταλάβατε τι εννοώ απαντήστε μου!!! Πήγαινε στο θέμα: Μόνο φίλοι?
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 16:37 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορείτε να με βοηθήσετε και σε κάτι άλλο? Λοιπόν,της ζήτησα να είμαστε όπως παλιά(της μίλησα σε ένα online παιχνίδι στο διαδίκτυο)αλλά ακόμα να απαντήσει.Βέβαια κατά 99% ναι θα πει γιατί όταν έγιναν όλα μου είπε να μην την αποφεύγω και πως θέλει να είμαστε μαζί(σαν φίλοι) αλλά αρνήθηκε να είμαστε μαζί(ξέρετε εσείς).Λοιπόν αν δεχτεί,την πλησιάζω,κερδίζω ξανά την εμπιστοσύνη της,μετά να της τα ξαναζητήσω πάλι? Εσείς τι λέτε να κάνω? Πήγαινε στο θέμα: Τελείωσαν όλα?
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 18:22 @Sex
Για να εξοικειωθείς πάνε σε ομάδα ποδοσφαίρου,ξέρεις δεν ξέρεις άτομα θα αλλάξεις,θα κάνεις και μπανάκι και έτσι σιγά σιγά θα εξοικειωθείς.Και εγώ ντρεπόμουν παλιά αλλά από πρόπερσι που είμαι στα μεγάλα τμήματα της ομάδας συνήθισα.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνός σ άλλους
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 08:20 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως!
Πήγαινε στο θέμα: Τελείωσαν όλα?
Μήνυμα στις 21/8/2012 στις 22:47 @Θ. Κλημεντίνη
Διαβάστε το please,ξέρω ότι είναι κουραστικό αλλά δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν άλλον...
Πήγαινε στο θέμα: Τελείωσαν όλα?
Μήνυμα στις 21/8/2012 στις 16:26 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια! Συγνώμη για τα πολλά θέματα που έχω γράψει τα οποία άρχισαν από τον Φεβρουάριο αλλά δεν μπορώ,θέλω οδηγίες... Λοιπόν όλα τα θέματα είναι για ένα κορίτσι(ίδια ηλικία και γείτονες)με την οποία είμαι ερωτευμένος 1,5 χρόνο.Αυτή με ήθελε το περσινό καλοκαίρι αλλά εγώ ο ηλίθιος δεν έκανα τίποτα επειδή ντρεπόμουν και επειδή είμαστε και χρόνια φίλοι.Αλλά κάποτε θα το έλεγα σε κάποιον.Δεν μπορούσα άλλο και μίλησα στην κολλητή της,αυτή της τα είπε.Τι επόμενες μέρες ήταν λίγο διαφορετικά(επιστρέφαμε μαζί από το σχολείο,μιλούσαμε πιο πολύ από παλιά και είχαμε έρθει πιο κοντά).Της τα ζήτησα τελικά μετά από 1 μήνα μέσω sms που το έχω μετανιώσει πάρα πολύ.Η απάντηση της ήταν"θέλω να μιλήσουμε από κοντά".3 μέρες αργότερα καθώς πηγαίναμε σχολείο μιλήσαμε.Και τότε έκανα την μεγαλύτερη βλακεία που έχω κάνει στην ζωή μου,οι φίλες της μας άφησαν μόνους και έφυγαν μπροστά.Για κάνα τρίλεπτο δεν μιλούσαμε καν,φοβόμουν για την απάντηση αλλά τελικά πήρε το θάρρος και άρχισε αυτή.Μου είπε πως"αυτές τις μέρες σε σκεφτόμουν,σκέφτηκα αυτό που μου ζήτησες και καλά και η απάντηση μου είναι πως καλύτερα να μείνουμε έτσι όπως είμαστε"τότε πήγα να δακρύσω αλλά συγκρατήθηκα και συνέχισε "δεν είναι ότι δεν μου αρέσεις,αλλά πες ότι τα φτιάχνουμε,μετά χωρίζουμε δεν θα μιλάμε καν και τώρα επειδή αρνήθηκα θα με αποφεύγεις έτσι?" με ρώτησε την είπα δεν θα σε αποφεύγω και είπε"αυτό θέλω και εγώ,να μην με αποφεύγεις και η απάντηση μπορεί να αλλάξει"... Τις επόμενες μέρες μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων αλλά και από κοντά αλλά πιο κλειστά.Μας μάλωσε ο αδερφός της,της είχα στείλει ένα μήνυμα"τελικά του χρόνου θα πας στίβο"?Αλλά δεν ξέρω πως το πήρε ο άλλος.Της μίλησε άσχημα και της είπε να μου στείλει να μην της μιλάω άλλο και πως έχουμε τελειώσει...Μου το έστειλε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο.Από τότε μέχρι σήμερα δεν της έχω μιλήσει,αυτή με χαιρετάει ακόμα και 5 φορές την μέρα αλλά δεν δίνω απάντηση,τάχα πως δεν με ενδιαφέρει άλλο,αλλά τότε θέλω να σηκωθώ και να την πάρω αγκαλιά.Αρκετές φορές όταν περνάει από μπροστά μου κοιτάει προς το μέρος μου.Οι 2 κολλητές της που μένουν και αυτές στην ίδια γειτονιά,αρκετές φορές μου μιλάνε για αυτήν και μια από αυτές το ξέρει πως είμαι ακόμα ερωτευμένος με αυτήν.Πριν ένα μήνα ήρθαν οι ξαδέρφες της και συνέχεια με κοιτούσαν λες και δεν είχαν δει άνθρωπό. Σημαίνει τίποτα αυτό?Εγώ νομίζω πως όλα έχουν τελειώσει αλλά νιώθω πως και μόνο που μου μιλάει ενδιαφέρεται.Εσείς τι λέτε? ΥΓ Σε 10 μέρες φεύγει ο αδερφός της για σπουδές,είμαστε 14 χρονών και οι κολλητές της μου είπαν πως αυτή θέλει να μιλάμε όπως παλιά. Σας παρακαλώ απαντήστε μου το συντομότερο δυνατόν!!!Καίγομαιιιιιιιιιι! Ευχαριστώ εκ το προτέρων... Α! Και σήμερα την είδα και στο όνειρο μου της είπα πως είναι τα πάντα για εμένα και την αγαπάω(κάτι που δεν θα τολμούσα να το πω ποτέ από κοντά)και μετά φιλιόμασταν.....Αυτό σημαίνει πως μου λείπει πολύ έτσι? Πήγαινε στο θέμα: Τελείωσαν όλα?
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 12:56 @Διάφορα
Μου αγώρασε η μητέρα μου μια κρέμα την οποία έπρεπε να την βάζω πρωί&βράδυ,την έβαζα για έναν μήνα μέχρι που τελείωσε αλλά πάλι τίποτα.Επίσης πως να κρατάω την περιοχή καθαρή αφού παίζω ποδόσφαιρο και ιδρώνω?
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πρόσωπο |