Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 23:34 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Πάλι θα γράψω για το γνωστό μου θέμα.Λοιπόν με την Χ είχαμε "μαλώσει"(της τα ζήτησα,δεν μιλούσαμε για μήνες και την γουστάρω)σήμερα με φώναξαν οι φίλες της να πάμε να παίξουμε πόκερ(επιτραπέζιο με ψεύτικες μάρκες και στην γειτονιά)δέχτηκα κάτι που δεν έκανα όλο το καλοκαίρι και το έχω μετανιώσει.Όταν εξηγούσε το παιχνίδι στα άλλα κορίτσια(δεν ήξεραν)εγώ είχα σκυμμένο το κεφάλι επειδή ντρεπόμουν και δεν είπα λέξη για κάνα τέταρτο μέχρι που μου μίλησε.Μετά εγώ με την Χ παίζαμε αγωνία και συνέχεια όταν είχα σκυμμένο το κεφάλι με κοιτούσε όχι για λίγο,την παρατήρησα,όταν την κοιτούσα έβλεπε κάτι άλλο,αυτό έγινε πολλές φορές.Σημαίνει τίποτα? Μετά όμως με ένιωσα πολύ άσχημα,δηλαδή ζήλευα γιατί μιλούσε με μηνύματα ,δεν ξέρω με ποιον αλλά τότε ήθελα να σηκωθώ να φύγω και ήθελα να μην την ξαναδώ ποτέ.Πριν λίγο ρώτησα μια φίλη της με ποιον μιλούσε και μου είπε"ρε χαζό μην ανησυχείς με μια φίλη της μιλούσε".Εσείς τι λέτε είναι λογικό να μιλάει για 20 λεπτά με μια φίλη της από μηνύματα? Πήγαινε στο θέμα: Νιώθει τίποτα ή πήγε παρακάτω?
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 17:06 @Flame
Εσείς τι λέτε όσον αφορά τον Χριστιανισμό?Πιστεύετε? Ακούω μερικού φίλους μου που βρίζουν με το παραμικρό Χριστοπαναγία,ρωτάω τον έναν δεν πιστεύεις μου είπε ναι αλλά πάλι βρίζει.Ο άλλος δεν πιστεύει καθόλου"άθεος" Εσείς πιστεύετε?Και αν ναι βρίζετε ποτέ Χριστό ή τα Θεία? Πήγαινε στο θέμα: Θρήσκοι και άθεοι
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 16:59 @Διάφορα
Ε τότε,δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το καπνισμα!!!!
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 16:58 @Διάφορα
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ναι καπνίζει το κορίτσι.Καταρχήν δεν τους πάει,είναι 100 φορές πιο ωραίες χωρίς τσιγάρο στο στόμα.
Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 11:18 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αν ρούφηξες τον καπνό υπάρχει μια μικρή πιθανότητα 5%,δεν νομίζω από 7 τζούρες να φανεί τίποτα...Αλλά σου προτείνω να μην το ξανακάνεις.Είναι και για εσένα κακό αλλά και για τους γύρω σου.Σκέψου μόνο πως 1 τσιγάρο= -2 λεπτά από την ζωή σου. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το καπνισμα!!!!
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 20:00 @Flame
Η απάντηση είναι απλή:666. Όλα είναι διαβολικά.Αυτοί είναι υπηρέτες του διαβόλου(ILLUMINATI). Πήγαινε στο θέμα: WICCA
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 14:02 @Θ. Κλημεντίνη
Σε κοροϊδεύει και εσύ πάλι τον θέλεις πίσω? Σκέψου πως είναι παρελθόν,δεν υπάρχει μόνο αυτός...Και αν σε ήθελε πραγματικά θα είχε κάνει έστω μια προσπάθεια να τα ξαναβρείτε. Συνέχισε την ζωή σου χωρίς αυτόν.Φαίνεται δύσκολο αλλά αυτό είναι το σωστό. Πήγαινε στο θέμα: Τον θελω απεγνωσμενα
Μήνυμα στις 1/9/2012 στις 18:42 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...Άμα της πω τι νιώθω είναι σαν να της τα ζητάω για 2η φορά(την 1η φορά δεν της είπα τι αισθανόμουν)και αν πάλι πει όχι θα γίνουν σκ@τ@ τα πράγματα(συγνώμη για την έκφραση)....
Πήγαινε στο θέμα: Μόνο φίλοι?
Μήνυμα στις 30/8/2012 στις 10:16 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι ρε φίλε όμως είμαστε χρόνια φίλοι.Δεν μπορώ να την χάσω και ως φίλη...
Πήγαινε στο θέμα: Μόνο φίλοι?
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 19:41 @Διάφορα
Δεν δίνεις πανελλήνιες...Είναι κάτι σαν μαθήματα και μετά(αν λες για επαγγελματίας προπονητής)σε δοκιμάζουν.Δηλαδή σου δίνουν μια ομάδα(μην φανταστείς μεγάλης κατηγορίας)και μέσα σε 2 μήνες βλέπουν την δουλεία που έγινε...
Πήγαινε στο θέμα: προπονητης |