Μήνυμα στις 19/4/2008 στις 12:03 @Διάφορα
γενικά τα ακούω όλα αλλά περισσότερο ελληνικό και ξένο ροκ..πυξ λαξ,scorpions,nightwish κτλ...
Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσική σας αρέσει
Μήνυμα στις 17/4/2008 στις 14:30 @Διάφορα
Συμφωνώ απόλυτα με anniats! Τι ωραια,μπράβο!!!Άντε και καλά γενατσούρια!!!! Πήγαινε στο θέμα: θέμα μωρό
Μήνυμα στις 11/4/2008 στις 12:07 @Flame
bluejak θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!ειδικά για το 5ο και 6ο λόγο... και στο κάτω κάτω υπάρχει και το τραγούδι που λέει ''σ'όποιον αρέσουμε,για τους άλλους δε θα μπορέσουμε...'' Πήγαινε στο θέμα: Whatever
Μήνυμα στις 11/4/2008 στις 12:02 @Διάφορα
fatsa συμφωνώ απόλυτα σ ότι λες,κι εγώ λατρεύω τα μωρά,αλλά είσαι σίγουρη για το 3 αγόρια κ ένα κορίτσι??επειδή έχω αδέλφια 3 αγόρια σου προτείνω να το ξανασκεφτείς...όχι τπτ άλλο,αλλά θα βαρεθείς να τα βλέπεις να μαλώνουνε και να θέλει ο ένας ότι θέλει ο άλλος...
Πήγαινε στο θέμα: θέμα μωρό
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 11:52 @Κλάψιμο
σωστός ο θείος Αϊνσταιν...κάτι θα ξέρει για να το λέει...
Πήγαινε στο θέμα: Ο Αϊνστάιν για τη βλακεία
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 11:49 @Διάφορα
κοίτα,εγώ δεν έχω παιδί ούτε ακόμα θέλω ν αποκτήσω αφού είμαι 17,αλλά ο μικρότερος αδελφός μου θα κλείσει τα 5 σε λιγο καιρό και ειλικρινά έχω μεγάλη τρέλα με τα μωρά,μεγάλη αδυναμία...αυτό επειδή η μάνα μου και ο πατέρας μου μας έχουν 5(2 κόρες και 3 γιους).Από τα 2 μου χρόνια είμαι μ'ένα μωρό στο χέρι και το χω συνηθίσει...Από 6-7 χρονών πρόσεχα στο σπίτι τον τρίτο μου αδελφό.Καλά,για τον 4ο αδελφό μου(τον τελευταίο) ότι και να λέω θα ναι λίγο...του έχω απίστευτη αδυναμία όπως κι εκείνος σ'εμένα.Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στο σπίτι,αλλά έχουμε συνηθίσει πλέον στη ζωηράδα!!
Πήγαινε στο θέμα: θέμα μωρό
Μήνυμα στις 8/4/2008 στις 23:09 @Κλάψιμο
συμφωνώ με Νezio.Μην προσπαθήσεις να ξεχάσεις ότι έγινε σε μια στιγμή.Σιγά σιγά... Και πάντα να θυμασαι ότι ο φίλος σου θα είναι συνέχεια κοντά σου και να σκέφτεσαι μόνο τις καλές σας στιγμές,να παίρνεις θαρρος από αυτές και να προχωράς... Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι
Μήνυμα στις 7/4/2008 στις 23:24 @Διασκέδαση
εμείς την πρωταπριλιά πήραμε όλη η τάξη παγωτά συν ένα για τον κύριο και εκεί που μας είπε να βγάλουμε τα βιβλία για μάθημα εμείς βγάλαμε τα παγωτά κι αρχίσαμε να τα τρώμε!ε,για να μη ζηλεύει του δώσαμε και το δικό του!έπεσε τρελό γέλιο!!
Πήγαινε στο θέμα: Γκάφες σε καθηγητές
Μήνυμα στις 3/4/2008 στις 11:25 @Sex
σίγουρα δεν είναι aids,μην ανησυχείς.όπως λέει και ο McAntonio τα συμτώματα του aids κάνουν την εμφάνισή τους μετά από πολύ καιρό. Πήγαινε στο θέμα: Απορία για AIDS |