Μήνυμα στις 29/5/2009 στις 09:53 @Sex
ετσι εχω ακουσει αλλα τ ν σ πω δν ειμαι κι αγορι
Πήγαινε στο θέμα: mexri poia ilikia megalonei to peos?
Μήνυμα στις 28/5/2009 στις 22:44 @Sex
κοιτα κι εγω με δαχτυλο ξεπαρθενιαστικα ειναι αναλογο ποσο μεσα ειναι ο υμενας και πως σ βαζει κ δαχτυλο τωρα αν σ σινεχισε τ αιμα να τρεχει η οχι δν παιζει ουτε αυτο ρολο γιατι σε εμενα κρατησε 3 μερεσ βεβαια πολυ λιγο μια σταγονιτσα τν ημερα αλλα ηταν για τρεισ μερες μπορεισ να τ καταλαβεισ επισης κι απο τ χρωμα τ χρωμα της περιοδου ειναι πιο βρωμικο και λιγο πιο μαυρο ενω αυτο ειναι κοκκινο αρκετα ειναι καθαρο αιμα Πήγαινε στο θέμα: παρθενικοσ υμένας!!έσπασε??
Μήνυμα στις 28/5/2009 στις 22:38 @Sex
αμα μ τυχαινε κατι τετοιο δν 3ερω τ θα εκανα παιζουν πολλα πραγατα ρολο ποιοι 8α ειναι οι αλλοι 2 πως ειναι ο χαρρακτηρασ τς κοπελας σε τ φαση βρσκεται ειναι πολλα εγω δν νομιζο να δεχομουνα τα 8εωρω πολυ αφισικα ολα αυτα ειναι ομως αναλογα και τν κοπελα δν χανεισ τιποτα να προσπαθησεισ μπορει να τν βρειτε κι ολλασ τ να σου πω οπως τν βρισκει κανεις Πήγαινε στο θέμα: τριο
Μήνυμα στις 28/5/2009 στις 22:33 @Sex
ξεκολλα αν τα εχετε πολυ καιρο και σ αγαπαει οπως λες δν υπαρχει εξηγηση να μν 8ελει να ολοκληρωσει μηπως δν σε εμπστευεται πολυ? γιατι αλλιως δν ειναι λογικο ειναι 17 χρονων δηλαδη ποτε θα ολοκλιρωσει στα 30 της απλα φανταζομαι οτι περιμενει την πρωτη της φορα ιδιαιτερη γι αυτο σ λεω τν επομενη φορα που 8α ερ8ει σπιτι σ γεμισε τ δωματιο σου κερακια και ιστοριες ετσι 8α τν 8ιμαται αυτη την βραδυα γιατι 8α ειναι κατι τ ξεχοριστο και δν προκειτε να τ μετανιωσει ποτε γτ καπως ετσι 8α το περιμενει αν δν ποιασει κι αυτο ξεκινησε να ψαχνεις καμια αλλη δν 8α χαραμισεις ολη σ τν ζωη περιμενοντας τνεισαι ακομα 19 Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου κάθεται
Μήνυμα στις 28/5/2009 στις 22:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:το μεγεθοσ του πεουσ δεν παιζει ρολο τ 8εμ ειναι ο αλλοσ να ξερει να τν δουλευει ξεκολλα κομπλε εισαι δν προκειτε να πει τιποτα καμιαΠήγαινε στο θέμα: mexri poia ilikia megalonei to peos?
Μήνυμα στις 28/5/2009 στις 22:19 @Sex
εμενα μου αρεσοθν τ κολλιτα μποξερακια γαμανε ασε π ειναι ωραιο και να φαινονται στα τζην που ειναι χαμηλα το φαρδυ ετσι κι ετσι δν μ τρελαινει ομως τα σωβρακα ειναι ελεινα δν μ εχει τυχει ποτε να φοραει κανενας δικος μ σωβρακο αλλα 8α 3ενερωνα πολυ πιστευω να σε καληψα Πήγαινε στο θέμα: τι προτιματε κοριτσια
Μήνυμα στις 26/5/2009 στις 18:08 @Sex
t mlkies lete rr dn paizedi dolo pl arkei na t breite mata3i sas kai meta ola ok Πήγαινε στο θέμα: καμια γνωμη
Μήνυμα στις 26/5/2009 στις 17:47 @Sex
οντως η μπινα εχει ενα ποιντ πλεον πολλεσ γυναικεσ αυνανιζονται κΑΙ φτανουν σε οργασμο γτ οι ιδιες 3ερουν τ τουσ αρεσει ετσι μποροθν να φτασουν σε οργασμο οσες φορες 8ελουν
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 29/6/2008 στις 12:46 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη θελω helpppppppp λοιπον ακουστε χωρισα με το αγορι μου γτ μου αρεσε ενας αλλος ο ποιος ειναι γνωστος του αυτοσ το πηρε πολυ ασχημα ειναι πολυ down και λεει ποσ θα κανει οτι μπορει για να τα ξαναβρουμε με εχει πρηξει στα τηλεφωνα λεει επισης πωσ θα πλακωθει με οποιον μου την πεσει και ασ φαει και ξυλο μου αφιερωνει τραγουδια κα8ε τρεισ και λιγο και μου λεει πος μ αγαπαει ο αλλος εχει κοπελα αλλα δεν τα πανε και πολυ καλα και τωρα τελευταια και εχει αρχισει κατι να παιζει μεταξυ μας Τι να κανω η κατασταση ειναι μπ*&^%$@#λο Πήγαινε στο θέμα: πωσ μπλεκω καθε φορα ετσι
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 14:51 @Διάφορα
ego exo ena filo pou edo kai kairo eimaste kollitoi kai an 8es na 3ereis akouei kai ta gkomenika m kai m simbouleuei kalitera apo tis files m gt sto kato kato agori einai 3erei pos peripou skeftontai oi alloi den leo ipir3e kai o kairos pou eixame kanei kati alla poli palia tora eimaste poli kaloi filoi kai tn agapao perissotero apo olous san filo panta gt panta ekeinos mou simparasteketai perissotero apo olous stis meres pou eimai stenaxorimeni kollitouline m s agapOoooOOooo poliiiiii Πήγαινε στο θέμα: antras-gunaika |