Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 23:25 @Sex
Ακριβως.. Ειναι σχετικό.. Αλλά μια γυναικα πιστευω που συχαινεται δεν χαιρεται τον ερωτα και επισης δεν πρέπει να έχει απαιτηση να το κάνουν και σε κεινη... Νομίζω....??? Αστο... ειναι περιπλοκο... Πήγαινε στο θέμα: Τους αρέσει το στοματικό;
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 23:22 @Sex
Τώρα αν σου πω πως πληροφορίες για το θέμα θα βρεις στην Αριστοτέλους δεν θα το πιστεψεις αλλά δεν πειράζει... Με την πρώτη φορά μπορει και το παιδί να ήταν κομπλαρισμένο και γι αυτο να υπήρχε αυτο το πρόβλημα. Οσο για το μικρό που λες οτι ειναι, ε , δεν ειναι και το προβλημα αυτο αν τα βρίσκετε σε ολα τα άλλα. Αν ταιριάζετε ερωτικά αυτο θα ξεπεραστει. Απλα δεν σου έχει ξανα συμβει και γι αυτο σου ήρθε αποτομο. Φυσικά και η γνωμη μου ειναι να μην του το πεις. Δεν ειναι σωστο και θα δημιουργήσεις ισως προβλημα. Ο κάθε άνθρωπος κάπως ειναι. Δεν μπορουμε να ψάχνουμε το τέλειο. Σκέψου... το τελειο για σένα ειναι το μέγεθος ή η συμπεριφορά και το συναισθημα? Πήγαινε στο θέμα: Την έχει μικρή
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 23:18 @Sex
Τι θα ακούσω ακόμα εδώ μεσα.... Φτου μας!!! να μην μας ματιάσω.. Πήγαινε στο θέμα: Πώς να μάθω τα κόλπα;
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 23:12 @Sex
15 εκατοστά??? μμμμμ..... λιγο προς μικρο φέρνει... αλλά μην μου στενοχωριέσαι... σημασία λοιπον έχει ο τροπος και οχι ο κοπος... Αντε βρε... πλάκα κάνω. Τι μανία ειναι αυτη που σας πιάνει με το μέγεθος??? Τη γυναικα δεν την ενδιαφέρει αυτο και να εισαι σιγουρος. Την ενδιαφέρει να ξέρεις να της φερεσαι και μονο, και σιγουρα θα την ικανοποιήσεις αν ξέρεις το πως να φερθεις. Ολα τα άλλα ειναι άσχετα περι μεγέθους. Πήγαινε στο θέμα: Ποιο είναι ένα καλό μέγεθος???
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 23:09 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν νομίζω οτι παιζει ρολο η ηλικια για να εχει μια σχεση "ποσοστα επιτυχίας" οπως λες.. Βέβαια δεν μιλάμε για μεγάλες διαφορές γιατι άλλα ζητά κάποια μικρή ηλικία και αλλα κάποια μεγάλη. Καλο ειναι να μην ξεπερνά κανεις τα 12 χρόνια. Ολα τα άλλα ειναι χημεια... Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 23:06 @Διασκέδαση
Τελικά με τι γελάτε περισσότερο???
Πήγαινε στο θέμα: Τι σας κάνει να γελάτε πολύ?
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 14:39 @Κλάψιμο
Εχετε εκτιμησει ποτε το πως ειναι να σε αγαπάει κάποιος πραγματικά? Αυτο το "να διώξεις κάποιον που σε αγαπάει" δεν το πιάνω. Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τον αγαπάς εσύ. Όμως για ολα υπάρχει λυση. Μπορεις να του δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα όμορφα και ευγενικά. Μπορεις απλά να εισαι φίλος μαζί του. Αλλά το να τον διώξεις γιατι? Ειναι τιμή σου να σε αγαπάει καποιος. Πήγαινε στο θέμα: Διώξε κι εσύ αυτόν που σ’αγαπάει!Μπορείς!
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 14:35 @Κλάψιμο
Το οτι δουλευεις ειναι πιο σημαντικό απ ολα τα άλλα. Αν σε εκμεταλλευοντε μην το αφήνεις. Μίλα. Αλλά αν τα χρήματα που βγάζεις ειναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικά άστο. Δεν ξέρεις πως ειναι να χάνεις τη δουλειά σου, και να μην εισαι και υπευθυνος εσύ. Αλλά άλλες καταστάσεις.. Χάνεις τα πάντα. Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους!
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 14:31 @Κλάψιμο
Σιγουρα πρέπει να λεμε αύτο που θέλουμε και αυτο που αισθανόμαστε. Όμως γιατι πάντα σε μια ερώτηση υπάρχει το "σε θέλω αντε να τελειωνουμε γιατι η ζωη ειναι μικρή και λίγη?" Μάλλον δεν εχεις δει τα πράγματα πιο βαθεια και πιο ουσιαστικά. Η ζωη ειναι οση μας αξίζει... Ναι, πρέπει να την εκμεταλλευομαστε. Αλλά οχι εις βάρος του άλλου. Κάνε και λιγο κράτει.. Η ζωή εχει πολλές ομορφιές αρκει να μπορει να της δει κανεις. Δεν ξεκινουν ούτε καταλειγουν ολα σε ένα κρεββάτι ή κάτι παρόμοιο. Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες?
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 14:25 @Κλάψιμο
Τι κάνεις σ αυτήν την περίπτωση.... μμμ... δυσκολη ερώτηση... μάλλον μια ειναι η λύση.. αν σου σπάσουν τα νεύρα, απλά μιλα. Φώναξε, τσιριξε, μπορει να μην βγει τιποτα αλλά τουλάχιστον θα ξεσπάσεις. Πήγαινε στο θέμα: Να ‘χαμε να λέγαμε |