Μήνυμα στις 6/6/2016 στις 16:31 @Sex
Γειά σου Panosargrs και καλωςόρισες στην παρέα του Ftou! Αυτό είναι το σημείο ένωσης του χαλινού με την βαλάνο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς υπάρχει σε όλους, μην αγχώνεσαι. Αν θες οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να ξαναρωτήσεις! Πήγαινε στο θέμα: Απορία για την βαλανο
Μήνυμα στις 6/6/2016 στις 16:25 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου ScanalousAngel.Αν δεν κάνω λάθος, εισητήρια για τα ΚΤΕΛ Αττικής αγοράζεις πάνω στο ΚΤΕΛ όπως πηγαίνεις στον προορισμό σου. Έρχεται εισπράκτορας, σε ρωτάει που πηγαίνεις, και σου κόβει το αντίστοιχο εισητήριο. Φαντάζομαι ο μόνος άλλος τρόπος να κόψεις εισητήριο είναι απο την αφετηρία των ΚΤΕΛ (να ξεκινήσεις απο εκεί δηλαδή). Αν το πάρεις απο κάποια στάση μέσα στην διαδρομή, τότε το κόβεις πάνω. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω οταν πηγαίνω Πόρτο Ράφτη ή Σούνιο. Ελπίζω να βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: Εισιτήρια για ΚΤΕΛ Αττικής
Μήνυμα στις 17/5/2016 στις 04:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου Άννα-Μαρία και καλωσήρθες στην παρέα του ftou!Αν και αγόρι, επέτρεψε μου να σε βοηθήσω. Καταρχάς, το οτι είσαι ανήλικη δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να αγοράσεις βοηθήματα. Δεν γίνεται να μπείς σε μαγαζί λόγο ηλικίας, αλλα μπορείς πολύ εύκολα να παραγγείλεις κάτι μέσω internet λέγοντας ένα λευκό ψεματάκι όσων αφορά την ηλικία σου. Μπορείς να ζητήσεις το δέμα να μην παραδωθεί σπίτι -αν φοβάσαι μη το παραλάβει κάποιος απο την οικογένεια σου- αλλα να μείνει στο πλησίεστερο κατάστημα courrier και να το παραλάβεις η ίδια. Τα δέματα είναι διακριτικά, χωρίς λογότυπα ή ονομασίες πάνω και μόνο εσύ θα ξέρεις τι περιέχει και κανένας άλλος (απο την courrier π.χ). Όσο για πληρωμή, ζητάς να πληρώσεις με αντικαταβολή και δίνεις τα μετρητά στο κατάστημα courrier απο το οποίο παραλαμβάνεις το δέμα σου. Τώρα, αν δεν θέλεις να χαλάσεις λεφτά (παρόλο που μπορείς να βρείς βοηθήματα και με λιγότερο απο 20 ευρώ), έχω ακούσει πως πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το τηλέφωνο του μπάνιου (στην μπανίερα) για να διεγήρουν την κλειτορίδα τους με την πίεση του νερού. Αν πάλι η κλειτοριδική διέγερση δεν είναι αρκετή, τότε θα μπορούσες να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα αγγούρι (με προφυλακτικό πάντα για να αποφύγεις μολύνσεις) για εσωτερική διέγερση. Κάνε μια μικρή έρευνα στο internet για τις επιλογές που ανέφερα και δές και μόνη σου. Ότι και αν κάνεις όμως, με προσοχή! Αν θές να ρωτήσεις οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε, μη διστάσεις. Καλή διασκέδαση! Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός
Μήνυμα στις 7/4/2016 στις 23:22 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Οι προτάσεις που σου έχουν δώσει οι απο πάνω χρήστε είναι φανταστικές, αλλα επέτρεψε μου να σου δώσω και εγώ κάποιες προτάσεις ως φανατικός οπαδός ωραίων σειρών.Ας αρχίσουμε απο τα εύκολα, αν έχεις δεί Arrow και Flash και σου άρεσαν, τότε θα λατρέψεις το DC's Legends of Tomorrow που κάνει crossover τις 2 αυτές σειρές μέσα σε μια επική περιπέτεια. Τρομερή σειρά με έγκλημα, δράση και μυστήριο είναι η σειρά The Blacklist του NBC. Δεν χρειάζετε καν να της δώσεις λίγο χρόνο καθώς σε καθηλώνει απο το πρώτο επισόδειο. Δύο λιγότερο γνωστές σειρές που όμως δεν παύουν να είναι καταπλήκτικες είναι το Banshee του Cinemax (πρέπει να του δώσεις 2-3 επισόδεια στην αρχή, αλλα μετά δεν θα μπορείς να σταματήσεις), και το Lucifer της FOX. Το 2ο είναι ενδιαφέρον λόγο του θέματος αλλα ψιλοκάνει λίγο κοιλιά απο νωρίς. Δεν λείπει όμως το μυστήριο το οποίο σε παρακινεί να δείς και το επόμενο επισόδειο. Αν σου αρέσει η ίντριγκα, τότε το House of Cards απο Netflix και το How to Get Away with Murder απο ABC είναι δυο σειρές που δεν γίνεται να μην τις δείς. Και τα 2 έχουν μυστήριο αρκετό για να σε κάνει να ξεκινήσεις marathon και να δείς ολόκληρη season μέσα σε μια μέρα (απο προσωπική εμπειρία, το έκανα με την 4η season του House of Cards που βγήκε πρόσφατα). Μια ακόμα καταπληκτική σειρά απο Netflix είναι το Narcos που βασίζεται πάνω στην ζωή του Pablo Escobar, περίφημου διακινητή κοκαϊνης στην Κολομβία. Είναι καλογυρισμένη, και ενώ δεν είναι ντοκιμαντέρ, περιέχει αρκετά αληθινά πλάνα απο τις ειδήσεις της εποχής. Τέλος, μια προσωπική αγαπημένη σειρά είναι το White Collar. Αφορά τον Neal Caffrey, εναν con artist που συνεργάζεται με το FBI για να πιάσει άλλους εγκληματίες. Φυσικά η σειρά έχει το απαραίτητο μυστήριο, λίγο δράμα, και αρκετή κωμοδία. Υπάρχουν αρκετές άλλες σειρές που θα μπορούσες να checkareis, μερικές ονομαστικά είναι: Marvel's: Agents of Shield Agent Carter Jessica Jones Daredevil Mr.Robot Da Vinci Demons The Last Kingdom Limitless Homeland Καλή τύχη στην αναζήτηση καινούρια σειράς προς προβολή! Πήγαινε στο θέμα: Σειρες τηλεορασης (Tv Series)
Μήνυμα στις 30/3/2016 στις 14:19 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε dgreen και καλωςόρισες στην παρέα μας.Κατά την άποψη μου, το λάθος σου είναι πως ρώτησες/είπες κάτι τέτοιο απο το FB, και όχι απο κοντά. Αφαίρεσες έτσι όλη την διαπροσωπική επικοινωνία και φίλτραρες τις λέξεις και τα συναισθήματα χρησιμοποιόντας ενα απρόσωπο μέσω επικοινωνίας, τα μυνήματα. Αφού είστε στο ίδιο σχολείο, πήγαινε πιάσε την απο κοντά και πες της οτι παρατήρησες που άλλαξε η συμπεριφορά της και δεν μπορείς να κταλάβεις τον λόγο. Αν σου κάνει την δύσκολη, προσκάλεσε την να πιείτε εναν καφέ για να συζητήσετε. Δεν είναι κακό να εξωτερικεύεις σε κάποιον το πως νιώθεις για αυτόν και δεν θα έπρεπε να ντρέπεσε. Εγώ ποντάρω στο οτι ξαφνίαστηκε που της το είπες, μυρίστηκε οτι σου μίλησε η κωλλητή της και άλλαξε συμπεριφορά για να σου κάνει την δύσκολη και να μην παραδεχτεί έτσι απλά οτι της αρέσεις. Κόλπο της φίλης της δεν νομίζω να είναι, θέλω να πιστεύω οτι σε τέτοια ηλικία δεν υπάρχει ακόμα τόση πονηριά. Τέλος πάντων, άσε το FB και πήγαινε μίλα της απο κοντά. Δεν γίνεται να είστε στο ίδιο σχολείο και εσύ να της στέλνεις μυνήματα στο FB και να παίρνει 2 μέρες να σου απαντήσει, ξύπνα, να πας να της μιλήσεις θέλει. Ελπίζω να σε βοήθησα, για ότι θες, ξαναγράφεις. Πήγαινε στο θέμα: Δεν βγάζω άκρη
Μήνυμα στις 28/3/2016 στις 20:55 @Μηχανήματα
Εφόσον λες οτι τρίζει η πολυκατοικία φαντάζομαι για κανένα παρτάκι σε μικρό σπίτι θα είναι αρκετά απο την άποψη έντασης. Θέλω απλά η μουσική να μπορεί να ακούγεται ασχέτως την φασαρία που θα γίνεται. Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας για τις απαντήσεις. Δίνω αποδεκτή στον swagger επειδή μου απάντησε 1ος και επειδή μου έδωσε μια γενική κατεύθυνση για να κινηθώ. Ευχαριστώ kapoie! Πήγαινε στο θέμα: Αγορά ηχείων DJ - Γνώμες
Μήνυμα στις 28/3/2016 στις 01:40 @Μηχανήματα
Μετά απο μια σύντομη έρευνα αγοράς με τις πληροφορίες που μου έδωσες, βρήκα τα Logitech Speaker System Z623 τα οποία είναι 2.1 και έχουν ένταση 200watt. Η τιμή προσιτή και οι αξιλογήσεις τους ικανοποιητικές, ειδικά μιας και 2-3 άτομα έγραψαν οτι είναι αρκετά καλά για ενα σπιτικό πάρτυ Ο ήχος βγαίνει απο τον υπολογιστή και όχι απο την κονσολα οπότε με ηχεία που συνδέονται στο PC δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Το μόνο που με κάνει λίγο σκεπτικό είναι οτι μου φαίνονται λίγο μικρά για να είναι ικανά να βγάζουν δυνατό ήχο. Τώρα θα μου πείς οτι η ένταση δεν έχει να κάνει με το μέγεθος, αλλα τι να κάνω :P Πήγαινε στο θέμα: Αγορά ηχείων DJ - Γνώμες
Μήνυμα στις 27/3/2016 στις 17:46 @Μηχανήματα
Καλησπέρα παιδιά Τον τελευταίο καιρό εχω αρχίσει να ξανασχολούμε με το DJing (τελείως ερασιτεχνικά) και έχω βγάλει την κονσολίτσα μου απο το ντουλάπι (Hercules DJ Control MP3 E2 το μοντέλο -τίποτα τρελό). Επειδή με την παρέα λέμε να αρχίσουμε να οργανώνουμε παρτάκια τώρα που σιγά σιγά φτιάχνει ο καιρός, θέλω να πάρω ενα καλό ζευγάρι ηχεία που να μπορούν να βγάλουν δυνατό ήχο, χωρίς να γαμάν την ποιότητα. Ψάχνω για ένα ηχοσύστημα 2.1 που να μπορεί να καλύψει εύκολα ενα πάρτυ σε κανα μικρό σπίτι (ξέρετε τώρα πως είναι τα σπίτια των φοιτητών). Επειδή δεν ξέρω απο μάρκες ούτε απο ένταση ήχου σε σχέση με Watt και όλα τα συναφή, θέλω να ρωτήσω για καμία πρόταση απο κάποιον που να έχει μια παραπάνω ιδέα. Πολύ απλά, αυτό που θέλω είναι ενα ζευγάρι ηχεία (2 ηχεία, 1 subwoofer) με μέτρια ποιότητα ήχου αλλα αρκετή ένταση. Οσον αφορά το εύρος τιμών, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο ποσό, αλλα όσο φτηνότερα τόσο καλύτερα. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! (Εννοείτε αποδεκτή σε όποιον με καλύψει) Πήγαινε στο θέμα: Αγορά ηχείων DJ - Γνώμες
Μήνυμα στις 24/3/2016 στις 02:54 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Αν μένεις Αθήνα, θα μπορούσες να δείς ΑΥΤΟ το μαγαζί, αλλιώς, αν έχεις πρόσβαση σε κατάστημα Public πιστεύω θα μπορούσες πολύ εύκολα να βρείς μια χρυσή τράπουλα tichu εκεί, ή να ρωτήσεις αν μπορούν να φέρουν σε περίπτωση που δεν έχουν.Εγώ πάντως ότι τράπουλα παίζει στις παρέες μου είναι ή αγορασμένες σε περίπτερα/ψιλικατζίδικα, ή καβατζωμένες απο καφετέριες. Πήγαινε στο θέμα: Χρυσή τράπουλα Tichu
Μήνυμα στις 23/3/2016 στις 01:34 @Κλάψιμο
Κοίτα, όσο ήταν με τον δικό της δεν της είχα πεί τίποτα οσον αφορά το τι νιώθω πέρα του οτι μου άρεσε (και μου έκανε και καλό ψυχολογικά εκείνη την περίοδο) που μιλούσαμε. Μετά που χώρισε, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να της εξηγήσω τι νιώθω και πως στεναχωριέμαι πολύ που δεν μιλάμε. Δεν θέλω να την φορτώσω με ενοχές και να μου μιλάει απο μια αίσθηση "υποχρέωσης", θέλω να μιλάμε επειδή την κάνει να νιώθει ωραία. Εγώ δεν έχω πρόβλημα και με το απλά να μείνουμε φίλοι και να μιλάμε εφόσον αυτή είναι ευτιχισμένη και καλά. Αλλα όσο ξέρω πως δεν είναι καλά, και δεν ξέρω με ποιόν τρόπο μπορώ να την βοηθήσω (να σειμώσω οτι συνηθίζαμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον για τα καθημερινά, και μη, προβλήματα μας) όταν αυτή δεν θέλει να συζητήσει. Θα συμφωνήσω μαζί σου πάντως, η εξέλιξη της κατάστασης είναι στο χέρι τους! Πήγαινε στο θέμα: Οταν δεν θέλουν και οι δυο σχεση.. |