Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 02:16 @Μηχανήματα
Το εχω φουλαρει.με εφαρμογες... Ποσο να βαλω φωτεινοτητα? Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ ΟΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟ...
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 02:02 @Μηχανήματα
Π φορτηστης ειναι οκ.. Ποιο σκληρα μετρα?
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ ΟΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟ...
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 02:01 @Μηχανήματα
Μαλλον τ δευτερο :/ ποσο κοστιζει να τν αλλαξω?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με μπαταρια..
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 17:28 @Μηχανήματα
παιδια εχω προβλημααα........... αγωρασα πριν 1-2 μηνες νεο κινητο το xperia neo v και το φωρτιζω και κανει παω απο 3 ωρες να φωρτησει........ τι επαθε?? χαλασε?? βοηθηστε με πλζ... τι να κανω? Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με μπαταρια..
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 15:12 @Sex
εμενα μ το κατεβαζαν εγω δν το κατεβαζα συχνα μετα οταν εκανα μπανιο μονος μου...... ελπιζω να εχεις δικιο και να μν ειναι...........
Πήγαινε στο θέμα: Ασκησεις Φιμωσης.
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 15:10 @Μηχανήματα
παιδια εχω προβλημααα........... αγωρασα πριν 1-2 μηνες νεο κινητο το xperia neo v και το φωρτιζω και κανει παω απο 3 ωρες να φωρτησει........ τι επαθε?? χαλασε?? βοηθηστε με πλζ... τι να κανω? ![]() Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ ΟΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟ...
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 15:08 @Sex
το ξερω... λεω να περιμεν ω λιγο καιρο και αν δν υπαρξει βελτιωση....
Πήγαινε στο θέμα: φυμωση?? βοηθηστε
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 19:18 @Sex
αρκετο καιρο?? ποσο περιπου?
Πήγαινε στο θέμα: Ασκησεις Φιμωσης.
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 18:43 @Sex
καταρχας θανξ π απαντησες... το θεμα ειναι οτι δν θελω να παω σε γιατρο γτ και ντρεπομαι να του δειχνω το πουλι μ αλλα μετα θα μ τα πριξον και οι γονεις μ..... η αληθεια ειναι οτι μικρος δν το πολυανοιγα... τωρα πλεον καθε φορα π κανω ντουζ το κατεβαζω και το πλενω αλλα αυτο το κανω τοσο καιρο και δν γινεται τιποτα... αν συνεχισω να το κανω θα αλλαξει κατι? Πήγαινε στο θέμα: φυμωση?? βοηθηστε
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 17:54 @Sex
Και εγω το ιδιο εχω... Βοηθηστε με
Πήγαινε στο θέμα: Ασκησεις Φιμωσης. |