Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 17:10 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Αν έχεις πρόβλημα με το πόδι σου πας σε βόλευ ή ποδηλασία..Αν και ο εξοπλισμός ποδηλασίας είναι όσο της ξιφομαχίας σε κόστος.Οπότε βόλευ που είναι ωραίο ομαδικό άθλημα και σχετικά φθηνός εξοπλισμός(επιγονατίδες,παπούστια) Πήγαινε στο θέμα: τι αθλημα να διαλεξω
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 11:39 @Κλάψιμο
Ούτε αυτή δεν ξέρει τι θέλει..Με αυτόν γνωριζόντουσαν πιο πριν από εμένα..Αυτή με ήθελε από τότε που γνωριστήκαμε.Αυτή έκανε τις πρώτες κινήσεις(γνωριστήκαμε καλύτερα κλπ) περίμενε λίγο καιρό και αφού είδε πως δεν έκανα κάτι(χαμηλή αυτοπεποίθεση και δεν πίστευα να με θέλει),έκανε σχέση με αυτόν..Αφού τα είχαν λίγο καιρό μου είπε πως με ήθελε από τότε που γνωριστήκαμε,έτσι στο άκυρο,της είπα και εγώ ότι την θέλω και μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι λόγω σχέσης..Μπέρδεμα ![]() Μετά έγιναν πολλές μακακίες με αυτούς τους δήθεν,έλεγαν μαλακίες όταν μιλούσα με αυτήν και καταλήξαμε να μην μιλάμε ούτε με αυτήν (έστω φιλικά) αλλά ούτε με αυτούς,που τώρα τους γράφω στα @@ μου. Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεία μοναξιά
Μήνυμα στις 29/8/2014 στις 18:28 @Sex
Αδύνατο να είσαι έγκυος,αλλά πάνε πάρε 1 τεστ εγκυμοσύνης και δες αν φοβάσαι τόσο..
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσηνη
Μήνυμα στις 29/8/2014 στις 17:05 @Κλάψιμο
Δεν παρατάω σχολείο..Αλλά πολλές φορές αυτές οι συμπεριφορές των άλλων χωρίς να έχω κάνει κάτι με βάζουν σε τέτοιες σκέψεις..Όσο για το ρατσισμό,δεν δίνω καθόλου σημασία ότι και να μου λένε. Μερικές φορές κάποια άτομα που δεν τους έχω κάνει κάτι και με βρίζουν ή δεν με θέλουν στην παρέα μου έρχεται να τους σπάσω στο ξύλο,αλλά και πάλι δεν θα κερδίσω τίποτα οπότε κρατιέμαι..Να δω πόσο.. Για την ακρίβεια,αυτά τα άτομα με έδιωξαν από την παρέα και όχι η παρέα μου..Που τώρα οι πρωήν καλοί φίλοι έχουν γίνει σαν αυτούς..Παράδειγμα,όταν μπήκαν αυτά τα κομπλεξικά στην παρέα, έλεγαν να βγουν και όταν έλεγαν οι φίλοι μου να πάρουν και εμένα κάνα τηλ. έλεγαν οι άλλοι όχι μωρέ τι να τον κάνουμε αυτόν..Ε και τώρα τα ίδια λένε και οι φίλοι μου..Το μόνο που τους ενδιαφέρει τώρα είναι πως θα το παίξουν "κάποιοι" έξω και με θυμούνται όποτε χρειάζονται κάτι..Εδώ και 1,5 δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτούς.. Το ίδιο πράμα γίνεται και με τον άλλον μοναδικό καλό φίλο.. Φίλε Giannako κάθε φορά που πάω να κάνω κάτι με κοπέλα π.χ. στο σχολείο έρχονται και αρχίζουν λένε μαλακίες ή με βρίζουν έτσι στο άκυρο..Συνήθως λένε μαλακίες για εμένα ότι τους κατέβει αλλά μερικές φορές και για τα κορίτσια που μετά νευριάζουν και δεν μου μιλάνε εμένα και όχι αυτούς(νομίζουν οι περισσότερες ότι είναι παρέα μου).. Είναι εντελώς κομπλεξικοί ξέρεται πλουσιόπαιδα,που έχουν τα πάντα δεν νιάζονται για τίποτα παρά μόνο για τον εαυτό τους..Οι φίλοι μου δεν ήταν έτσι..Αλλά και αυτοί έτσι κατέντησαν(κομπλεξικοί και εγωιστές). Σκέφτομαι να αλλάξω σχολείο,αλλά κάτι με εμποδίζει λόγω μιας κοπέλας που είναι στο σχολείο μου και είμαι τσιμπημένος μαζί της από το γυμνάσιο..Άσχετα που εδώ και καιρό τα έχει με έναν άλλον,η κοπέλα με θέλει ακόμα από τότε που γνωριστήκαμε..Μόνο για αυτό κάθομαι στο σχολείο που είμαι.. Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεία μοναξιά
Μήνυμα στις 29/8/2014 στις 00:17 @Κλάψιμο
Φέτος θα πάω Β λυκείου είμαι 16,όπως λέει και ο τίτλος νιώθω πολύ μόνος.Νιώθω πως όλοι με απορίπτουν χωρίς να τους έχω κάνει κάτι και αυτό ισχύει.Αυτό το καλοκαίρι δεν κατάλαβα πότε πέρασε γιατί κάθε μέρα έκανα το ίδιο πράγμα(LoL,προπόνηση,μπάνιο,ύπνος) κάθε μέρα το ίδιο.Οι δήθεν φίλοι μου με πήραν 2-3 φόρες μόνο τηλέφωνο και όχι για να δουν τι κάνω αλλά επειδή ήθελαν κάτι.Σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι που έβγαινα έξω,βόλτες κλπ..Πολλά παιδιά,με βρίζουν χωρίς να έχω κάνει κάτι ή δεν θέλουν καν να τους χεραιτάω.Δεν ξέρω γιατί.Δεν έχω πειράξει κανέναν.Μερικές φορές νιώθω πως ακόμα και η οικογένεια μου με θεωρεί ασύμαντο(όχι οι γονείς).. Ναι θα μου πείτε,πάρτους ένα τηλέφωνο και πες τους να βγείτε,αλλά δεν θέλω γιατί ξέρω πως θα πουν όχι(με διάφορες δικαιολογίες).. Έχω μόνο έναν καλό φίλο,γνωριζόμαστε πολλά χρόνια,αλλά και αυτός σιγά σιγά απομακρύνεται διότι ένας άλλος του λέει διάφορες μαλ@κίες. Φέτος δεν ξέρω πως θα περάσει η χρονιά.Σκέφτομαι πως θα είμαι εντελώς μόνος στα διαλείματα,στην τάξη και νιώθω χάλια..Ο άλλος ο φίλος μου είναι σε άλλο σχολείο..Έχω σκεφτεί να πάω,αλλά σε αυτό το σχολείο που είμαι,είναι η κοπέλα που είμαι ερωτευμένος.. Και σε θέμα σχέσης μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα.Δεν έχω αυτοπεποίθεση σε τίποτα. Το μόνο που με κάνει να νιώθω καλά είναι το ποδόσφαιρο και ότι με σέβεται ο προπονητής μου.. Αυτή όλη η κατάσταση με έχει οδηγήσει σε επιθετικότητα προς την οικογένεια μου.Μιλάω χωρίς να σκεφτώ,λέω ότι να'ναι και μετά από λίγο το μετανιώνω.Δεν μπορώ να μιλήσω στους γονείς μου επειδή ποτέ δεν έχω μιλήσει για κανένα πρόβλημα μου και τώρα ντρέπομαι.. Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν είμαι Έλληνας και αντιμετοπίζομαι έτσι,έχω πέσει πολλές φορές θύμα ρατσισμού,αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία γιατί ξέρω πως ότι και να λένε δεν ισχύει..Φταίει ίσως ότι επειδή οι περισσότεροι συμπατριώτες μου είναι κλέφτες,θέλουν το κακό του άλλου και εκμεταλλεύονται τους άλλους,έτσι βλέπουν και εμένα..Αν και δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά.. Επίσης εξαιτίας όλων αυτών,έχω σκεφτεί να παρατήσω το σχολείο(μαθητής του 17 είμαι) και να πάω Αγγλία στην θεία μου..Αλλά θα είναι τζάμπα ο κόπος των γονιών μου,όλα τα έξοδα για φροντιστήρια κλπ.. Νιώθω ασύμαντος εντελώς.. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεία μοναξιά
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 20:16 @Διασκέδαση
Είχα δει κάποτε μια ταινία ή σειρά στον Alpha νομίζω..Πρόκειται για έναν φοιτητή που τον βάζουν να κάνει μια εργασία με μια κοπέλα που είναι ότι να'ναι δεν πάει ποτέ στην σχολή της,ενώ αντίθετα αυτός είναι από τους καλύτερους φοιτητές.Είχαν κανονίσει να βρεθούν πρωί στο σπίτι της για την εργασία,αυτός μπήκε μέσα ενώ αυτή πηδιόταν με τον "γκόμενο" της.Έφυγε από το σπίτι αυτός..Ερωτεύτηκαν πιο μετά και στο τέλος αυτός πλακώθηκε με τον "γκόμενο" της.. Κατάλαβε κανείς για ποια ταινία πρόκειται;Όταν την είχα δει δεν είχα δει καν τίτλο.. Πήγαινε στο θέμα: Alpha ταινία/σειρά
Μήνυμα στις 24/8/2014 στις 10:17 @Μηχανήματα
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η μαγνητική για το γόνατο στους γιατρούς του ΕΟΠΠΥ?Ή και γενικά..
Πήγαινε στο θέμα: Μαγνητική τομογραφία γονάτος(κόστος)
Μήνυμα στις 17/8/2014 στις 00:39 @Διάφορα
όχι δεν ισχύει...γιατί? γιατί πες ότι κάνεις μόνο γυμναστική στα πόδια φυσικό είναι ότι θα έχεις πιο γυμνασμένα πόδια και τερατώδης γάμπα ενώ από μπράτσο το αντίθετο..Το ίδιο ισχύει αν κάνεις και το αντίθετο.. Τώρα αν δεν κάνει κάποιος καθόλου γυμναστική μπορεί και να ισχύει.. Πήγαινε στο θέμα: Αναλογία μπράτσου-γάμπας
Μήνυμα στις 13/8/2014 στις 12:21 @Flame
Δεν ξέρω πως κρατιούνται ακόμα οι δικοί μου...Τους έχουμε κάνει χίλιες παρατηρήσεις,όχι μόνο εμείς αλλά και άλλοι γείτονες(απλά εμείς μένουμε πιο κοντά) και δεν καταλαβαίνουν από λόγια..Δεν τους δίνουν άλλο σημασία οι δικοί μου..Και κάθε φορά που τα παίρνω και πάω να τους φωνάξω,αρχίζουν οι δικοί μου να λένε "κάνε υπομονή,δεν καταλαβαίνουν από λόγια κλπ κλπ"..
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τους γείτονες..
Μήνυμα στις 13/8/2014 στις 11:15 @Flame
Οι ώρες κοινής ησυχίας το καλοκαίρι είναι από 15:00 μέχρι 17:30 και από 23:00 μέχρι 7:00.. Οι γείτονες μου είναι τόσο ζώα που θέλω να πάω δίπλα και να τους αρχίσω στις μπουνιές..Είναι παράδειγμα 18:30 βάζω μουσική(μην φανταστείτε από το λάπτοπ και είναι από 50% μέχρι 70% πως τους πειράζει δεν ξέρω), ή βγαίνει η αδερφή μου έξω και παίζει μπάσκετ και βγαίνουν τα μαλ@κισμένα τα παιδιά του γείτονα και αρχίζουν και λένε σταματήστε κοιμούνται οι γονείς μου..Μέχρι στιγμής έχω μείνει ψύχραιμος γιατί όταν βάζουν αυτοί μουσική σαν τους γύφτους φουλ μουσική 23:30 και 24:00 εγώ κοιμάμαι γιατί έχω προπονήσεις νωρίς πρωί.. Θα κρατήσω ψυχραιμία γιατί αν πάω και τους σπάσω τα μούτρα μετά ποιος ακούει τους γονείς μου.. Είναι λογική λύση να καλέσω αστυνομία; Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τους γείτονες.. |