Μήνυμα στις 8/2/2012 στις 18:41 @Διασκέδαση
Γεια σας παιδια!Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα...Λοιπον θελω να σας ρωτησω για μια ταινια που ξερω την υποθεση αλλα δεν ξερω τον τιτλο,μου ειπε μια φιλη μου να ην δω αλλα ουτε και εκεινη θυμαται.Ειναι ενας αντρας και μια γυναικα και ειναι μαζι και ο αντρας δεν ανοιγεται ευκολα σε εκεινη ουτε τις δειχνει πολυ την αγαπη του.Καποια στιγμη η κοπελα πεθαινει(νομιζω πως την χτυπαει ενα ταξι) και ο αντρας το μαθαινει και γινεται ρακος.Ομως την επομενη μερα οταν ξυπναει,την βλεπει διπλα του και δεν το πιστευει στα ματια του και καταλαβαινει πως καποιος του εδωσε μια δευτερη ευκαιρια για να κανει καλα τα πραγματα και αρχιζει να την πηγαινει εκδρομες στα μερη οπου του ελεγε πως ηθελε παει,να της δειχνει και να της λεει το ποσο την αγαπαει και νομιζω πως το βιωνει αυτο πολλες φορες,οτι η κοπελα ξαναπεθαινει και την επομενη μερα ειναι και παλι διπλα του και στο τελος μπαινουν μεσα σε αυτο το ταξι που την χτυπησε στην αρχη και γινεται το αυτοκινητιστικο δυστυχημα αλλα πεθαινει εκεινος αντι για εκεινη και εκει τελειωνει.Θυμαστε μηπως πως λεγεται αυτη η ταινια?Σας ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τον τιτλο...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 17:36 @Θ. Κλημεντίνη
Τι να πει κανεις...Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...Πρεπει να τον πιασεις και να τα ξεκαθαρισετε!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική εξομολόγηση
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 17:34 @Θ. Κλημεντίνη
....Δεν ξερω τι να κανω και μου αρεσει παρα πολυ!Αυτο το αγορι ειναι η αιτια που μπορεσα να ξεχασω καποιον αλλο που με πληγωνε εδω και δυομιση χρονια...Και δεν θελω να τον χασω...Ομως ειναι δυσκολο...Εγω παω τριτη λυκειου και εκεινος πρωτη και σκεφτομαι πως θα μπορεσει να λειτουργησει αυτο,αν τελικα χωρισει με την κοπελα του και τον γνωρισω...Θα του χαλασω αδικα το χρονο του αφου σε κατι μηνες θα φυγω...
Πήγαινε στο θέμα: Η άλλη...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 17:00 @Flame
Σε ευχαριστω πολυ!Και για να λεμε την αληθεια,εχουμε αναγκη να πιστεψουμε στους φυλακες αγγελους,οτι παντα ειναι καποιος διπλα μας και μας προστατευει απο τις ασχημιες της ζωης!
Πήγαινε στο θέμα: Σιωπηλοι προστατες...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 14:52 @Θ. Κλημεντίνη
Ισως να καν αυτο που ειπες...Να ρωτησω για πιο λογο τα ξαναβρηκαν.Αν ο λογος ειναι σοβαρος,εννοω πως αν μαθω πως ηταν ακομα ερωτευμενοι τοτε εγω θα κανω πισω!Εσυ,μιριελα,τι εκανες οταν σου αρεσε ενα αγορι που ηταν με αλλη?Πως το αντιμετωπισες?
Πήγαινε στο θέμα: Η άλλη...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 14:48 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορει και να φοβαται να το παραδεχτει...Εσυ τι πιστευεις για αυτο?Του αρεσεις?Γιατι το θεμα ειναι εσυ τι βλεπεις!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική εξομολόγηση
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 14:47 @Flame
Υπαρχουν πολλες ιστοριες που καποιοι ανθρωποι περνουσαν δυσκολες καταστασεις στη ζωη τους και εχουν ομολογησει την παρουσια ενος αγγελου διπλα τους να τους καθοδηγει και να τους βοηθαει!Μα και να μην υπηρχαν αποδειξεις,εγω πλαι θα πιστευα!
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 13:26 @Flame
Παιδια,πιστευετε οτι υπαρχουν φυλακες αγγελοι?
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 13:17 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορει να γυρισε σε εκεινη επειδη ηταν ακομα ερωτευμενος μαζι της...Αλλα ακουσα απο την κοινη γνωστη πως στην αρχη ειχε φαει κολλημα μαζι της αλλα τωρα οχι...Τοτε πως γινεται να ξαναγυριζει πισω?Και φοβαμαι παρα πολυ να τον γνωρισω και ντρεπομαι...Και σκεφτομαι οτι απο τη στιγμη που ειναι με αλλη,εγω που κολλαω?...
Πήγαινε στο θέμα: Η άλλη... |