Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 22:05 @Κλάψιμο
κανενας?
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 22:23 @Κλάψιμο
Καλησπερα σασ παιδια δεν ξερω αν ειναι η σωστη τοποθεσια γιαυτο το τοπικ αλλα θελω να αναφερθω καπου εχει καιρο που με απασχολει. Λοιπον οι γονεις μου ειναι και οι 2 σπιτι η μητερα ανεργη και ο πατερας δουλευει απο σπιτι εχει εταιρεια στο Ιντερνετ. Οποσ καταλαβεναιτε ο πατερασ μου εργαζεται περισσοτερο με Αμερικανους που δηλαδη ξενυχταει καθε μερα λογω διαφορας ωρας. Η σημερινη κατασταση τησ Ελλαδας και τησ Κυπρου (πατριδα του πατερα μου) του καταβαλλει πολυ αγχος οπωσ και η εργασια του σε μεγαλο βαθμο βρισκεται σε οχι πολυ μεγαλη ηλικια γυρω στα 50 επιπλεον καπνιζει , εχει μια καθιστικη ζωη λογω εργασιας και αρχιζω να ανυσηχω για την υγεια του , πολλα ακουγωνται, του προτεινω ναα ερχεται γυμναστηριο μαζι μου αλλα δυστυχωσ τα ωραρια μας δεν συμβαδιζουν εγω τρεχω ολη μερα με φροντηστιρια και διαβασματα .. Πριν απο λιγο η μητερα μου τον πιεσε για μια εκρεμοτητα που επρεπε να κανει και γενικα του το λεει εδω και λιγεσ μερες ηταν η αφορμη και ξεσπασε και αρχισε να κλεει και να λεει πωσ τον καταπιεζουμε.. Δεν αντιλεγω δεν εχω κανενα παραπονο απο τουσ γονεισ μου αλλα ανυσηχω για την υγεια του.. Τι να κανω? Σασ ευχαριστω Συγνωμη για το μεγαλο ποστ. Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 14:49 @Διάφορα
Γεια σας! μια απλη και συντομη ερωτηση.Τα πανω δοντια ειναι πιο μπροστα απο τα κατω με αποτελεσμα να καλυπτουν λιγο τα κατω.Δεν νιωθω ενοχλησεις ή κατι σχετικο.. Επισης εχω ακουσει και για κατι αλλεσ μεθοδους αντι για σιδερακια απο οδοντιατρουσ που σχετιζονται με το χαμογελο δεν θυμαμαι ακριβως την ονομασια της ειδικοτητας.Επομενωσ χρειαζεται να βαλω σιδερακια? Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι Σιδερακια??
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 21:45 @Θ. Κλημεντίνη
Παρατηρησα τον τελευταιο καιρο ο πατερας μου το εχει παρακανει με τισ ειδησεις ολη μερα και νυχτα ακουει ειδησεις ακομα και οταν κοιμαται επισης για ενα διαστημα εκοψε το καπνισμα και το ξαναρχισε με αποτελεσμα να παρεκτρεπετε συνεχεια στην συμπεριφορα του. Για παραδειγμα ειχα παει στο σαλονι οπου ηταν η μητερα μου ο πατερας μου και η θεια μου και μου λεει "τωρα βρηκες να ερθεισ γαμωτο? τοση ωρα δεν καπνιζα και τωρα που ηρθες καπνιζω" με αποτελεσμα να με πειραξει και να φυγω οταν ηρθε στο δωματιο οπου βρισκονται τα γραφεια μας εβαλε να ακουσει ειδησεις ενω εγω εκανα εργασια για το σχολειο και του ειπα να το κλεισει και μου ειπε πωσ δεν μπορει σαν τον εξαρτημενο!Συνεχιστηκε σε καβγας... ΤΙ μπορω να κανω? Πήγαινε στο θέμα: Οικογενειακο προβλημα
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 20:25 @Sex
ειναι περιπου οπως την μελανια περιπου οχι ακριβος
Πήγαινε στο θέμα: ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ ?
Μήνυμα στις 13/12/2011 στις 19:34 @Sex
Γεια σας, παρατηρησα στο πεος μου οταν κατεβασα την ακροποσθια (πετσακι) οτι υπαρχει ενα ιδιαιτερο χρωμα στην κεφαλη του πεους στις ακρεσ γυρω γυρω ΔΕΝ με ποναει ,ΔΕΝ με τσουζει ουτε τιποτα! Υπαρχει περιπτοση να ειναι μολυνση? Αν ναι πως να αποφεχθει? ειμαι 15 χρωνον και θα ντρεπομουν να το ελεγα στους γονεις μου Πήγαινε στο θέμα: ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ ?
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 20:26 @Sex
οσο για το αλλο θεμα τι γινεται με τον αυανισμο :S
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι πως εχω φιμωση !
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 19:50 @Sex
Γεια σας παιδια, φοβαμαι πως εχω φιμωση παρατηρησα στο πεος μου πως οταν εχω στηση "πετσα" δεν παει απο μονη της κατω..πρεπει να την τραβηξω εγω και το κανω χωρις οποιονδηποτε πονο,ακομα κατι η στηση μου ειναι στραβη.και μερικες φορες υπαρχει αυανισμος και με το κρεβατι.Επισης ακουσα για καθαρισμο αυτης της περιοχης πως γινεται αυτο?(Ειμαι 15 χρονων) http://phimosi.blogspot.com/2011/02/blog-post_05.html Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι πως εχω φιμωση ! |