Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 20:35 @Θ. Κλημεντίνη
Την κληνουμε καθε μερα αλλα χανουμε μονο 10λεπτα και αυτο δεν αρκει.Ξερουμε ποτε να κλεισουμε και ημαστε επαγκελματιες με τα ξυλακια αλλα δεν αρκουν.Και διαμαρτυρηθεικαμε μια φορα και δεν κανανε απολητος τιποτα μας ειπαν οτι (Ειναι δικαιομα του καθηγητη να σας βαλει Γραπτω Τεστ στο μαθημα της ημέρας)
Πήγαινε στο θέμα: Σχολείο ΚΕΝΟ
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 19:25 @Θ. Κλημεντίνη
Κάθε μέρα που κάνουμε μάθημα ένας καθηγητής μας βάζει χωρίς λόγο ΤΕΣΤ επειδή έτσι του καπνίζει σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι μεσα στην πόρτα,ώστε όταν βάλει το κληδί να μην ανοίγει.Προτείνεται κάτι
Πήγαινε στο θέμα: Σχολείο ΚΕΝΟ
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 18:41 @Μηχανήματα
Εκανα και restart το pc αλλα τα ιδια.Eκανα και update το java διοτι το minecraft τρεχει μεσα απο το Java αλλα τιποτα ...Τι να πω ![]() Πήγαινε στο θέμα: Minecraft Προβλημα
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 18:27 @Μηχανήματα
δηλαδή?μου λες να ανοιξω το παιχνιδι και να παω να φτιαξω τις ρυθμησεις?Δεν προλαβαινω να το ανοιξω...Μου σβηνει στο Loading την στιγμει που ψαχνει για τα update του Minecraft
Πήγαινε στο θέμα: Minecraft Προβλημα
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 18:25 @Μηχανήματα
Τωρα: Ανοιγω το παιχνίδι και μου ζητάει όνομα...Βάζω το όνομα μου και αμέσως μετά πατάω Play offline.Μου δείχνει πως φορτίζει για 1 δευτερόλεπτο και πως κατεβάζει τα updates του Minecraft και Σβήνει χωρίς να προλαβαίνω να πατήσω κάτι Πήγαινε στο θέμα: Minecraft Προβλημα
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 18:20 @Μηχανήματα
Το εκανα φιλε εδω και ωρες :/
Πήγαινε στο θέμα: Minecraft Προβλημα
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 18:19 @Μηχανήματα
Εγω εχω το Avast free antivirus ο αδερφος μου ειναι τεχνικος και συστηνει αυτο...απλα το κατεβαζεις και κανεις εγγραφει. Επεισης στο Format (Χανεις ολα τα αρχεια σου αν θες να γινει σωστα το Format αλλιος τα περνας μεσα σε ενα εξωτερικο δισκο,USB stick αλλα και παλη δες το αλλοιος αν ο ΙΟΣ εχει κολισει σε ενα αρχειο απο αυτα που εχεις περασει υπαρχει περιπτοση να σου χαλασει ο εξωτερικος δισκος η ακομα χιροτερα Αφου θα τα ξανα περασεις στον υπολογιστη σου να ξανα μπει ο ιδιος ιος. Καλη τυχη Πήγαινε στο θέμα: Zbot Trojan
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 17:53 @Μηχανήματα
RADEON 9250 Series... Exo ta driver tis ATI alla dn ksero :/ Πήγαινε στο θέμα: Minecraft Προβλημα |