Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 12:07 @Μηχανήματα
Θέλω να κατεβάσω αυτό το βίντεο Προτείνετε κάτι γιατί έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα και δε γίνεται τίποτα. Πήγαινε στο θέμα: Κατέβασμα Βίντεο
Μήνυμα στις 28/6/2013 στις 15:26 @Sex
Πέσ'του το καλύτερα μέσω δορυφόρου(;) Μίλησε στα ίσια ρε, αν σε ξέρει από μικρό θα καταλάβει ότι δεν είσαι ομοφυλόφιλος. Οπότε δεν επίκειται παρεξήγηση. ![]() Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλο..
Μήνυμα στις 11/6/2013 στις 18:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γάμα τα αγόρια και σκέψου ελεύθερα. Το πολύ πολύ να σου βγει και τ' όνομα(;)Πέρα από τ' αστεία τώρα, τα βίτσια είναι θεμιτά, πόσο μάλλον κατά την εφηβική ηλικία, στην πορεία θα εξαφανιστούν (ελπίζω). Οπότε ζήσε την ηλικία σου και φαντασιώσου ελεύθερα, εξάλλου λατρεύω τις... ποιητικά ανώμαλες. Πήγαινε στο θέμα: βιτσια
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 11:00 @Διασκέδαση
Γεια και χαρά σας μόρτες, φέτος είπαμε με την παρέα να οργανωθούμε και να πάμε μια ομαδική εξόρμηση στη Σκιάθο. Εντούτοις, προβληματιζόμαστε σχετικά με το αν θα ήταν προτιμότερο να πάμε με γκρούπ ή μόνοι μας. Δώστε τη συμβουλή σας σχετικά μ' αυτό, αλλά και με το πόσο εύκολο είναι να πάμε μόνοι μας, δηλαδή δίχως ταξιδιωτικό πρακτορείο.
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές
Μήνυμα στις 1/6/2013 στις 17:14 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό μάλλον σημαίνει ότι του αρέσεις και δεν ντρέπεται να σου το πει, ίσως γιατί φοβάται την απόρριψη. Προσπάθησε να του εκδηλωθείς περισσότερο και θα δεις που θα χαλαρώσει και θα σου το εξομολογηθεί μόνος του. Προπάντων, ΜΗΝ τον πιέζεις και τον αγχώνεις. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ντροπαλα αγορια
Μήνυμα στις 30/5/2013 στις 16:12 @Flame
Το πρόβλημα Verus με την απάντηση σου είναι πως είναι μονοδιάστατη. Δίνεις την εξήγηση του θανάτου από επιστημονική σκοπιά. Πρέπει άραγε να τα εξηγούμε όλα με βάση τη λογική και το επιστητό; λέω εγώ τώρα. Οι επιστήμονες μπορούν και φτιάχνουν ρομπότ, εντούτοις όσο κοντά και να φτάσουν στον άνθρωπο, δεν πρόκειται ποτέ να ταυτιστούν μ' αυτόν. Κι αυτό συμβαίνει διότι ο άνθρωπος δεν αποτελείται μόνον από σάρκα και οστά. Υπάρχει κάτι βαθύτερο κάτω απ' τη σάρκα, το οποίο μας δίνει την ικανότητα να αγαπάμε, να μισούμε, να στεναχωριόμαστε, να χαιρόμαστε κι αυτά ασφαλώς ονομάζονται συναισθήματα. Θα μπορούσε άραγε η επιστήμη να δημιουργήσει αισθήματα, να φτιάξει λίγη αγάπη ή θυμό; μάλλον όχι. Είσαι κάθετη κι αυτό δυσκολεύει την εξαγωγή ενός συμπεράσματος εν προκειμένω. Ο άνθρωπος έχει εφοδιαστεί με μια άγνωστη φύσει ικανότητα να αναζητά διαρκώς απαντήσεις, να ρωτά και κάποιες φορές είναι μάλλον αδύνατον να λάβει απάντηση. Το μόνο εύκολο είναι να πούμε ναι και όχι όπως εσύ Verus. Ο θάνατος ίσως είναι η αρχή της ύπαρξης μας, η απελευθέρωση από το φθαρτό κορμί και η μετάβαση στα πλαίσιο μιας μεταφυσικής διάστασης, δίχως τη σάρκα. Ως εκ τούτου, άυλοι γινόμαστε εκ των πραγμάτων πιο ελεύθεροι. Που καταλήγουμε λοιπόν; μάλλον στο να εικάζουμε και να υποθέτουμε αυτά που δεν θα μάθουμε ποτέ -τουλάχιστον όσο είμαστε άνθρωποι. Ο θάνατος είναι ένα μυστικό καλά κρυμμένο και μια Αλήθεια που πάντοτε θα πλανάται πάνω απ' τα κεφάλια μας. Υ. Γ. Verus υπήρξες η αφορμή για να εκφέρω μια πολυδαίδαλη άποψη μου για την Λογική που ταλανίζει τους σκοτεινούς καιρούς μας, σε συνδυασμό με το μυστήριο του Θανάτου. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, σε καμία περίπτωση η απόκριση μου δεν αποτελεί προσωπική επίθεση, παρά μόνο μια διαφωνία που απλώς νομίζω ότι έκανε πιο ενδιαφέρον το θέμα. Με συγχωρείται εκ των προτέρων για την μακροσκελέστατη απάντηση μου, αλλά νομίζω ότι το σηκώνει η συζήτηση. Πήγαινε στο θέμα: Πεθαινουμε..Και μετα?
Μήνυμα στις 30/5/2013 στις 15:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν φταίει το baby oil. Σε όλους συμβαίνει το ίδιο άλλοτε περισσότερο κι άλλες φορές σε μικρότερο βαθμό. Είναι η βιολογική λειτουργία της βαλάνου, εκκρίνει μια ουσία προκειμένου να προστατέψει το ευαίσθητο δέρμα της, ώστε να μην μολυνθεί από κάποιον μικροοργανισμό που κόβει βόλτες. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα.![]() Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος πεους
Μήνυμα στις 4/5/2013 στις 19:51 @Sex
Δεν καθορίζει η εμφάνιση το αν είσαι ομοφυλόφιλος ή φλώρος. Μην περιμένεις να σου απαντήσει κανείς αν αρέσει στις γυναίκες ο άντρας με σλιπάκι, εκτός κι αν έχει ρωτήσει όλες τις γυναίκες του κόσμου κι έχει βγάλει ποσοστά. Προφανώς αστειεύομαι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο, γιατί πολύ απλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικά γούστα όπως και κάθε άντρας αντίστοιχα. Φόρα ότι σου είναι πιο άνετο και γάμα τους άλλους .
Πήγαινε στο θέμα: slipaki
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 14:46 @Sex
Να σου βάλω και sauce για να γλιστράει; Ομορφάντρα μου! Καλλίτερα με λαδάκι ;) ΤΡΑΣΤ ΜΙ! Πήγαινε στο θέμα: KALITERA NA TIN PEZO ME LADI? |