Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 14:52 @Sex
Εφοσον εχεις κοπελα ξεχνα το παρελθον εφοσον τωρα σε ελκυει η κοπελα σου εισαι κανονικος στρειτ μην ανχονεσε.
Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ?
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 09:54 @Διάφορα
Αυτο δεν ειναι μορα... Αλλη βλεπουν πνευματα και εγω ειχα δει μια φορα δεν υππαρχει λογος να σου πω ψεματα... Πήγαινε στο θέμα: το πνευμα μορα
Μήνυμα στις 13/12/2011 στις 19:30 @Διάφορα
Αμεε πιστευω και μαλιστα το εχω παθει κιολας 3 φορες :/// καλητερα να μην μου ξανασυμβει ΜΑΚΡΙΑ!
Πήγαινε στο θέμα: το πνευμα μορα
Μήνυμα στις 13/12/2011 στις 09:07 @Κλάψιμο
Εισαι καραφλος? Αν δεν βγενουν τα μαλια τοτε επισκεψου δεν ξερω και ποιον γιατρο παντως το λειζερ ξερω οτι ειναι αποτελεσματικο.
Πήγαινε στο θέμα: Μαλια ??
Μήνυμα στις 13/12/2011 στις 09:05 @Κλάψιμο
Και εγω μια απτα ιδια παρακαλαω να μηνω λιγο μονος αλλα τιποτα οταν λεω παρακαλαω δεν πηγενω και το λεω καταλαβενεις με ποια ενια το λεω... Κιτα εγω μερικες φορες μενω μονος οταν η αδερφη μου και η μανα μου εχουν δουλιες και ισιχαζω... Εσενα σε συμβουλευω να πεις στην μητερα σου η στην αδερφη σου να επισκευτουν μια θεια σας π.χ γιατι θα φερεις και εσυ φιλους σου για ταινεια και καλα και ετσι μπορεις να κερδισεις κανα 2-3 ωρες μονος.
Πήγαινε στο θέμα: Μονος στο σπιτι
Μήνυμα στις 12/12/2011 στις 21:00 @Flame
Κυριος οι ιδιοκτητες και οι ενοικοι μαζι υπογραφουν αμα υπογραψετε ολοι υπερ στο να φυγει τοτε το δικαστιριο θα ορισει την απαλαγη του απο την ποληκατοικεια και επειδι ειναι ναρκωμανης ισως τον χοσουν σε κανα κεντρο αποτοξινοσης.
Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια
Μήνυμα στις 12/12/2011 στις 14:46 @Flame
Να συγκεντροθητε ολοι οι ποληκατοικεια να υπογραψετε ολοι και ο δηκαστης θα τον διοξει αλλα αυτο θα παρει παρα πολη κερο... γυρο στους 6 μηνες.
Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια
Μήνυμα στις 11/12/2011 στις 09:53 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ρε φιλε ορμα τι καθεσε με της ντροπες... Της αρεσεις σου αρεσει πηγενε μιλα τις δεν χρειαζονται οι ντροπες μην σκεφτεσεε τιποτα σκεψου μονο το ποσο ωραια θα περνας μετα... θα πας και θα της πεις οτι και εσενα της αρεσεις και ανταλαξτε αριθμους και κανονιστε να βγητε βολτα στην οποια θα την πας καπου ωραια και θα την φιλισεις η θα της τα ζιτισεις μη σου φενονται δυσκολα αμα τα κανεις μετα θα νιοθεις αρχοντας. Καλη τυχη.Πήγαινε στο θέμα: Κάποια γνώμη;
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 20:49 @Sex
κιτα οι κοκκινιλες εφυγαν μετα απο κανα μισαορο δεν ηταν κατι ανισιχιτικο και η λυση ειναι αυτη που ειπε το παιδι απο πανω οποτε χαλαρωσε... Εγω θα το ξαναεκανα.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος και... μολυνση?!
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 17:24 @Μηχανήματα
Με το διπλωμα θασαι νομιμος και θα οδηγης το 125αρι της οικογενειας... Και στο προτινω αυτο οχι τιποτα αλλο μην εχεις να πληρωνεις αδικα λεφτα. Εγω αμα ειμουν στην θεση σου θα επερνα το 125αρι για βολτιτσες τρυγυρο εκει αλλα οχι για μακρινες αποστασεις εσυ αποκει και περα κανεις οτι θες εγω την συμβουλη μου σου εδοσα και το τι προκειτε να συμβει αμα σε πιασουν χωρις διπλωμα με 125 γιατι εισαι και ανιλικος!!! Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμός για δίπλωμα 50άρι |