Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 19:18 @Μηχανήματα
εχω κατεβασει και εγκαταστησει το ultrasurf αυτο το προγραμματακι αλλαζει το ip... όταν το εγκατεστησα ανοιξε κατευθειαν στον explorer... ξερει να μου πει κανεις αν ισχυει και στο firefox και στο chrome? Πήγαινε στο θέμα: ultrasurf
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 17:29 @Μηχανήματα
guys θελω την βοηθεια σας... πως μπορω να κρυψω την ip μου γιατι τωρα τελευταια με εχουν βαλει στο ματι... Πήγαινε στο θέμα: κρυψιμο ip
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 21:07 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια εδω και εναμισι χρόνο έχω σχέση με ενα αγόρι... μου έχει ζητησει να πάω να μείνω μαζί του του έχω πει ότι δεν μπορώ γιατί δεν με αφήνουν οι γονείς μου είμαι 18 χρονών ωστόσο ακόμη με ταΐζουν αυτοί...πως μπορώ να τους ζητησω να μένω με το αγορι μου τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα χωρίς να πάθει καρδιά η μαμά μου? το θέλω και εγώ πάρα πολύ και προσπαθώ απεγνωσμένα να βρω μια δουλειά ώστε να είμαι πιο ελευθερη, πιο ανεξαρτητη, αλλα μέχρι στιγμής δεν βρήκα τίποτα... αν εχετε περάσει τα ίδια ή αν έχετε καμιά ιδέα για το πως να το πω πλιζζζ πείτε μου.... Πήγαινε στο θέμα: θέλω ν μείνω μαζί μ τ αγόρι μ αλλά...
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 12:11 @Διάφορα
εγώ προσωπικά συχαίνομαι την θεωρία όπως ο διάολος το λιβάνι ένα πράγμα... ΑΟΔΕ δεν διάβασα όλη την χρονιά ούτε μια σειρά από το βιβλίο στο φροντιστήριο τούβλο πήγαινα τσιμεντόλιθος γύριζα... έκατσα όμως την μέρα πριν το δώσουμε και έγραψα 17,9 και αυτό επειδή κάποια σημεία τα έγραψα με δικά μου λόγια... Γνώμη μου είναι πολύ δύσκολο στην κατανόηση ειδικά έτσι όπως είναι διατυπωμένο το βιβλίο... μην σε αγχώνει κανένα μάθημα της τεχνολογικής όλα θέλουν μεθοδικότητα... και ο προγραμματισμός είναι από τα αγαπημένα μου μαθήματα(19.2) και δεν είναι καθόλου δύσκολος αρκεί να μην αφήσεις κενά...αυτά!
Πήγαινε στο θέμα: Περι ΑΟΔΕ το αναγνωσμα
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 12:00 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θεματακι που έχω με το notebook... εκεί που δούλευε κανονικα μια μέρα το ανοιξα και λέει πως δεν μπορούν να βρεθούν τα windows και ότι θέλουν ξανα εγκατασταση... μπορεί καποιος να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κανω? ευχαριστώ εκ των προτέρων... ![]() Πήγαινε στο θέμα: εγκατάσταση windows
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 19:39 @Διάφορα
το φάρμακο δεν είναι ίδιο για όλου όπως ξέρεις ή ομοιοπαθητική ασχολείται με την ψυχολογία του ανθρώπου και έτσι το φάρμακο είναι ανάλογο με τον χαρακτήρα του καθενός... Πήγαινε στο θέμα: Omoiopathitiki
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 15:44 @Διασκέδαση
Μήπως ξέρεις κανείς πως είναι το πραγματικό όνομα του ράππερ Bo???
Πήγαινε στο θέμα: Ραππερ Βο
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 15:38 @Διάφορα
Δεν νομίζω φίλε webmaster πως η ομοιοπαθητική είναι άχρηστη... Από πολύ μικρή έχω αλλεργική ρινίτιδα τα στην αρχή κάποιους μήνες του χρόνου συνήθως άνοιξη και φθινόπωρο και όσο μεγάλωνα είχα όλα τον χρόνο... Τα σπρέι που έβαλα είναι πολλά περισσότερα από ότι επιτρέπονται τα χάπια που πήρα πολλά και διάφορα αφού από την μακροχρόνια χρήση τα συνήθιζε ο οργανισμός μου και δεν λειτουργούσαν.... καυτηριασμό στις κόγχες έκανα δυο τρεις φορές... Τον τελευταίο χρόνο όμως σώθηκα... έκανα ομοιοπαθητική και ήμουν πολύ τυχερή αφού βρέθηκε σχεδόν αμέσως το χάπι που ταίριαζε σε εμένα... Πραγματικά δεν χρειάστηκε να ξαναπάρω τίποτα και πλέον μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ κάτι που πριν την θεραπεία δεν γινόταν γιατί η μύτη μου ήταν συνέχεια βουλωμένη και δεν μπορούσα να αναπνέω σωστά πράγμα πολύ κουραστικό πίστεψε με... Στην ομοιοπαθητική βρήκα αυτό που η συμβατική ιατρική δεν μπορούσε να βρει για να με κάνει καλά... και αυτό που λες για τις μηνύσεις πολλές είναι και αυτές εναντίον τον συμβατικών γιατρών για απάτη, γιατί ουκ ολίγοι είναι οι κομπογιαννίτες που υπάρχουν... Πήγαινε στο θέμα: Omoiopathitiki
Μήνυμα στις 13/2/2012 στις 15:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αντισύλληψης? νομίζω αν τελείωνε μέσα σου χωρις αυτά θα το έιχες καταλάβει... πόσο καιρό είστε μαζί???Πήγαινε στο θέμα: πως θα καταλαβω αν τελειωνει μεσα μου |