Μήνυμα στις 2/4/2010 στις 22:28 @Διάφορα
πολλα υπονοουμενα και τρελες τρελεσ μπιχτες!!!!!!!!αχ πιανει και δεν σταματαει!
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ανάψω?
Μήνυμα στις 2/4/2010 στις 22:25 @Sex
μαθε να το χρισημοποιεισ οπο και αν γερνει οσο και αν ειναι!!!!τεχνικη θελει απλα μην αγχονεστε για τιποτα....οτι μπορει ο καθενας....
Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 2/4/2010 στις 22:19 @Sex
παιδι μου εισαι 14!!!!!!περνα καλα και μην κανεις δυσκολη την ζωη σου...και η αγαπη ερχεται δεν χρειαζεται να κανεις κατι...αν ειναι να γινει θα γινει...ακου με ειμαι πιο μεγαλη απο σενα και εεεεεεεεεεεεχχχχχχχχχχχχχωωωωωωωωωωωωωωω πολλες εμπειριες!
Πήγαινε στο θέμα: τροποι για να σε αγαπισουν
Μήνυμα στις 2/4/2010 στις 17:38 @Sex
παιδια αιστηιτικος ειμαι θελετε αποτριχωση? αλλα να εχει λιγες τριχες και αλλα να εχει ολοκληρη γουνα!
Πήγαινε στο θέμα: Τριχωτο Στηθος ?? xD xD xD
Μήνυμα στις 2/4/2010 στις 17:32 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:τιποτα αγορι μοου...θα σου πω κατι....παρολο που ειμαι γυναικα...! αστην...παιξτο και λιγο αδιαφορος..οτι δεν σε εννιαξε και πολυ το οτι ειπε οχι...αστην...και αν καποια στιγμη αποφασισει πεσ της οκ παμε χαλαρα για ποτακι...να δεις πως θα τρεξει...και πες της κοπελας οτι δεν ξεκινας ποτε μια<ΣΧΕΣΗ> ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ....Η ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ...και αν εισαι μικροσ κοιτα να περνασ καλα και μην κανεια σχεση...εχεισ καιρο γι αυτα....Πήγαινε στο θέμα: μου κανει τήν δυσκολη
Μήνυμα στις 2/4/2010 στις 17:26 @Θ. Κλημεντίνη
οχι και μονη μου πιστευω οτι δεν αξιζει γιατι πολυ απλα οσο και να πιστευω και να μου δειχνει ο καθηγητης οτι ναι με θελει δεν ξερω τι ειναι ικανος να κανει για μενα...εχω αμφιβολιες...ειναι ρισκο το ξερω...τι να κανω? να ρισκαρω η να μεινω εδω στο αγορι μου?αξιζει αραγε να τα θυσιασω ολα για κατι που δεν ξερω που θα με βγαλει?
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητησ και μαθητρια-σχεση
Μήνυμα στις 1/4/2010 στις 15:51 @Θ. Κλημεντίνη
και εγω συμφωνω μαζι σας κοριτσια και ευχαριστω...πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος για κατι καινουργιο
Μήνυμα στις 1/4/2010 στις 15:47 @Sex
ε τι εγω η πιο μικρη??????ενταξει δεν λεω ηλικια....ειμαι 20 και το εκανα στα 13 προσ 14!σχεση ειχα ομως ε δεν ηταν ξεπετα..4 χρονια κρατησε!
Πήγαινε στο θέμα: ποσο χρονον εισασταν οταν το κανατε?
Μήνυμα στις 1/4/2010 στις 15:43 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:δεν ηξερες οτι ειναι παντρεμενος?φυγε μακρυα του...ειναι δυσκολο το ξερω αλλα οχι και παντρεμενος κοριτσι μου...ξεχνα τον...προσπαθησε τουλαχιστον...και στην δικη μου υποθεση υπαρχει προσωπο και απο την μερια του και απο την μερια μου αλλα κανεις δεν ειναι παντρεμενος! εγω σκεφτομαι να το σταματησω ολο αυτο το βασσανο γιατι δεν αξιζει για την δικια μας καλοπεραση να δουλευουμε 2 ανθρωπουσ που απλα ειναι διπλα μας...εσυ ενω ειναι παντρεμενος δεν το σκεφτεσαι?για το καλο σου...Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια
Μήνυμα στις 1/4/2010 στις 15:36 @Θ. Κλημεντίνη
τιποτα δεν κανει κακο...απλα γιατι εμεις οριζουμε τις επιλογες μας!
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητης-μαθητρια |