Μήνυμα στις 3/12/2010 στις 00:50 @Sex
??????????????????????????????????????
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 23/11/2010 στις 15:59 @Sex
Παιδια πανε τωρα 2 μηνες που την εκανα την επεμβαση... Δεν νιωθω ανετα με το εργαλειο μου... Το πρηξιμο και ο πονος εφυγε, αλλα εχει ακομα καποια μικροσημαδακια... Πρεπει να παω στο γιατρο για καμια λοιφή??? Επισεις, Το νιωθω πολύ μικρότερο και δν ερεθιζεται σχεδον καθολου... ειναι φυσιολογικό??? Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 23/11/2010 στις 15:49 @Sex
Εγώ θα απαντουσα θετικα... Το καθε αγορι της ηλικίας μας φαντασιώνεται ενα οργιο, ενα ομαδικο σεξ κτλ.. Θα κομπλαρα και εγω βεβαια... Αλλατι πειραζει... Εμπειρια ειναι και αυτο... Μην αρνηθεις φίλε... ειναι ευκαιρια ζωης !!! Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικο
Μήνυμα στις 27/9/2010 στις 14:38 @Sex
Παιδια τι γνωμη εχετε για τους Bi??? (αντρες που πανε και με τα δυο φυλλα) Πιστευετε οτι θα μπορουσε καποιος bi να κανει οικογενεια??? (με γυναικα φυσικα...) Πήγαινε στο θέμα: Γνωμη για τους Bi???
Μήνυμα στις 27/9/2010 στις 14:36 @Μηχανήματα
Ρε παιδια... Εχω προβλημα με το Adobe Flash Player... Ανοιγω σελιδες που βασιζονται σε αυτο και δεν δουλευουν... Τι μπορει να φταιει??? Πριν απο κανα μηνα δουλευε κανονικα... Τωρα φορτωνει και δν ανοιγει... Εκανε αναβαθμηση μονο του και εκτοτε σταματησε να δουλευει... (Π.χ.: Προσπαθησα να φορτωσω τη σελιδα http://www.whatsup.gr/reloadit/) What s Up Reload It ! Πήγαινε στο θέμα: Adobe Flash Player
Μήνυμα στις 27/9/2010 στις 14:28 @Sex
Εγω τν εχω 17 εκ. αλλα τον εχω πετυχει και στα 18... Την περιμετρο πως τη μετραμε??? Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 24/9/2010 στις 01:28 @Sex
Την εκανα την επεμβαση... Με μερικη αναισθησια... Ολα πηγαν καλα... Κομψοτεχνιμα το ονομασε ο γιατρος... Τεσπα, τωρα ειμαι στη 5η μερα και ολα ειναι καλα... μονο που εχω καποιες ενοχλησεις οταν περπαταω... Το θεωρω φυσιολογικο... Το θεμα ειναι, πως οταν απο μονο του, καθε πρωι, οταν ερχεται σε στυση ΠΟΝΑΕΙ... Αυτο ειναι φυσιλογικο?? Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 15/9/2010 στις 16:50 @Sex
Οταν λες οτι το θεαμα θα ειναι τρομακτικο??? Τι εννοεις???
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 14/9/2010 στις 00:13 @Sex
Παιδια πηγα σε γιατρο και μου επιβεβαιωσε οτι εχω φίμωση... Φοβαμαι το ολο σκηνικο... Σε λιγες μερες ειναι η επεμβαση... ΠΕΡΙΤΟΜΗ!!! Εχει κανει κανενας απο εσας??? Πως ειναι??? Θα συνηθησω το εργαλειο μου γρηγορα??? Θα ποναω??? Ποσες μερες μετα τη επεμβαση θα μπορω να το "χρησιμοποιήσω"??? (Ειμαι στα 16 και δεν ειχα ακομα "ολοκληρωμενη" σχεση... Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 13/9/2010 στις 23:45 @Μηχανήματα
Για να δεις αν σου κλεβουν ιντερνετ δοκιμασε να μπεις στη σελιδα του ρουτερ σου, και να δεις ποιοι και ποσοι ειναι συνδεμενοι σε αυτο... Εμενα ετσι μου το βγαζει... Πήγαινε στο θέμα: Ασύρματο ίντερνετ |