Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 17:17 @Διασκέδαση
Να σου θυμίσω πως το ftou.gr είναι anticommunity.Θα στο θυμίσει μετά ο WebMaster.Ελπίζω να σου άρεσε το site..
Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδι
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 17:14 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αχα!Δεν είναι τίποτα.Θα σου περάσει.Απλά προσπάθησε μην το κάνεις.Λίγο ευγένεια θέλει μόνο.Ή αν δεν είναι από ευγένεια,απλά προσπάθησε να μην το κάνεις,ξέρω εγώ κάθε φορά που το κάνεις τράβα μια μπουνιά στο εαυτό σου :Ρ(πλάκα κάνω) απλό είναι προσπάθησε να μην το κάνεις!!!Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα συμπεριφοράς
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 15:49 @Θ. Κλημεντίνη
Όπως λέει και η λογοτεχνία,έκανες ένα άστοχο ερώτημα,δεν νομίζω να μπορεί κανένας να σου πει τι να κάνεις όταν εσύ δεν λες απολύτως τίποτα για το συναίσθημα.Μάλλον θα είσαι λυπημένος,περνάει εύκολα.Μπορεί να είσαι και ερωτευμένος(λέμε τώρα).Είναι πολλά πράγματα,αλλά εσύ ρίχνεις ένα ξερό"είναι ένα συναίσθημα". Αν είσαι λυπημένο,προσπάθησε να βγεις έξω με τους φίλους να κάνεις κάτι τέλος πάντων που να σε κάνει ευτυχισμένο,γνώρισε κανένα κοριτσάκι.Όσο για τους φίλους,ας μου πει ένας που δεν κάνει μαλακίες μαζί τους ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα συμπεριφοράς
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 15:30 @Sex
Πως γίνεται η μέτρηση πέους,δηλαδή εννοώ από εκεί που αρχίζει το πέος από το σώμα μέχρι εκεί που φτάνει ή από τα αρχίδια και πάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Μέτρηση πέους
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 21:11 @Θ. Κλημεντίνη
Καλύτερα να πας.Είμαι αγόρι και ξέρω πως δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις εύκολα ένα κορίτσι με το οποίο είσαι 11 μήνες περίπου.Εγώ περιμένω 1,5 χρόνο!!!Καλύτερα να πας,να τα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και αν θες να κάνεις κάτι τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!
Πήγαινε στο θέμα: Να παω να του μιλησω η οχι?
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 19:38 @Sex
Είναι απλό.Καταρχήν,θα του πεις να πάτε να δείτε καμιά τσόντα σπίτι σου ή σπίτι του.Μετά μπορείς να του πεις να τραβήξετε μαλακία.Δεν νομίζω είναι πολύ δύσκολο έτσι όπως θα έχετε καβλώσει!!! Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 15:37 @Διάφορα
Γεια σας μέλη του φτου!Χθες γυρνούσα από την προπόνηση μαζί με 6 φίλους μου οι 2 είναι από το σχολείο μου ενώ οι άλλοι από άλλο σχολείο.Μπροστά μας ήταν ο διευθυντής του σχολείου μου και τους είπα σκάστε,είναι ο κύριος Α. μπροστά μας(έλεγαν βλακείες).Αυτοί άρχιζαν να τον φωνάζουν(τα παιδιά από το άλλο σχολείο).Ο διευθυντής γύρισε πίσω και μας είπε"δεν σας έχω δώσει κανένα δικαίωμα"και έφυγε ενώ ο ένας από τους φίλους μου από το ίδιο σχολείο(τον ξέρει καλά ο διευθυντής,είναι και πρόεδρος σε παράταξη)γελούσε δυνατά.Έφυγε και μετά από λίγο τον ξαναφώναζαν πάλι οι ίδιοι από το άλλο σχολείο και όλο αυτό έξω από το σχολείο.Σήμερα εμένα και τα άλλα δυο παιδιά μας απέβαλε,1 ημέρα εμένα και 2 τους άλλους(δεν μπλέκομαι πολύ σε χαζομάρες και δεν έχω δώσει αφορμή για ποινή στο παρελθόν,είμαι Γ γυμνασίου).Τώρα πείτε μου γίνεται αυτό που έκανε; Πήγαινε στο θέμα: Ημερήσια αποβολή;
Μήνυμα στις 13/9/2012 στις 15:02 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Είχα πει στο προηγούμενο θέμα πως θέλω να ξεπεράσω αυτήν που είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια και που είμαστε γείτονες.Ένιωθα πως τα καταφέρνω,αλλά έτυχε να είμαστε στην ίδια τάξη.Απελπίστηκα.Νόμιζα πως θα μου φάει και άλλο χρόνο από την ζωή μου και πως αυτή την φορά θα με καταστρέψει.Δεν ήθελα να πάω σχολείο μόνο και μόνο για αυτήν. Ευτυχώς στην τάξη είναι και ένα άλλο κορίτσι που δεν την παρατήρησα πολύ,τις 2 πρώτες μέρες αλλά σήμερα όταν την είδα καλά,μου άρεσε πολύ,την σκέφτομαι όλη την ώρα!Ούτε το όνομα της δεν ξέρω διότι όταν έλεγαν τα ονόματα εγώ σκεφτόμουν την άλλη.Θέλω να την πλησιάσω,νομίζω πως με αυτήν θα ξεχάσω την Χ,αλλά είμαι ακόμα ερωτευμένος με την Χ.Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς την Χ αλλά από την άλλη μου αρέσει μια άγνωστη που δεν ξέρω καν το όνομα της. Τι λέτε πως να την πλησιάσω? (Όσο για την Χ πρέπει να την ξεχάσω,νομίζω πως κάτι τρέχει με έναν άλλον αλλά πάντα κάνει τις χαζομάρες μπροστά μου.Δεν της δίνω σημασία καθόλου,της είχα πει πως δεν με νοιάζει τι θα κάνει από εδώ και πέρα,να κάνει ότι θέλει αρκετά με πλήγωσε.Και της είχα πει πως δεν θέλω μέσα στη τάξη να μου μιλάει καν,και πως όλα τελείωσαν,αλλά αυτή ακόμα,πρώτη μέρα μέσα στην τάξη μιλούσε με τις φίλες της και όλο με κοιτούσε,οι φίλες της ξέρουν τι είχε γίνει,σήμερα πάλι τα ίδια.Αλλά δεν θέλω να ξαναγίνουμε φίλοι όπως παλιά(γνωριζόμαστε 5 χρόνια)επειδή το μόνο που θέλει είναι να με γαμάει) Τι λέτε για αυτό το θέμα κάνω το σωστό? Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να την πλησιάσω.Πως?
Μήνυμα στις 13/9/2012 στις 14:41 @Sex
Εγώ τα ξυρίζω όχι μόνο επειδή είμαι ποδοσφαιριστής αλλά φαίνεται πιο ωραία το πόδι σου και όχι σαν πόδι αρκούδας.Είναι περίπου όπως το πέος,πιο ωραία φαίνεται ξυρισμένο.Δεν σου λέω να τα ξυρίσεις αλλά δεν μπορείς να βγεις με κοντό παντελονάκι και με την τρίχα"κάγκελο"...
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα ποδιων
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 15:13 @Flame
Έχω έναν φίλο που δεν πιστεύει στο Χριστιανισμό και λέει πως είναι Άθεος Ανθέλληνας,έχετε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο?
Πήγαινε στο θέμα: Άθεος Ανθέλληνας |