Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 19:50 @Διασκέδαση
αυτο ηταν τελικα?
Πήγαινε στο θέμα: χαραμα κλαμπ θεσσαλονικης
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 17:19 @Θ. Κλημεντίνη
βρε κοριτσια μην κανετε σχεσεις απο τα 15-16 με 20χρωνους , καντε σχεσεις με συνομιλικους σας θα εχετε αργοτερα στην ζωη σας ευκαιριες να κανετε σχεσεις με μεγαλητερους οχι απο τωρα ομως
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμος της κολλητης μου!
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 17:00 @Θ. Κλημεντίνη
αυτο δεν μπορω να στο πω εγω ,αναλογος ο χαρακτηρας του , αν θες μπορεις να τον ρωτισεις για τα πρωσοπικα του , (πχ α δεν μου εχεις πει σαρεσει καμια κοπελα απο την ταξει μας , η ποια θεωρεις πια ομορφη ,)η τπτ τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: Τον γουσταρω η οχι???
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:45 @Θ. Κλημεντίνη
μπορει να ειναι ντροπαλως και να μην μπορει να στο πει .. αλλα αυτο μπορες να το μαθεις αν μιλισετε για τα προσωπικα σας μπορει να στο πει
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:41 @Sex
1 το θεμα της αντοχης αλαζει με τα χρονια δλδ σε θα σου αυξηθη η αντοχη χρονια με τα χρονια 2 λογικο ειναι , και εμενα μου συνβενει 3 απλα το νομιζεις επειδη εκανες σεξ κατι που δεν ειχες ξανακανει και νιωθεις ανωτερος Πήγαινε στο θέμα: Απορίες
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:39 @Θ. Κλημεντίνη
δεν πιστευω να νιωθεις κατι ,απλα επειδη αρχησε να σου δινει σημασια ετσι ξαφνηκα εσυ τον προσεξες περισοτερο αλλα εγω πιστευω πως αυτος μπορει να νιωθει κατι για σενα απο την στιγμι που αρχησε να σου μιλαει .
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 15:01 @Sex
οτι τον ανεβαζεις σεξουαλικα
Πήγαινε στο θέμα: τι σημαινει..........
Μήνυμα στις 15/4/2012 στις 18:56 @Sex
να κανεις σεξ :)
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι Αυνανισμού για άντρες
Μήνυμα στις 15/4/2012 στις 18:19 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:οχι δεν σας κανει τιποτα , 1 σας ειπε ψεματα ,14 χρονον να παει στην αστυνομια δεν νομιζω ,εστι και αλιως τη να πει με κοροειδευουν απο το facebook , 2 και εγω ειχα ενα fake acount και μου το εκλεισας και δεν εκανα τιποτα που απαγορευεται ,απλα μοθ το εκλεισαν επειδη ηταν fake . Μην φοβασε δεν θα παθεις τιποταΠήγαινε στο θέμα: Mας πιασανε |