Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 10:44 @Sex
Οτι κανω αφορα μονο το πεος ισως φανει περιεργο αλλα δεν με βοηθαει να ερθω σε οργασμο το χαιδεμα απο εμενα τον ιδιο.χD
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και χαϊδεμα.....
Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 10:42 @Θ. Κλημεντίνη
Kαποια που δεν εχεις ξεπερασει και σε βασανιζει απο το υποσυνηδητο σου ειναι η αιτια.
Πήγαινε στο θέμα: δεν μ΄αρεσει καμια.
Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 10:19 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν βαραμε γυναικες φιλε οσο και καριολες να ναι.Σε καταλαβαινω πολλες φορες μου εχει ερθει να το κανω και εγω οχι σε ιδιες συνθικες βεβαια με σενα αλλα συγκρατιεμαι.Ξεχνατο σημασια εχει οτι το καταλαβες.Θα σε ευτασε στα ακρα να μην στο παιζω και ανοτερος και καλα αλλα και εγω μια φορα ειχα μπλεχτει σε εναν καυγα και η κοπελα του μαλακα που πλακωνωμουν εμπενε μεσα και με γρατζουναγιε η καρια (εκει δεν ηθελα πατημα μια μπουνια?)Ευτυχως την απομακριναν.Και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι απο αυτες κινδυνευεις στο ξυλο διοτι πρωτων γρατζουναναι και υπαρχει κυνδινος να σου βγαλουν κανα ματι και δευτερον βαρανε στο επιμαχο σημειο χωρις κινδυνο να ρεζιλευτουν διοτι ειναι γυναικες... Και παρολλα αυτα δεν πρεπει να σηκωνουμε χερι πανω τους.Αυτο ειναι τιμη μας και δειχνουμε ανοτεροτητα κανωντας το.Ετσι και εσυ πρεπει να κανεις απο δω και περα.Τωρα ισως σου βγαλει το ονομα η μικρη αλλα αγνωοντας την και δειχνωντας χαλαρος θα εισε μια χαρα και θα της σπασεις τα νευρα διοτι θα καταλαβει οτι δεν ενδιαφερεσαι για αυτην δεν παει να χτυπιεται! Πήγαινε στο θέμα: βάρεσα κορίτσι...
Μήνυμα στις 26/6/2011 στις 18:23 @Μηχανήματα
Δεν και αυτο το πρωτο.Παντος το προηγουμενο ηταν ιδιο μετα ελληνικα το μονο γραμμα που ελυπε ηταν το ωμεγα.Θελω να πω οτι πχ κατεβαζεις μια γραμματοσειρα που αντι για γραμματα θα εχει ζωα.Αυτη θα δουλεβει στην αγγλικη.Και αυτη ελληνικους χαρακτηρες εχει απλα δουλεβουν στην αγγλικη γλωσσα. Πήγαινε στο θέμα: γραμματοσειρα
Μήνυμα στις 26/6/2011 στις 16:18 @Μηχανήματα
Οχι οτι υποστηρηζει η γραμματοσειρα.Αλιως θα στα βγαζει τετραγωνακια.
Πήγαινε στο θέμα: γραμματοσειρα
Μήνυμα στις 26/6/2011 στις 12:40 @Μηχανήματα
Απλα θα το αναφερω γενικα για να λυθουν μελλοντικες αποριες. Απλα drag-and-drop στον c:\windows\fonts Πήγαινε στο θέμα: γραμματοσειρα
Μήνυμα στις 26/6/2011 στις 00:31 @Διάφορα
Παιδιά ο τιτλος τα λεει ολα θέλω να αφήσω μακριά μαλιά.Ειχα καποιο διαστημα που που τα ειχα ισα ισα να καλυβουν τα αυτια και μου αρεσαν.Μετα τα εκανα μοικανα extreme πολυ κοντα πλαγια (δερμα)και πανω σχεδον ακουρευτα.Μετα (δηλαδη τωρα)αφου μακριναν τα πλαγια τα ισιοσα και εκανα μοικανα απλη με χετη γωνια.Τωρα απεχουν αρκετα απο το μακρι μαλι αλλα θελω να ρωτησω κατι.Εγω παντα πριν αφησω μακρυ(καλα μην φανταστητε πολυ) μαλι ξυριζα το κεφαλι γλομπο και τα αφηνα να μεγαλωνουν με μια σχετικη ομοιομορφια.Τωρα τι να κανω να τα αφησω να μακρινουν πολυ και μετα να παω να τα σενιαρω ας ειμε καλοκαιριατικα σαν χαζο?Δεν θελω να τα κανω κοντα παλι διοτι θελω να τα μακρινω οσο πιο γρηγορα γινεται.Καμια συμβουλη απο εμπυρους για το πως θα τα χτενιζω τωρα μεχρι να μακρινουν διοτι δεν θελω να τα κουρεψω. Κατι να κανω για να διειχνουν οσο τον δυνατον πιο περιποιημενα αυτο το διαστημα....Α εχω πολα μαλια πικνα και οταν μεγαλωνουν ειναι ισια.
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με σταδιο προς μακρι μαλι!
Μήνυμα στις 25/6/2011 στις 12:51 @Sex
Εμενα με πονανε οταν δεν τραβαω.Δεν νομιζω να ειναι αυτο...Αλλα μπορει ο τροπος που τραβας να τα επιρεαζει.Για δοκοιμασαι να αποχη μια μερα και πες μας. Πήγαινε στο θέμα: Ορχεις
Μήνυμα στις 25/6/2011 στις 10:51 @Sex
Αμα εισε τυχερος και το ικα (κτλ οτι εχεις)εχει υπεριχογραφημα οταν στο γραψει ο ουρολογος θα πας να το κανεις χωρις να πληρωσεις τιπτα.Εμενα δεν ειχε και πηγα σε ειδιοτικο και πληρωσα εξηντα ευρο την επισκεψη και αλλα εξηντα τον υπερηχο.Βεβαια ειναι αναλογα τον γιατρο αλλος μπορει να παρει περισσοτερο και αλλος λιγοτερο παντος πανω κατω εκει κιμενεται. Πήγαινε στο θέμα: Ορχεις |