Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 20:09 @Sex
Παπαριες ειναι.Αυτο που ουσιαστικα σου κανει ειναι να στο ξεχιλωνει με αποτελεσμα να φενεται φοβερο και τρομερο σε χαλαση και το ιδιο σε στυση(πραγμα που δεν συμφαιρει).Επισης υπαρχει και κυνδινος να χαση την σκληροτητα του και την σωστη του κλιση η οποια οφελει σε στηση να ειναι προς τα επανω. Θες την γνωμη μου?Να εισε φιλος με το πεος σου οπως και να ειναι και να μαθεις να ζεις με αυτο.Τι αν ειναι 9 τι 19 εκατοστα. Πήγαινε στο θέμα: Μεγέθυνση πεους
Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 20:04 @Διάφορα
Υποκλινομαι... Πήγαινε στο θέμα: ξηρός πάγος
Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 01:29 @Διάφορα
Το michigan το ειχα παρει 1 η 2 Αυγουστου αν θυμαμαι καλα.Βγαινει εκει τελει Ιουλιου με αρχες Αυγουστου οποτε θα περιμενεις λιγο.Καλη επιτυχια.
Πήγαινε στο θέμα: Αποτελέσματα ECCE-ECPE
Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 01:24 @Sex
Η εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι η εξης.Οταν το κανεις δεν εχεις πολυ ορεξη.Προσπερματικα υγρα λοιπον δεν υπαρχουν (και να υπαρχουν ειναι λιγα)η ποσοτητα συναιπως ειναι και λιγοτερη απο το συνηθισμενο σου και βγαινει μετα οταν το πεος εχει χαλαρωσει και η ουρηθρα εχει φαρδινει αφινωντας η μαλλον ασκοντας λιγοτερη πιεση στο σπερμα που φιλακιστικε μεσα.Δυσλητουργια παντος δεν ειναι διοτι δεν ειναι κατι που συμβαινει συνεχια οποτε ειναι προφανες.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα εξπερμάτωσης
Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 00:43 @Sex
Κανεις μεγαλο λαθος...Εσυ το εχεις παρει ετσι.To forum εχει τοσες κατηγοριες απλα τυχαινει μεγαλος αριθμος μελλον να ειναι εφηβοι οι οποιοι εχουν διαφορες ανυσιχιες σε σεξουαλικα θεματα και για αυτο κυριαρχουν οι ερωτησεις σχετικα με το σεξ.Το φτου εχει περα απο το σεξ και αλλες κατηγοριες.Και χαλαρωσε τι εκανες για να φας μπαν? Παρεπιπτωντος νομιζω οτι ειναι γνωστο οτι η Jlo εχει τον καλυτερο ass αν και εγω πιστευω πως η δικια μου η Keeley Hazell εχει καλυτερο.Ακομα και να μην εχει ειμε τιφλωμενος και δεν δεχομαι τιποτα αλλο...xD Ενοειται πλακα κανω. Πήγαινε στο θέμα: Best Celebrity Ass Ever
Μήνυμα στις 28/6/2011 στις 11:29 @Θ. Κλημεντίνη
Η μανα μου παντος ειναι μια εξεραιση.Δεν ξερω για τις αλλες ουτε με ενδιαφερει! Πήγαινε στο θέμα: δεν μ΄αρεσει καμια.
Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 23:48 @Μηχανήματα
Παιδια εχετε ιδεα πως μπορω να καταγραψω απο ψηφιακη τηλεωραση προγραμματα μεσω καπιου προγραματος?Θελω να μην χρειαζεται να μλπεχτω με dvd cd κτλ.Απλα με καποιο φθηνο προγραμμα να τα παιρναει στον υπολογιστη σε καλη αναλυση.Δεν ξερω αν υπαρχει απλα θα ηθελα μια κατευθηνση.
Πήγαινε στο θέμα: Record directly from TV
Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 23:43 @Μηχανήματα
Εαν δεν χρησιμοποιεις gadgetς δεν φωρτωσεις με games το pc θα λειτουργουν καλα.Αλλα σηγουρα λιγο παραπανω μνημη θα βοηθουσε.
Πήγαινε στο θέμα: Windows 7 Ultimate (32 bit)
Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 20:23 @Sex
Απο Ελλαδα δεν θα το πιστεψεται αλλα και εγω την Κωστα Μαρτάκη (χαχαχαχ)περα απο την πλακα η Σισσυ Χρηστιδου θα μου ηταν υπεραρκετη. Απο εξωτερικο την keeley hazel (εχω ερωτα μεγαλο ερωτα μαζι της)και για μενα θεωρειται η πιο σεξυ γκομενα του πλανητη.
Πήγαινε στο θέμα: Ποιον ή Ποια θα θέλατε στο κρεβάτι σας;;
Μήνυμα στις 27/6/2011 στις 11:48 @Sex
Nαι θα μου αρεσε και θα το δοκοιμαζα μην το παρακανεται ομως.Βεβαια μετα απο αυτο να τρεμεις να τον λυσεις διοτι θα σου αλαξει στην κυριολεξια τα φωτα!Αν εχεις λοιπον κανενα καμενο λαμπακι και θες να γινει αυτη η αλλαγη στα φωτα το παιχνιδι που θα σας προτεινα να κανεται ειναι αφου τον δεσεις να του βαλεις στα ματια κανενα ημιδιαφανες υφασμα ετσι ωστε να φυλο βλεπει.Και να του κουνιεσαι να του τριβεσαι αλλα να μην μπαινει μεσα του.Αυτος θα φτιακτει τοσο και ισως σου να σε παρακαλει να μπεις να του κανεις στοματικο για λιγα δευτερολεπτα και μετα πριν καλα καλα χαρει να βγαινεις μετα να τον λυσεις και λογικα θα εχει αγριες διαθεσης.Και πιο αυξημενη ενταση απο τα συνηθισμενα.(Δεν το εχω κανει αλλα εμενα θα μου αρεσε).
Πήγαινε στο θέμα: χειροπέδες!!!! |