Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 01:28 @Sex
Εμένα μου το είχε πει ο παιδίατρος πολύ παλιά(6 χρονών) να το κατεβάζω κάθε φορά που κάνω μπάνιο. Έτσι,αφού το έκανα δεν έχω πρόβλημα,ενώ πολλοί φίλοι μου που δεν το ήξεραν ή βαριόντουσαν να το κάνουν,έχουν αυτό το πρόβλημα...
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια σχετικά με πέος
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 16:37 @Sex
Και πάλι το 13 είναι ένα πολύ καλό μέγεθος...Σίγουρα θα μεγαλώσει.
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 01:24 @Sex
Ναι έχω παραξενευτεί γιατί είναι τόσο μεγάλη σε σχέση με άλλα άτομα της ηλικίας μου(απ' ότι έχω ακούσει από φίλους)και το μόνο συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι έχω αναπτυχθεί πολύ γρήγορα και ότι δεν θα μου μεγαλώσει πολύ ακόμα.Είναι σίγουρα τόσο γιατί έχω κάνει πολλές μετρήσεις.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 16:54 @Sex
Δεν ήξερα αυτό το πρόβλημα μέχρι που έμαθα πως όλοι οι φίλοι μου το έχουν.Αυτό δημιουργείται επειδή δεν κατέβαζες το πετσάκι τόσα χρόνια και πλέον δεν κατεβαίνει εύκολα όλο.Έτσι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κατεβάζεις σιγά-σιγά και λίγο-λίγο και με τον καιρό θα φτιάξει.Αυτό το λένε συχνά οι γιατροί στα παιδιά από μικρή ηλικία αλλά δεν το εφαρμόζουν όλοι,γι αυτό και καταλήγουν να έχουν αυτό το πρόβλημα...
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια σχετικά με πέος
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 16:33 @Sex
Την έχω 17 και κάτι σε στύση,αλλά σε ηρεμία δεν ξέρω.Είχα ακούσει ότι δεν πρέπει να την μετράμε σε ηρεμία γιατί εξαρτάται από το κρύο κλπ...Τέλος πάντων,σε ηρεμία παίζει να μου είναι κοντά στα 10 εκατοστά.Ευτυχώς δεν έχει δει κανένας άλλος το πέος μου γιατί θα φρίκαρα...Είμαι 14.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 16:12 @Sex
Μια χαρά είσαι για 13...Στην ηλικία σου την είχα πάνω από 16,αλλά δεν πειράζει ίσως έχει αργήσει η ανάπτυξή σου.Εγώ πρόσφατα τη μέτρησα και μου είχε μεγαλώσει.Είμαι 14 και κάτι και μου είναι 17.5.
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 15:33 @Sex
Όλα αυτά είναι μόνο απλοί μύθοι...Δεν αληθεύει τίποτα
Πήγαινε στο θέμα: μυθοι για το μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 15:52 @Sex
Μποξεράκια πιο κοντά και λίγο κολλητά
Πήγαινε στο θέμα: μποξερακι vs σλιπακι
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 02:36 @Sex
Τι σόι εξετάσεις είναι αυτές??? Δεν το έχω ξανακούσει...Το μόνο που είχα ακούσει ήταν γυμνός με γιατρό μόνο για να ελέγξει αν έχεις δύο όρχεις...
Πήγαινε στο θέμα: γυμνος σε εξετασεις
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 19:15 @Sex
Εγώ που τους ξυρίζω μια χαρά μου είναι... Είναι ασφαλές,αλλά Θέλει λίγη προσοχή.Μην κόψεις και τίποτα...χαχα
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα Όρχεων. |