Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 18:20 @Θ. Κλημεντίνη
Με την κοπέλα γνωριζόμαστε 5 χρόνια...Τα τελευταία 2 χρόνια την ερωτεύτηκα...Έφαγα 2 Χ με το γνωστό "αν τα φτιάξουμε κάποτε θα χωρίσουμε και δεν θα μιλάμε άλλο" και την δεύτερη φορά "σε βλέπω φιλικά" ε την δεύτερη φορά νευρίασα και δεν της μίλησα άλλο (Οκτώβριο),αλλά,όταν ήμαστε στο σχολείο(ίδια τάξη) και αγκαλιάζομαι με κάποιες φίλες μου,ζηλεύει την έχω δει πολλές φορές...Μια φορά,όταν επιστρέφαμε από το σχολείο,ήθελε να μου μιλήσει,το κατάλαβα γιατί με περίμενε,αλλά άλλαξα δρόμο ο μαλάκας... Το πρόβλημα μου είναι πως θέλω να την ξαναπλησιάσω,να κερδίσω πάλι την εμπιστοσύνη της,αλλά δεν μπορώ,μου κόβονται τα πόδια όταν της μιλάω,φοβάμαι μήπως δεν δεχτεί(έχει δείξει πως θέλει να είμαστε όπως πριν)...Έχω αρνηθεί πολλές για χάρη της...Τι να κάνω; Βοηθήστε με σας παρακαλώ! ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: θέλω να την πλησιάσω πάλι :/
Μήνυμα στις 16/1/2013 στις 13:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καμία βοήθεια;;;
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γυρίσω πίσω
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 22:31 @Θ. Κλημεντίνη
Θέλω να γυρίσω πίσω στην μοναδική που έχω αγαπήσει αληθινά.Μου έχει ρίξει άκυρο 2 φορές...Όμως την αγαπάω ακόμη,δεν μπορώ χωρίς αυτή(είμαστε 15)...Παλιά ήμασταν περίπου κολλητοί,αλλά τώρα δεν μιλάμε καθόλου,ήταν δικιά μου επιλογή,αυτή προσπαθεί να μου μιλήσει αρκετές φορές αλλά,δεν ξέρω κάτι,με πιάνει(θα το έλεγα εγωισμός) και δεν μπορώ...Πολλές φορές όταν αγκαλιάζομαι με κάποιες φίλες από την τάξη μου και μας βλέπει,φαίνεται ότι ζηλεύει(την έχω δει πολλές φορές,αλλά και οι φίλες της κοιτάνε...).Όπως είπα,τώρα δεν μιλάμε άλλο,αλλά την θέλω όσο τίποτα!!!Δεν ξέρω πως να τα καταφέρω,τουλάχιστον να μιλάμε και τα άλλα θα έρθουν με το πέρασμα του χρόνου...Μακάρι να μπορούσαν να κάνω κάτι...Από την άλλη μου αρέσει από τις 2 φίλες μου(που είναι στην παρέα) αλλά αυτή είναι κολλημένη με έναν άλλον(δεν την θέλω,μόνο μου αρέσει)...Βοηθήστε παιδιά ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γυρίσω πίσω
Μήνυμα στις 12/1/2013 στις 18:57 @Θ. Κλημεντίνη
Να σου θυμίσω πως το "ποζέρια" και "ποζέρικη" γράφεται με Ζ και όχι με 2...Δεν τον λέω από κακία,αλλά χαλάς την εικόνα... Πήγαινε στο θέμα: Ποζερια
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 19:34 @Θ. Κλημεντίνη
eleka όταν εννοείς πράξεις,δηλαδή, να σου μιλάει και να σε φιλήσει; ή γενικά πράξεις(καθημερινή συμπεριφορά κτλ);; Πήγαινε στο θέμα: Πως συμπεριφέρεστε όταν θέλετε κάποιον/α;
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 12:20 @Θ. Κλημεντίνη
Τι εννοείς με το "σαγαπάω είναι δύσκολη κουβέντα";
Πήγαινε στο θέμα: Πως συμπεριφέρεστε όταν θέλετε κάποιον/α;
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 00:21 @Θ. Κλημεντίνη
Απευθύνομαι κυρίως σε κορίτσια,αλλά θέλω και γνώμες αγοριών. 1)Πως συμπεριφέρεστε όταν θέλετε κάποιον/α; 2)Προσπαθείτε να είστε κοντά του,να του στέλνετε μηνύματα και να πιάνετε συζήτηση (Facebook); 3)Και τι κάνετε όταν θέλετε κάποιον/α,εννοώ κάνετε το πρώτο βήμα? 4)Θα ζηλεύατε αν κάποιος/α που σας θέλει(είναι δεδομένος/η) και του έχετε ρίξει Χ,θα έκανε κάτι με κάποιον/α άλλη μπροστά σας? 5)Ερώτηση προς κορίτσια.Τι σας αρέσει πιο πολύ σε ένα αγόρι,να είναι όμορφος με σκ@τ@ χαρακτήτα ή να έχει καλό χαρακτήρα και να μην είναι ιδιαίτερα όμορφος;(Θέλω να μου πείτε αλήθεια) 6)Ερώτηση προς κορίτσια.Θα μπορούσε να σας πείσει κάποιος με λόγια(που δεν σας αρέσει και πολύ);Δηλαδή,να σας πει ότι σας αγαπάει και να πειστείτε με λόγια; 7)Ερώτηση προς αγόρια.Εσείς τι κοιτάτε πιο πολύ να είναι όμορφη(If you know what i mean) και να είναι ψηλομύτα με σκ@τ@ χαρακτήρα ή να έχει υπέροχο χαρακτήρα και να μην είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμη; Παρακαλώ σοβαρές ερωτήσεις.Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Πως συμπεριφέρεστε όταν θέλετε κάποιον/α;
Μήνυμα στις 27/12/2012 στις 11:44 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Φέτος άλλαξα σχολείο,στο καινούργιο σχολείο που πήγα στην τάξη μου είναι ένα κορίτσι(γείτονες)που είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια,έχω φάει και 2 άκυρα.Την πρώτη φορά μου είπε πως με βλέπει σαν φίλο,αλλά πως θέλει να είμαστε ακόμα φίλοι και να μην την αποφεύγω...Την δεύτερη φορά(μου είπε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ μας) δεν της ξαναμίλησα(έχει 2 μήνες)...Πίστευα πως δεν θα την ξεπεράσω ποτέ αλλά σχεδόν τα κατάφερα,καθώς γνώρισα μια από την τάξη μου που είναι πανέμορφη(τώρα έχουμε αναπτύξει φιλική σχέση,αγκαλιαζόμαστε κτλ)..Νομίζω πως την έχω ερωτευτεί αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα μου..Νομίζω πως την άλλη την έχω ξεπεράσει αλλά όταν την βλέπω επανέρχονται όλα όσα νιώθω για αυτήν...Όταν είμαι με την άλλη τα ξεχνάω όλα,είναι πανέμορφη...Στο σχολείο όταν αγκαλιαζόμαστε ή μιλάμε η άλλη ζηλεύει και προσπαθεί να μου μιλήσει,επειδή έχει καταλάβει πως δεν θα της ξαναμιλήσω,αλλά πάλι είμαι αρνητικός απέναντι της...Τώρα με αυτήν που γνώρισα πρόσφατα το πρόβλημα μου είναι πως είναι ερωτευμένη με έναν άλλον που είναι στην διπλανή τάξη...Αλλά τις αγκαλιές και αυτά δεν τα κάνει για να ζηλέψει ο άλλος,αφού και όταν είμαστε έξω ή όταν δεν είναι αυτός,πάλι μου φέρεται με τον ίδιο τρόπο... Εσείς τι λέτε να προσπαθήσω με την καινούργια ή να γυρίσω πίσω στην άλλη;;; Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με δυο
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 22:49 @Διασκέδαση
Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς!Είναι καταπληκτικό βιβλίο 110 σελίδων περίπου με πέντε ιστορίες του ντεντέκτιβ Σέρλοκ Χολμς είναι και πολύ φθηνό... Περισσότερες πληροφορίες εδώ Πήγαινε στο θέμα: εφηβικα βιβλια.
Μήνυμα στις 25/12/2012 στις 10:08 @Θ. Κλημεντίνη
Κάποιος;;;
Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλο μπέρδεμα...Τι θέλει;;; |