Μήνυμα στις 14/7/2011 στις 12:35 @Μηχανήματα
Θα γινεται οταν βγει το jailbreak απλα μην κανεις update το firmware μεχρι να βγει.Σε ολλες τις κονσολες ps3 μπορεις να κανεις οσα δεν φανταζεσαι διοτι στην ουσια ειναι υπολογιστης και μπορει να παιξει τα παντα απλα η sony το κλειδωνει (για να μην χασεις το κερδος βαζωντας firmware).Eιδη εχουν φτειαξει στο ps3 emulator για psp(δεν εχει κυκλοφορισει ακομα) games και αταρι .Σε λιγα χρονια θα εχουν βγει και πολλα περισσοτερα.
Πήγαινε στο θέμα: πως να παίξουν ps2 iso σε ps3???
Μήνυμα στις 14/7/2011 στις 12:30 @Διάφορα
Δοκοιμασε αυτο που λεει ο Πανος ισως πιασει.χαχαχα Αν εχεις ξαπλωσει και δεν σε εχει παρει μεσα σε 20 λεπτα ο υπνος απλα σηκω κανε μια (βολτα στο σπιτι) και αν οταν πας να απλωσεις ενω το εχεις παναλαβι δυο τρεις φορες πιες λιγο γαλα η χαμομιλι και θα κοιμηθει.Αυτη την βολτουλα οχι πανω απο τρεις φορες διοτι θα χασεις τον υπνο σου στο πηγαινε ελα. Πήγαινε στο θέμα: ύπνος
Μήνυμα στις 14/7/2011 στις 12:26 @Sex
Μου συμβαινει συναιχια ας ειμε κολιμενος ξεκολημενος με μια.Για αυτο τραβαω μαλ.ια 24 ωρες το 24ορο.Απλα δδοκοιμασε το πιανει.
Πήγαινε στο θέμα: Τρέλα οταν κιτάω κορίτσια
Μήνυμα στις 12/7/2011 στις 18:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Να μηλισετε και να τον κανεις να νιωσει ανετα ισως?Πες του οτι δεν δαγκωνεις και οτι δεν υπαρχει λογος να νιωθει αβολα και να ντρεπεται μαζι σου.(Δικα σου και αληθινα λογια ομως). Πήγαινε στο θέμα: Απόπειρα Προκαταρκτικού
Μήνυμα στις 12/7/2011 στις 12:28 @Sex
Να παρουν δυο αντρες παρτουζα μια γυναικα ενοει ποιο απλα (απο μπρος και απο πισω)!Το εξηγησε ειδη.Εγω φιλε το εχω κανει μονο σε που..να με friend αλλα δεν κρατησε πολυ γιατι δεν βολευε η σταση και ετσι συναιχισαμε πι...α ,μου...ι. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Διπλή διείσδυση
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 12:13 @Sex
Θα ζησεις...Αν δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος που το λες αυτο θα ζησεις. Ετυχε απλα και την κολησε οπως οι περισσοτεροι εφηβοι. Πήγαινε στο θέμα: aids φοβοι
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 12:10 @Sex
Οντος τι ενοεις?Μια γενικη φραση διπλη διεισδηση μπορει να μας παραπεμψει σε πολλα...Σχετικα αλλα και ασχετα απο αυτο που θες. Γινε ποιο συγκεκριμενος. Πήγαινε στο θέμα: Διπλή διείσδυση
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 12:08 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:hidemyass...Mερικες φορες δουλεβει.Απλα διαλεγεις proxy απο αλλη χωρα εχωντας εγκατεστημενο στον browser σου το plugin για αυτην την δουλεια και ετσι ξεγελας το youtube πως μπαινεις απο αλλη χωρα.Και με ενα πατημα ενως κουμπιου επιστρεφης στην κανονικη σου ip.Πήγαινε στο θέμα: γερμανια youtube
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 07:51 @Sex
To aids οπως και τα περισσοτερα αφροδισια νοσιματα θελουν τουλαχιστον 6 μηνες να εμφανιστουν σε εναν υγειη ανθρωπο.Οποτε δεν μπορεις να το γνωριζεις ακομα.Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με το αγορι.Για ποιο λογο νιωθεις οτι ισως να εχεις κολησει κατι απο αυτον?Υπαρχει καποιος λογος η τον ξερεις καλα και αποκλειεται αλλα λες οτι θα μπορουσε να μου συνεβενε?Εγω παντος πιστευω οτι δεν εχεις τιποτα αλλα καλο θα ειναι αν εισε τετιου ειδους ατομο να προσεχεις.Αυτη η νοσος (λιμοδης μονοπυρηνωση) εμφανιζεται σε εφηβους η ενηληκες λιγο μετα την εφηβια οποτε τι να εχει προλαβει να κολησει...
Πήγαινε στο θέμα: aids φοβοι
Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 21:41 @Sex
Κοιτα φιλε ειναι σηγουρο και καλως το εχεις αποδεκτει οτι εισε gay.Πραγμα που δεν ειναι κακο και καλως κακος αυτος εισε και σε οποιον αρεσεις.Το κακο της υποθεσης το οποιο θεωρω οτι θα πρεπει να σταματησεις ειναι να τρυγηρνας στις κακοφημες περιοχες και να κανεις οτι κανεις με αγνωστους.Γιατι: 1)Γιατι αυτο δεν ειναι σωστο στην περιπτωση σου. 2)Διοτι μπορει να κολήσεις τιποτα απο τον καθε χ που ερχεσαι σε επαφη ακομα και απο στοματικο. 3)Γιατι εισε δεκαευτα χρονον παιδι.Στην ηλικια μου.Και εχεις ολη την ζωη μπροστα σου.Και ειναι κριμα να την χαραμησεις κανοντας κατι που θα κουβαλας σε ολη σου την ζωη. 4)Διοτι ειναι θεμα πυθανοτητων οτι αν συναιχισεις καποια στιγμη θα μαθευτει και το λιγοτερο που θα φοβασαι θα ειναι η βιαιη συμπεριφορα του πατερα σου. Λοιπον εγω δεν θα σου πω να πας με κοπελα (εφοσον το εχεις δοκοιμασει και δεν σου βγηκε δεν ενοω σεξ απλη σχεση)διοτι δεν το θεωρω πρεπων να κανεις κατι που ειναι περα απο την δικη σου φυση,να πιεσης τον εαυτο σου να τα φτειαξει με κοπελα.Αλλα θα σου προτεινα να βρεις εστω εναν φιλο με τον οποιο να εχετε κοινα ετσι ωστε να αληλουποστηριζεστε.Εναν φιλο που θα σε καταλαβαινει ετσι ωστε να μην νιωθεις μονος.Και θα εχεις γραμμενους τους αλλους.Παντος πρεπει να μην ξανακαταφυγεις σε αυτες τις κακοφημες περιοχες και γενικα μην ξανακανεις κατι τετοιο. Τωρα οσο αφορα την αλλαγη φιλου αν και ειμε αρνητικος σε αυτο θα ηθελα να σε παρακαλεσω να το ξεχασεις μεχρι να πας 21-22 γιατι το ζητημα απετει μεγαλη οριμοτητα και σκεψη πριν το παρεις αποφαση. Για να καταληξω ειμε της αποψης οτι θα πρεπει να αποδεκτεις αυτο που εισε (να μην κανεις καμια αλλαγη στο σωμα σου)να ικανοποιεισαι με αυτο που εχεις και να μην ξανακανεις κακο στο εαυτο σου πηγαινοντας σε αυτα τα μερει.Και ειναι καλο να ψαξεις να ερθεις σε επαφη με συνομιλικα ατομα με ιδιες προτιμισεις με εσενα διοτι θα σου κανει πολυ καλο και παραλληλα θα προσφερεις και εσυ βοηθεια σε ατομα της υλικιας σου που πυθανον να νιωθουν ετσι οπως εσυ. Φιλε υπαρχουν πολυ κακα ατομα γυρομας με ολη την σημασια της λεξης.Τα οποια δεν μπορουν ουτε καν προσπαθουν να ερθουν στην θεση του απεναντη τους κατακρινοντας τον διοτι ειναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.Και δυστιχως η πληοψηφια ειναι ετσι.Το θεμα ειναι να μην σταματησεις να ψαχνεις μεσα στην διαφθορα (που υπαρχει ακομα και σε παιδια λυκειου) να βρεις ατομα πραγματικα αξιολογα και συμπονετικα. Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι! |