Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 12:47 @Sex
Ναι επειδι εχω ακουσει οτι ειναι στην εφηβεια και μετα φευγει και λεω μηπως μου εχει φιγει επειδι σημερα δεν σικοθικε...
Πήγαινε στο θέμα: στυση
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 07:33 @Sex
Καλημερα, εδω και αρκετο κερο (μη πω χρονο κιολας) το πεος μου σικονετε καθε πρωι μονο του ενταξει ειναι αρκετα ενοχλιτικο θελω να μου πειτε γιατι γινετε αυτο? γιατι εχω ακουσει γινομαι αντρας και τετια Και κατι αλλο σημερα παρατηρησα οτι δεν σικοθικε το πρωι υππαρχει θεμα? Πήγαινε στο θέμα: στυση
Μήνυμα στις 16/9/2011 στις 09:53 @Sex
Παιδια θελω να ρωτισω κατι και εγω αρκετο κερο τωρα βλεπω τσοντες και τραβαω καθε μερα απο 2 και 3 φορες και βλεπω οτι και εγω αργω να χινω γρηγορα οπως παλια πεζει να παθω το ιδιο προβλημα? δεν ειχα ποτε καμια σχεση ουτε εχω κανει σεξ τωρα βρισκομαι σε σχεση και απλα θελω να μαθω μηπως παθω τα ιδια... αμα ειναι να κοψω και εγω το τραβηγμα?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να τελειώσω
Μήνυμα στις 15/9/2011 στις 16:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν νομιζω να εχει δοκιμασει κανεις "αντρας" τα χυσια του ημαρτον... εγω παντως δεν το εχω κανει και ουτε θελω...Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 22:44 @Κλάψιμο
Τα εχει αυτα η ζωη φιλε και μενα με εχουν κοροιδεψει πολλη φιλοι στο παρελθον οι οποιη πλεων εχουν φτιαξει... Αλλα ακου να σου πω η αληθινη φιλοι στα δυσκολα φενονται και η ψευτικη θα κιταξουν την παρτυ τους και οχι εσενα... τι να σου πω αλλαξε παρεες παρατατους αυτους... δεν νομιζω να μη σε θελει κανεις σε παρεα τα αγορια βρισκουν ποιο ευκολα απο κοριτσια φιλους!
Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 23:17 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας, θα ηθελα να ρωτισο κατι τα εχω με μια κοπελα (15 εγω 13 αυτη) και ειναι η πρωτη μου σχεση... και αυριο θα συναντιθουμε και εχω ανχος πως θα την φιλισω? να της αρεσει θελω καταρχας αλλα και εγω δεν εχω ξαναφιλισει και δεν ξερω πως τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Φιλι
Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 17:02 @Διάφορα
Οταν το δει καποιος "Υπευθυνος" του φτου θα στο μεταφερει εκεινος...
Πήγαινε στο θέμα: Τροπος καθαρισμου παλιων αντικειμενων
Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 09:38 @Sex
ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΣΕΙ φυσικα... δολοφονοι που λετε δεν ειναι φονος φυσικα και ειναι φονος ενα μορο στους 2 μηνες εχει ηδη χερια ποδια κεφαλη καρδια και το κυριοτερο ΨΥΧΗ! Εχω δει πως γινετε μια εκτρωσει και βλεπω πως μπενει αυτο το πραγμα και το μορο παλεβει να ξεφυγη απο της δαγκανες απαπαπαπα ειχα παθει σοκ... και η αδερφη μου γιατρος ειναι και μου το λεει συνεχεια να μην αφισω να κανει εκτρωσει η κοπελα μου αμα γινει κανα λαθος και ετσι... Και φυσικα και εχει εσθηματα θα πονεσει οταν θα μπει η δαγκανα... Για μενα θα προτιμουσα να μου εχοναν 1000 μπουνιες αμα το μαθεναν οι γονεις μου παρα να επιβαλω στην κοπελα μου να κανει εκτρωσει.
Πήγαινε στο θέμα: Εαν η κοπελα σου μεινει εγκυος τι κανεις?
Μήνυμα στις 23/8/2011 στις 10:46 @Sex
και εγω το ιδιο παθενω αρκετοοοο κερο τωρα... ιδικα οταν ξυπναω δεν λεει να πεσει με τιποτα και ειμαι 16... φυσικο ειναι! η ορμονες φτιαχνονται για αυτο...
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΟΣ HELP
Μήνυμα στις 21/8/2011 στις 14:52 @Μηχανήματα
Μονο πληρωνεις μη φοβασε φυλακη δεν μπαινεις ιδικα αν εισαι και ανιλικος... (Ουτε οι γονεις σου φυσικα!)
Πήγαινε στο θέμα: μηχανακι 50cc |