Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 22:12 @Sex
Και ενοειτε με την υποστιριξη και χωριγια του (.Ι.ΠΚ) ινστιτουτου πεολογιας και επιμυκινσης του Ελληνικου κρατους. Πήγαινε στο θέμα: μετρημα μεγεθους
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 22:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Oυτε λογο αυνανισμου ουτε λογο εφηβιας.Αλλα σπυρακια βγαινουν και κανουν τον κυκλο τους και περνουν (ειτε λιμωξη,ειτε καποια αλεργια/ερεθισμος).Αλλα φενονται σαν σπυρακια αλλα ειναι κατι φυσικο που το εχεις εκγενετης και δεν ειναι προβλημα.Για να αποφευγεις τα σπυρακια γενικα παντος θελει καλο πλυσιμο και καλο ξεβγαλμα διοτι αν δεν ξεβγαζεσαι καλα παντου και σε ολλο το σομα βγαζεις σπυρακια.Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 20:20 @Sex
Ναι γινεται.Αν εχυσες μεσα πρεπει να ανυσιχειτε!
Πήγαινε στο θέμα: έμεινε έγκυος?
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 20:18 @Μηχανήματα
Βασικα το regedit ειναι εντολη που τρεχεις στο run. ![]() Πήγαινε στο θέμα: cmd
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 09:28 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Καποιος ιος το εχει απενεργοποιησει.Και πρεπει να κοινηθεις με τους εξης τροπους.1)Γραψε στο google cmd recovery tool και κατεβασε κτι που θα βρεις. 2)Τρεχτω. 3)Αλλαξε antivirus.H προσεχε τι τρεχεις (αν εχεις κατι στο μυαλο σου οτι ετρεξες). Yπαρχει και ποιο ασφαλης αλλα συνθετος τροπος πηγαινωντας στην γραμη εντολων και να γραψεις regedit.Και πας στο (πρεπει να ψαξω γιατι δεν θυμαμαι το path)και κανεις καποιες ρυθμισεις.Αλλα και να το ηξερες ειναι πολυ πυθανο να μην δουλευει ουτε αυτο γιατι συνηθως οταν απενεργοποιιητε το cmd δεν σε αφηνει ουτε να τρεξει απο το run εντολες (αφου το run τρεχει μεσο του cmd.). Πήγαινε στο θέμα: cmd
Μήνυμα στις 17/7/2011 στις 21:30 @Κλάψιμο
To μονο σηγουρο ειναι οτι εχεις προβλημα στα ματια διοτι λες συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.Και ρωτω που το ειδες το μεγαλο κειμενο?Εχουμε δει και εχουμε δει.Αυτο μπροστα σε αλλα ειναι τιτλος θεματος. Επομενος εγω χρωσταω μια συγνωμη για την φλιαρη εισαγωγη μου. Νομιζω πως θα πρεπει να συνεχισεις κανα χρονο ακομα ερασιτεχνικα και να συνεχισεις να λες στους γονεις σου πως σου αρεσει και ειμε σηγουρος πως με το λεγε λεγε και την προτροπη του δασκαλου σου αμα εισε τοσο καλος δεν θα αργησουν να σου επιτρεψουν να ασχοληεθεις λιγο πιο σοβαρα στο αθλημα.Βεβαια αυτο στο λενε διοτι ακομα εισε για αυτους μικρος 14 στα 15 ε?Στα 16 θα σε βλεπουν διαφορετικα και με μια οριμη συζητηση θα βγαλεις ακρη. Πήγαινε στο θέμα: οι γονείς μου δεν με αφήνουν να...
Μήνυμα στις 14/7/2011 στις 17:59 @Μηχανήματα
Δεν ξερω πια id ειναι παντος ολλα τα fat και και μερικα αρχικα slim ειναι καταλλλα.Παντος μην σε ανυσιχει αυτο διοτι κυκλοφορει η φημη και ειναι σχεδον διαδεδομενο διοτι εχουν ανεβει screenshots απο ενα τσιπακι που τοποθετιται σε οποιδηποτε ps3 οτιδηποτε firmware και σου επιτρεπει να κανεις downgrade.Εχω link απο δυο καταπληκτηκα και εγκυρα site που ειναι αξιοπιστα αλλα δεν μπορω να σου τα δωσω απεφθιας διοτι δεν επιτρεπεται.Ομως θα μπορουσα να σου σου πω να ψαξεις μονος σου googleαοντας τις λεξεις ps3 hacks και ps3 gr.
Πήγαινε στο θέμα: πως να παίξουν ps2 iso σε ps3???
Μήνυμα στις 14/7/2011 στις 14:18 @Κλάψιμο
E κανε παρεα με αυτον τον ενα λιγοι και καλοι...Και θα γνωρισεις ρε συ σχολειο ειναι ολλο και καινουργια παιδια θα ερχονται.
Πήγαινε στο θέμα: ΟΙ ΦΥΛΟΙ ΜΟΥ ΤΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
Μήνυμα στις 14/7/2011 στις 12:41 @Κλάψιμο
Δεν νομιζω να χρειαζεται να αποκαλυψει τι ψεμα ειπε για να μπορειτε να την βοηθησετε.(Κουτσομπολιο μου μυριζει εδω ντροπη ![]() Πήγαινε στο θέμα: ψέματα
Μήνυμα στις 14/7/2011 στις 12:37 @Κλάψιμο
Αλλαξε φιλους τι σχολειο.Τωρα με την καινουργια χρονια επιδιωξε να βρεις νεους.Μην του παρατησεις απλα (να τα εχει καλα με ολους) απλα να τους εχεις εσυ στην απεξω μετα.
Πήγαινε στο θέμα: ΟΙ ΦΥΛΟΙ ΜΟΥ ΤΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ |