Μήνυμα στις 23/2/2015 στις 22:26 @Sex
Δωσε μας πληροφοριες για τον ευατο σου.. Δλδ υψος,κιλα,εμφανιση,ταξη και οτι αλλο χρειαζεται εσυ ξερεις.. Περιεγραψε μας τον εαυτο σου! Εχεις δουλεια να ξερεις στο λεω απο τωρα!
Πήγαινε στο θέμα: ψαχνω κοπελα
Μήνυμα στις 22/2/2015 στις 11:49 @Διάφορα
Δεν προλαβαινω να παω για ογκο φετος οποτε το ριχνω στην γραμμωση.Καλα λαθος το ειπα δεν εννοουσα διατρογη εννουσα οχι σοκολατες και μαλακιες..
Πήγαινε στο θέμα: 6-Pack μέχρι το καλοκαίρι
Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 17:22 @Διάφορα
Καλησπερα μαγκες.. Προλαβαινω να κανω six-pack μεχρι το καλοκαιρι? Κανω ηδη push-ups και βαρακια καθημερα και εγω δει τρελη διαφορα ειδικα στο στηθος! Αλλα θελω ενα καλογραμμωμενο σωμα για την παραλια .. Εχουμε καμια καλη ασκηση για κοιλιακους λοιπον? Ειμαι 50 κιλα υψος 1.69 16 χρονων! Δεν εχω λυπος πουθενα πιστευω βασικα κιλα θελω κιολας.. Μαλλον θα ειναι ευκολο πιστευω να βγουν λιγο παραπανω και να φανουν οι κοιλιακοι.. Ηδη οταν σφιγγομαι τους νιωθω.. Αλλα πολυ λιγο.. Τελος παντων καθε γνωμη ειναι αποδεκτη! Ξεκιναω και διατροφη μαλλον σε λιγο καιρο!
Πήγαινε στο θέμα: 6-Pack μέχρι το καλοκαίρι
Μήνυμα στις 19/2/2015 στις 18:00 @Sex
Εεε αν θες να παει φυλακη σηνεχισε το :P
Πήγαινε στο θέμα: Μαρέσει ο καθηγητής μου
Μήνυμα στις 15/2/2015 στις 23:52 @Sex
Εμενα με ολικη μου την εκαναν την επεμβαση.. Ημουν μικρος βεβαια αλλα nvm...
Πήγαινε στο θέμα: γινετε να κοψω μονος μου το πετσακι ?
Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 22:44 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καταρχας μην λες " θα της τα ζητησω" δεν ειναι ωραιο.. Και εγω πιστεβω ναι πρεπει να της το πεις..μην κανεις το ιδιο λαθος που εκανα εγω(δηλαδη να το αργησεις παρα πολυ). Πιστεψε με δεν χανεις κατι να της πεις οτι σου αρεσει! Λογικα θα της αρεσεις και αυτης οποτε θα εισαι μια χαρα μην φοβασαι απλα!Πατα αποδεκτη αν θες και σε βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Aγιος Βαλεντινος
Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 14:55 @Διάφορα
" Οταν αγαπησεις τον εαυτο σου οι γυρω σου θα σε βλεπουν ακομα πιο ωραιο." Αυτες οι φιλοσοφιες εγω προσωπικα τις θεωρω χαζες..τι να αγαπησεις στον εαυτο σου οταν δεν κανεις τιποτα για να δειχνεις ωραιος και εισαι ετσι χυμα? Και δεν ειπα ποτε οτι εχω υψηλα στανταρ,πιστευω εχω μετρια δεν κοιταω καν κοριτσια της ταξης μου κοιταω πιο μικρες.. Επισης κοιτα για τωρα πρεπει να κοιταω εξωτερικα πιο πολυ τι να κανουμε αγορι ειμαι.. Εχω ριξει τεραστια προσπαθεια στην εξωτερικη μου εμφανιση οπως(μαλλια,ρουχα,δεν εχω ουτε 2 σπυρακια τωρα,κα)Περιμενω μια ανταμοιβη και εγω.. Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεποιθεση και εμφανιση
Μήνυμα στις 11/2/2015 στις 18:01 @Διάφορα
Τι να σου πω δεν ειχα ποτε πολυ αυτοπεποιθεση..Ειναι καποιες φορες που λεω στον εαυτο μου που παω ετσι και αλλες που λεω "ειμαι τελειος σημερα". Με βλεπω να ζητησω να μου κανουν κανα κονε αναγκαστικα.. Βεβαια θα προσπαθησω κιολας αυτη που μου αρεσει γτ αυτος ειναι ο στοχος μου εδω και καιρο.. Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να φαω και καμια χυλοπιτα γτ προοδο δεν βλεπω να γινεται!
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεποιθεση και εμφανιση
Μήνυμα στις 11/2/2015 στις 16:40 @Διάφορα
Καλησπερα μαγκες! Η ερωτηση μου ειναι η εξης.. πιο πολυ μετραει η αυτοπεποιθεση ή η ομρορφια? Δεν ειμαι κανας λετσος ισα ισα ομορφος πιστευω ειμαι αλλα ρε παιδια μου ειναι λιγο δυσκολο να βρω μια γκομενα.. Δηλαδη αληθεια εχω φτασει σε σημειο απελπισιας! Μου μιλανε κατι κοπελες στο fb αλλα πολυ μετριες εως ασχημες βρε παιδια. Εχω βρει μια αρκετα καλη αλλα μου το παιζει δυσκολη ακου εκει... Τελος παντων εχω μιλησει γνωστους,κολλητους και φιλους και οι περισσοτεροι λενε οτι θες λιγα @@( σοορυ για την εκφραση). Τωρα εγω να τους πιστεψω η οχι ρε παιδια? Το λενε ετσι η ισχυσει? Btw οτι ερωτησεις εχετε για την εμφανιση μου καλοδεχουμενες.. Ειμαι 16 χρονων!
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεποιθεση και εμφανιση |