Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 18:16 @Θ. Κλημεντίνη
Ζητα της να τα φτιαξετε γιατι εαν την αφισεις τωρα αυτη θα περειμενη και δεν θα βλεπει τιποτα αυτο θα παει να πει οτι δεν θες να πας με αυτην το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω και μετα απο πολυ καιρο μου εφυγε για καπιον αλλον για αυτο κανε γρηγορα οτι εχεισ να κανεις ![]() Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 18:10 @Διάφορα
Επειδι το ξερω πως ειναι να πας σε μια αλλη χωρα θα σου πω αυτο οτι μονο μια λεξη να τουσ πεισ εσει αυτει θα σου πουν χιλιες εννοω οτι εαν τουσ βρεισις π.χ γερμανε θα σου πουνε για την ελλαδα πολλα και πολλα αλλα επειδει την ξερω την ελλαδα πως εχει γεινι θα σου πω να πας γιατη σιγουρα εκει θα βρεισ δουλια και ολα τα πραγματα ειναι φθηνα !! ..
Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγη Χώρας
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 17:56 @Κλάψιμο
Γεια και παλι . Εχω εναν αδερφο π ειναι 4 χρονια μικροτεροσ μου και ολοι εδω που ειμαι εγω αυτον θελουν κανενας εμενα σε αυτον λενε εισαι ο καλυτεροσ αυτον θελουν και εμενα μονο 2-3 με λενε καλο γιατι οι αλλοι με αγνοουνε τι να κανω ρε πουστη ? ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: θελουν πιο πλυ αυτον
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 17:52 @Διάφορα
Γεια σας ειμαι 13 χρωνον και εφυγα προς ενα καινουριγο σχολειο πολυ μακρια απο κει που εμεινα πιο πριν. Εδω εχω ξεκινειση σχολειο εδω και δεν εχω κανεναν με τον οπιο να κανω παρεα και εχω και ενα προβλημα οτι εγω δεν καωω ευκολα φιλους τι να κανω για να κανω καινουργιους εδω ? Εχω καπιους αλλα μονο μεσα στην ταξη βρεσκομαστε μαζει ... Πήγαινε στο θέμα: Πωσ να κανω καινοουριγους |