Μήνυμα στις 27/11/2012 στις 14:54 @Μηχανήματα
Γεια σας. Λοιπον, εχω ενα λογαριασμο στο facebook και σημερα μου τον κλειδωσαν γιατι δεν ειχα το πραγματικο μου ονομα. Εβαλα το ονομα μου τελος παντων και μου ειπαν πως θα μου στειλουν email.. Ξερετε ποσες μερες περιπου κανουν για να στο στειλουν; Γιατι αν ειναι να κανει πολυ να κανω ενα καινουργιο λογαριασμο.. Ευχαριστω εκ των προτερων :)
Πήγαινε στο θέμα: Facebook
Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 16:58 @Διάφορα
οκ ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πορτοκαλι χρωμα μαλλιων
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 02:48 @Διάφορα
Ξερει καμια αν αυτο το χρωμα βγαινει σε ανοιχτο καστανο? ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πορτοκαλι χρωμα μαλλιων
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 15:38 @Διάφορα
Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας :) Verus σε ανοιχτο καστανο μπορει να βγει? Πήγαινε στο θέμα: Πορτοκαλι χρωμα μαλλιων
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 01:24 @Διάφορα
Γεια σας..Βασικα απευθυνομαι σε κοπελες κυριως :) Τα μαλλια μου ειναι κοκκινα βαμμενα και θα ηθελα να τα κανω πορτοκαλι οπως στη φωτογραφία Δεν θελω ομως να τα κανω ντεκαπαζ. Ξερετε αν γινετε να τα κανω χωρις?Εστω και σταδιακα?Δηλαδη αν τα κανω σταδιακα θα βγει αυτο?Ευχαριστω εκ των προτερων ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πορτοκαλι χρωμα μαλλιων
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 02:12 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι εχεις δικαιο..σε ευχαριστω :)
Πήγαινε στο θέμα: Εχει πρόβλημα μαζί μου?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 23:00 @Θ. Κλημεντίνη
ακριβως..Ετσι πιστευω κ γω..Ναι πρεπει αλλα αν αρχισει παει να μου λεει ολα ειναι καλα,ετσι σ φαινετε σ πειραζω κ τετοια?παντως σιγουρα δεν νομιζω να τ λεει για πλακα γιατι οποτε μα οποτε βρισκομαστε με βριζει κ με κρινει ασχημα :/
Πήγαινε στο θέμα: Εχει πρόβλημα μαζί μου?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 22:12 @Θ. Κλημεντίνη
και εγω αυτο ακριβως πιστευω,πως εχει ψυχολογικα :s βασικα αυτο το κανει κ οταν δεν ειναι μπροστα ο φιλος του..δεν ξερω τι να πω :(
Πήγαινε στο θέμα: Εχει πρόβλημα μαζί μου? |