Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 02:33 @Διασκέδαση
Μα απο την μια μερια εχουν δικιο ..τοσα και τοσα γινονται. Δεν εχω παραπανο ποτε δεν μου στερησαν κατι οτι τους ζητησα σε σχεση με τισ εξοδους με αφησαν. Απλα θελουν να ξερουν που παω και με πιοιυς :/ Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες νυχτερινης ζωης :/
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 12:04 @Διασκέδαση
Ξερω να οδηγω αλλα μονο εδω στην γειτονια μρ αφηνουν επειδη δεν εχει αστυνομιες . Να με παρουν και να με φερουν δεν εχουν προβλημα αλλα παλι...να γυριζω μεσα σε τοσουσ ξενους μονος μου μεχρι να βρω τουσ φιλους μου? Εγω δεν εχω προβλημα αλλα περσι οπως και καθε χρονο σκοτώνουν οι τουριστες τους ντοπιους επειδη ειναι μεθυσμενοι lol
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες νυχτερινης ζωης :/
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 00:29 @Διασκέδαση
Τον εναν τον ξερουν ειμαστε χρονια φιλοι ερχεται και σπιτι μου πολλες φορες ο φιλος του που τον πηγαινει ειναι 23 χρονων τον ξερω 2 χρονια τωρα καλο παιδι αλλα ειναι Ρουμάνος δεν νομιζω να αρεσει αυτο στουσ γονεις μου οχι οτο ειναι ρατσιστες αλλα δεν νοκιζω να με εμπιστευτουν σε εναν 23 χρονο ρουμανο :P εγω που τον ξερω παντος ειναι ποκυ ενταξει και τιμιος. Θα φυγει την επομενη βδομαδα για Αγγλία και γυριζουν συνεχεια με τον φιλο μου Αγια Ναπα επειδη ειναι τελευταιες μερες ... θα ηθελα και εγω να ημουν μαζι τους :/
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 22:25 @Διασκέδαση
Εστω η παραμικρη βοηθεια/συμβουλη?
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 08:49 @Διασκέδαση
Καμια βοηθεια?
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 00:20 @Διασκέδαση
Καλησπερα , θα ηθελα μερικες συμβουλες για να ξεπερασω το πρπβλημα μου. Ειμαι 17 χρονων (σε ενα μηνα) και απο μικρη ηλικια μου άρεσε να βγαινω εξω στα 14 ειχα παει πρωτη φορα σε κλαμπ με την επιβεβαίωση των γονιων μου εννοειται . Τοσα χρονια σχεδον καθε σαββατο πηγαινα στα κλαμπ εδω της Λαρνακας (κατοικω στην Κυπρο) . Τωρα που ηρθε το καλοκαιρακι και ανοιξαν τα νυχτερινα μαγαζια της Αγιας Ναπας (ειναι ενα περιπου οπως την Μύκονο) ολοι μου οι φιλοι πανε εκει . Το προβλημα ειναι οτι οι γονεος μου δεν με.αφηνουν να μπαινω σε αυτοκινητα που οδηγουν φιλοι και ξερω γω ανησυχουν πολυ μηπως παθω τιποτα και τουσ καταλαβαινω απολυτα ειδικα αυτον τον μηνα πεθαναν 9 νεαροι απο δυστηχηματα. Εχω φιλους με αυτοκινητο που μπορουν να με παρουν μαζι αλλα πιστευω πως δεν θα με.αφησουν. Τι να κανω? Θελω και εγω να πηγαινω μαζι με τους φιλους μου :/ αππψε για παραδειγμα θα πανε ολοι μου οι φιλοι και εγω θα ειμαι σπιτι :/ Συγνωμη για το μεγαλο ποστ Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες νυχτερινης ζωης :/
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 23:20 @Θ. Κλημεντίνη
Λογω αλεργιασ εδω και πολυ καιρο περνω ενα σπρει για τη μυτη για να ξρβουλωνει που περιεχει κορτιζονη..χθεσ το βραδυ λοιπον ειχα παει σε ενα κλαμπ και ειχα πιει αρκετα ποτα κατακριβεια 6-8 βοτκα μαζι με ενερτζι ντρινγκ και μερικα σιοτ..σημερα το πρωι που ξυπνησα ενιωθα κατι παραξενοστουσ πνρυμονεσ μμου κατι σαν γαργαλητο και στην αναπνοη λιγο δυσκολευομουν ..γνωριζω πωσ δεν πρεπι να αναμιγνιεισ φαρμακα με αλκοολ αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω λοφω περιβαλοντοσ Επισησ δεν ξερω αν το επαθα αυτο επειδη ηταν κλειστο περιβαλλον με πολυ καπνο και τετοια και να επαθα κατι σαν μπουκομα Ελπιζω να μην παθω κατι.. ![]() Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι για την υγεία μου..
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 19:54 @Κλάψιμο
το καταλαβαινει και ξερει πωσ πρεπει να αρχισει να δραστηροποιειται αλλα δεν εχει κινιτρο..το καλοκαιρι επειδη συμβαδιζαν τα ωραρια μας ερχοταν μαζι μου εγω τωρα παο αργα το βραδυ ενω ο πατερας μου δεν μπορει να ερθει μαζι μου
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 09:38 @Κλάψιμο
κατι αλλο?
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Μήνυμα στις 21/3/2013 στις 19:05 @Κλάψιμο
ευχαριστω φιλε δεν προκειτε να παει απο μονος του για περπατημα μονο αν παει γυμναστηριο θα περπαταει αν δεν φυγει απο το σπιτι και να αρχισει κατι λογω τηλεφωνηματων θα γυριζει πισω στον υπολογιστη... το μενου το εχει αναλαβει η μητερα μου εδω και λιγο καιρο τρωει αρκετα οσπρια οσο για συνταξη δεν νομιζω..ωραριο πολυ δυσκολα
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. |