Μήνυμα στις 21/7/2015 στις 16:16 @Sex
Φίλε ποσο είσαι;
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και Σκολικοειδίτηδα
Μήνυμα στις 21/7/2015 στις 16:10 @Sex
Νομιζω κατι δεν εκανες καλά. Το προφυλακτικό το ακουμπάς στο κεφάλι το τεντώνεις ελαφρως και το τραβας προς τα πίσω μεχρι να φτάσει το λαστιχακι στην πειικη ρίζα. Κι εγω σταζω απο προσπερματικά αλλα το προφυλακτικό δεν μετακινείτε Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το πεος μου :(
Μήνυμα στις 21/7/2015 στις 16:03 @Sex
Αν δυσκολεύεσαι να ανεβάσεις το κεφάλι προς τα έξω ίσως υπάρχει κάποια μορφή φίμωσης. Δεν είναι πρόβλημα απλά "οργανική δυσλειτουργία". Ζήτησε απο τον πατέρα σου να σε συμβουλέψει. Δεν νομιζω οτι θα σου πει όχι. Γίνεται μια μικρη επέμβαση και μετα το πεος σου θα δείχνει πολυ πιο όμορφο και πιο μεγάλο αν σε βοηθησα κανε αποδεκτή την απάντηση Πήγαινε στο θέμα: μονο για αντρεσ
Μήνυμα στις 21/7/2015 στις 15:55 @Κλάψιμο
Τέτοιους φίλους να τους βράσω και να πιω και το ζουμί τους. Τι εννοεις βρε τα έχασες όλα; Ενας άνθρωπος αν εχει προσωπικότητα δεν τα χανει "όλα" Ε!!!! λάκισε η γκόμενα και 2 3 φίλοι. Προχώρα παρακάτω.... Πήγαινε στο θέμα: Τα εχασα ολα!!!
Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 13:25 @Ftou.gr admin
Δεν θυμωσα απλα ακουστηκε λίγο σαν να αποσκοπώ σε κάτι. π.χ. φακέλωμα! Ερευνα ήθελα να κάνω! Η παρέα σας συνεχίζει να μου αρεσει1 Πήγαινε στο θέμα: Αποχώρηση
Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 12:43 @Ftou.gr admin
Καλημέρα, Θα παρακαλούσα θερμά τον Admin να απενεργοποιήσει το προφίλ μου! Ευχαριστω για την φιλοξενεία! Καλή συνέχεια! Πήγαινε στο θέμα: Αποχώρηση
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 15:04 @Διάφορα
Στο ποτηστήρι σου να ρίξεις σίδηρο! Το πουλάνε σε αποθήκες με χώμα
Πήγαινε στο θέμα: Βιγόνια Μαυρισμένα Φύλλα
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 15:03 @Sex
Σε χαλάει? Αν όχι κάντο μια χαρα ειναι το εργαλείο σου
Πήγαινε στο θέμα: Μου ζητησε πιπα
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 14:16 @Sex
Σαλονικιος ο Χα@08 σχετικό είναι αυτό. Τα χάπια δημιουργουν προβλημα στην στυση. Υπάρχουν αυτα τα μεγεθη ίσως κάποιες φορες με πλαστική. Υ.Γ. Φακελάκι μοδερέιτορ: Απαγορεύεται κάθε επαφή μεταξύ των μελών αυτού του φόρουμ. Πήγαινε στο θέμα: Πεος(μεγεθος-παχος)
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 14:01 @Διάφορα
θα πρέπει να απευθυνθείς στην ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΝΑΔΙΚΗ. Διεύθυνση : ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 4 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ Πόλη : ΑΘΗΝΑ Νομός : ΑΤΤΙΚΗ Τ.Κ. : 11521 Τηλέφωνο : 210 7273400 Εκει θα σε βοηθησουν να βρεις γειτονιες Ελλήνων τρόπους για αναζήτηση εργασιας και τα λοιπά Πήγαινε στο θέμα: Μετανεστευση στον καναδα |