Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 18:30 @Διάφορα
καλησπερα,πολυ καλο ζειμπεκικο ειναι το μια καρδια για σενανε,πιστευω ηδη το ξερεις,αλλα ειναι πολυ πιθανον να εχεις ακουσει να το λεει ο ρεμος(ψιλοξενερωτο),θα προτειμουσα την εκτελεση του φιλιππου νικολαου... Για το δευτερο μερος της ερωτησης,μια καλη λυση ειναι να τα βρισκεις στο youtube και να κατεβαζεις μονο τα τραγουδια(και οχι το υπολοιπο βιντεο)απο την σελιδα video2mp3 απλα εισαγεις το url του βιντεο,πολυ ευκολο στη χρηση...αν θες ολο το βιντεο κατεβασε το με το youtube downloader Πήγαινε στο θέμα: ζειμπεκικα
Μήνυμα στις 12/8/2010 στις 02:16 @Sex
Αρκετοι το κανουν αυτο,μαλιστα το εχει κανει και ενας φιλος μου.Δεν μου φαινεται κατι κακο.
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 19:42 @Sex
Μην φοβασε σε ολους ετσι ειναι,σε ολους γερνει εστω και ελαχιστα αριστερα ή δεξια.Μια χαρα εισαι.
Πήγαινε στο θέμα: κλισι προς τα αριστερα ¨
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 17:58 @Sex
Το ευκολη δεν εξαρταται απο το χρονο,ειναι καθαρα θεμα συμπεριφορας.
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο καιρό
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 20:23 @Θ. Κλημεντίνη
Και ενας φιλος μου ειχε κοντρα με μια κοπελα και βριζονταν συνεχεια και στο τελος τα φτιαξανε και μεινανε μαζι αρκετο καιρο.Ειναι πιθανον και αυτη να σε γουσταρει,προσπαθησε να γινεις φιλικος και σιγα σιγα δειξε τις προθεσεις σου.
Πήγαινε στο θέμα: το μισοσ μου εγινε ερωτασ
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 15:38 @Διάφορα
Μπορει να ειναι υπερβολικα ντροπαλος ή απλα ακομα να μην εχει βρει μια κοπελα που να την <<ξεχωρισει>> και να την γουσταρει πολυ.Επισης αμα τον βλεπεις ετσι ειδικα οταν ειστε μαζι δεν ειναι αδυνατον να ειναι ερωτευμενος μαζι σου.Προσπαθησε να τον πλησιασεις λιγο ακομα...
Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 00:54 @Flame
Απανταω λιγο αργα.Ελπιζω να το δεις...Μια καλη επιλογη ειναι η βοτκα καλουα,ειδικα αν αυτος που την φτιαχνει ξερει τη σωστη δοση.Θα σου φανει γλυκεια και θα την πιεις ανετα και θα φαινεσαι ανετος,ενω οι αλλοι θα βηχουν απο το οινοπνευμα μιας σκετης βοτκας(αμα ειναι αμαθοι)
Πήγαινε στο θέμα: clubbing.. |